Şimdi Ara

PES5 Mİ PES6 MI SİZCE DAHA İYİ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ne kadar arasında can alıcı farklar olmasada PES 6 daha iyi.Bana oynanabilirliği daha iyi geldi,PES 5 sanki biraz daha ağır kalıyodu.Ama maalesef PES yeterince yenilik getirmiyor artık.Ben her şartda ps2 deki Wining'den çok daha fazla zevk alıyorum.
  • tek kelime ile pes 6 2 oyunu yan yana getirin oynayın sıra sıra farkı anlarsınız
  • pes 6 ta ki yapay zekaya hayran kaldım ... dakka 88 rakip 2 1 önde iken topu korner cizgisine getiriyorlar zaman gecirmek için benim sahadaki korner bayragında topu iki oyuncu saklıyor görmelisiniz ... adamlar herseyi düşünmüşler pes dogrusuuuu
  • pes 6
  • uzun süre oynamadan önce pes5 diyordum ama pes6 daha güzel gelmeye başladı artık..
  • bence Pes 6 biraz daha gerçekçi sanki ama ps5 te olupta pes6 da olmayan bişi var pes5 te oyunucu sakatlanıodu hakem faul vermiodu ya sen topu taca atıodun ya da hakem oyunu durduruyodu ama pes6 da daha bunu göremedim belki vardır ama ben göremedim
  • Daha bugün pes5'i tekrar kurdum ve bi bakıyım dedim pes6'dan sonra nasıl gidiyor diye,pes5 çok hızlı(ymış) bi kere,başım döndü oynarken,zırt pırt çalınan fauller falan filan,hakemin cins kart cezaları...Pes 6'dan sonra pes 5 gerçekten çekilmiyor,ne kötü oyunmuş bu ya ,bundan daha iyisi olmaz dedikçe daha iyisi geliyor,ya allahım inanamadım resmen hergün delicesine oynadığım pes5'i beğenmiyorum ya,seneyede pes6'yı beğenmicem,of konami of
  • quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

Daha bugün pes5'i tekrar kurdum ve bi bakıyım dedim pes6'dan sonra nasıl gidiyor diye,pes5 çok hızlı(ymış) bi kere,başım döndü oynarken,zırt pırt çalınan fauller falan filan,hakemin cins kart cezaları...Pes 6'dan sonra pes 5 gerçekten çekilmiyor,ne kötü oyunmuş bu ya ,bundan daha iyisi olmaz dedikçe daha iyisi geliyor,ya allahım inanamadım resmen hergün delicesine oynadığım pes5'i beğenmiyorum ya,seneyede pes6'yı beğenmicem,of konami of

• ikiside iyi
  • Arkadaşlar pes 6 cd Bingölde yok o yüzden pes 5'emahkumum pes 6 (orjinal olması şart değil) olanı varsa eklesin Bilmecem@msn.com <<< bekliyorum az konuşacam :)
  • Ben biraz daha geriye gittim pes 4 ü kurdum. Ama 6 ile oynanış olarak çok çok fark göremedim, yada bana öyle geldi bilemiyorum.PES 4 ün dahi yapay zekası harika, sadece grafik olarak geri. Bu ara da Pes 4 ağdan oynanabiliyor mu?Orjinal olması gerekli mi cdlerin?
  • ağdan oynayabilmek için sanırım orjinal olması gerekiyor.
  • Bu konuyu açmakla gerçekten güzel bir noktaya değinmiş arkadaş.
    PES 5 oynarken FIFA 06 ya göre harika diyordum ve çok beğeniyordum PES 6 çıktığındada çok şey bekliyordum tabi ki oyun geliştirilmiş fakat bu sefer FIFA 07 nin gölgesinde kaldığı düşüncesindeyim super lig olsun, futbolcu isimleri olsun, grafikler olsun FIFA 07 daha iyi gibi geldi bana.

Demek istediğim PES 6 beklediğim gibi çıkmadı açıkçası daha iyisini bekliyordum.
  • kesinlikle pes6
  • tabiki pes 6
  • Pes serisi bence her zaman için fifa serisinden daha iyi bu tartışılmaz.Ama pes6 dan ben mi daha fazla sey bekliyordum yoksa oyunda cok fazla fark yok mu anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.