Şimdi Ara

PES5 Mİ PES6 MI SİZCE DAHA İYİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre pes5 daha iyi.oynanıs olarak şutlar paslar falan.pes6 de sanki topun içinde bir gülle var agır gidiyor.topun gidişi fifa daki toplar gibi olmus .kalecilerin refleksleri kütük gibi olmus.

• quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bana göre pes5 daha iyi.oynanıs olarak şutlar paslar falan.pes6 de sanki topun içinde bir gülle var agır gidiyor.topun gidişi fifa daki toplar gibi olmus .kalecilerin refleksleri kütük gibi olmus.

pes6 bence daha iyi ama sut çekcen zmn fsp oranı dusuyor neden anlamıyorum :S
  • pes6 tabı kı ama 5 ınde farkı yanları war
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

pes6 tabı kı ama 5 ınde farkı yanları war

FİFA GRAFİK BAKIMINDAN ÇOK İYİ AMA OYNANIŞ BAKIMINDAN KAYBEDİYO PES OYNANIŞ BAKIMINDAN

ÇOK KÖTÜ >>>>>PES FAKİR EA ZENGİN<<<<< PES MALESEF BİRAZ FAKİR LİSASNLARI

KALDIRAMIYO KEŞKE FRANSA LİGİNİ ALMANYA LİGİ İNGİLTERELİGİNİ YAPSALAR KEŞKE ANCA TÜRKİYENİN

YAMALARIYLA GÜÇLENİYO YADA BAŞKA ÜLKENİN AMA EA ADAMLAR İKİNCİ LİGLERİ BİLE YAPİYOLAR VE

VE VE VE EN İMKANSIZI TÜRK LİGİNİ BİLE YAPTILAR SONUNDA

• tek soz pes6
  • BİR ŞEYİ DÜZELTİYORUM PES OYNANIŞ İYİ
  • Tabiiii ki pes 6.
    pes 5 te hakem çok salak kararlar veriyodu ve boyna foul çalıyodu, foul kullanmaktan oynayamıyoduk. pes 6 da bööle bi sorun yok.
    birde pes 6 da en hoşuma giden oyuncu hareketleri çok daha çeşitlendirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 16 Ocak 2007; 22:00:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pes6 daha güzel bence..Pes5'ten çok üstün diyemem, o da güzel oyun ama biraz daha iyi.
    Ayrıca hakemler her ikili mücadelede faul çalmıyorlar.
  • PES 6 tabi ki, PES 5 de o ne öyle ikide bir düdük sesinden maç yapamıyorduk adam gibi.
  • Kesinlikle pes6.Son üç mesaj sebebini açıklamış durumda
  • PESSS 666666
  • pes6 yı ilk oynadığımda pes5 pes6yı 100katlar demiştim taki pes6yı uzun süre oynayınca pes6 pes5 i 1000katlar bence.şutlar falan uzaktan deneyin acayip güzel gidiyo(yabi oyuncusuyla atacan)pes5 pes6dan iyi diyenlere bi tavsşyem pes6yı uzun süre oynamalarıdır.iyi oyunlar
  • tartışmasız pes 6
  • Pes6 da çok ince ayrıntılar var
  • pes6
  • sacmaliklar halledilirse ikiside iyi

http://www.youtube.com/watch?v=y0VdR4rHsyY
  • Pes6 daha iyi
  • en iyisi pes4 pes6 kurdum , çok sıkıcı geldi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahill

en iyisi pes4 pes6 kurdum , çok sıkıcı geldi..

bende pes4'ü denedim geçen çok sıkıcı geldi neden dersiniz pes6'yı uzun süre oyna sonra pes4 dene anlarsın aradaki farkı 4'te top resmen balon gibi gidiyor yani 6'yı uzun bir süre oynayın sonra 4-5 oynayın anlarsınız pes6'nın ne kadar gelişmiş olduğunu
  • pes6 daha gerçekçi pes5 in daha geliştirilmiş hali
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.