Şimdi Ara

Pes ediyorum hayat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar zorladıysam olmadı. 1yıldır kilo vermeye çalışıyorum olmadı. 4 yıldır bir kız arkadaşım olmadı(normal olarak). Arkadaş ortamında tüm espriler benim üzerimden dönüyor. 22 yaşımdayım sıradan insan olmaktan başka bir özelliğim yok. Selam veren bir daha dönüp selam vermiyor. Hiç değer görmüyorum. Eğitim hayatım bile çok kötü. Yaşamaktan gram zevk almıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilo niye veremiyorsun bir saglik problemin mi mevcut ? Diğer konular pek buyutecek birsey yok.Yuzmedir body building gibi sporlarla ilgilen öz guveninde yerine gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Kilo niye veremiyorsun bir saglik problemin mi mevcut ? Diğer konular pek buyutecek birsey yok.Yuzmedir body building gibi sporlarla ilgilen öz guveninde yerine gelir.

İrade eksikliği .sporu ve diyeti tam anlamıyla yapamıyorum. 110 kiloda kaldım. Kas desen gelişmiyor yağ da gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

Kilo niye veremiyorsun bir saglik problemin mi mevcut ? Diğer konular pek buyutecek birsey yok.Yuzmedir body building gibi sporlarla ilgilen öz guveninde yerine gelir.

İrade eksikliği .sporu ve diyeti tam anlamıyla yapamıyorum. 110 kiloda kaldım. Kas desen gelişmiyor yağ da gitmiyor.

Kas gelisiyordurda yağ oldugu icin belli olmuyordur.Eger diyet tam anlamiyla yapamiyorsan bol bol su iç tok tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedeflerin olmalı öncelikle dieti ve sporunu bırakmamalısın , düşünmelisin ben kg verirsem ne kadar değişirim insanların bana olan bakışı ne kadar değişir diye , değişime fizikten başladığın gibi kafanı da değiştirmelisin.
  • Ne zaman bırakmayı düşünürsen neden başladığını düşün!

Mücadele et.

Vücudun büyük ihtimalle plato dönemine girdi. Antrenman programında değişiklik yap, beslenmene özen göster. Uzun kardiolardan sıkıldıysan HIIT kardioya başla. HIIT kardioda 20 dk. altına düşme. 10 koşu + 10 bisiklet gibi. Güç antrenmanına da girmeyi sakın unutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes ettim...
    2 yıl önce açıldı
    Neden Pes Etmiyorum?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.