Şimdi Ara

Pet şişeye benzin koyup arabaya doldurabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gündüz arabada az benzin varmış, yinede bir turladım baya azaldı dibe vurdu kırmızı yanıyor.. Riske girmek istemiyorum, 2.5 litrelik pet şişe götürsem doldururlarmı ? Onu depoya nasıl aktarabilirim ? Şişeyi direk döksem kapaktan inermi depoya ?

• quote:

Orjinalden alıntı: calypsoo

Gündüz arabada az benzin varmış, yinede bir turladım baya azaldı dibe vurdu kırmızı yanıyor.. Riske girmek istemiyorum, 2.5 litrelik pet şişe götürsem doldururlarmı ? Onu depoya nasıl aktarabilirim ? Şişeyi direk döksem kapaktan inermi depoya ?

Depodan başka yere gitmeyeceğini düşünüyorum mantıki oalrak ya sen?öncelikle arabanın markası ne pahali bişeyle bir huni veya kalın hortum yardımıyla biraz depoya doğu itele öyle dök eski ise vur şişeyi dibine gitsin dik kat et sağa sola bulaştırma bi kibritle gidersin sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savarana -- 9 Haziran 2009; 21:48:57 >
  • huni gibi hortumlu birşeyle katılır. öyle direkt katma bence.
  • OTO NUN MARKASI NE
  • İner iner. Şişeye benzin verip vermemek pompacıya kalmış. Bazen gidiyorum bidonla, 'bidon yasak diyor'
  • bakın hatırladıgım kadarıyla şehirdeki molotof kokteyli olaylarından sonra yasaklandı artık açıkta benzin satmak..
  • 5 litrelik petle git. 2,5 e pompa girmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİDONDA BENZİN SAKLANIRMI!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahan gibi Ali kırcadan iste
  • Pompacı vermeyecek, karakol'dan kağıt falan isteyecek... Biz motosiklete direkt koymuştuk, onun da deposu aşağıdaydı oldu.
  • isyerindeki jeneratore aliyorum de bise olmaz
  • ruhsatı al da git.hem bi plakaya fiş kesmesi gerekecek.
    arabaya doldururken de deponun içindeki kapağı bir çubuk yardımıyla açarak doldur.normalde pompa onu açıyor.ama şişe oraya kadar uzanmayacağı için uzun ince bir şeyle açıp da doldur.
  • 5 sene önce falan sorun olmuyordu istediğin gibi benzin veriyorlardı. Ama bir ara baya bi molotof falan atmışlardı. Ondan sonra şişeye benzin vermeyi yasakladılar diye biliyorum ben. Ama bir dene istersen. Belki verirler.
  • cok başımdan geçtiği için uzman oldum bu konuda şişe ile benzn mozot ne ise artık alıcan ardından arabnın yanına eğer araba yeni model bi araba ise depo kapağında koruma vardır onu aşmak için radyonun antenini söküyorsun ve yarısını deponun içine sokucan bir elinle anteni tuyorsun diğer elinde şeşiyi boşaltıyorsun
  • huni alayına gider. imkanlar kısıtlıysa 1 litrelik ince uzun şişeler var onların ağzını kesip huni yapabilirsin. zamanında az 1 litrelik şişe aramadık yol kenarlarında
  • KONUR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.