|
|
|
Adı üzerinde yedekhesabım o. Taktik deniyorum, taktik istediğim gibi olmadıysa çıkıyorum. ExTxGS'yi ekle, istediğin zaman maç yaparız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamlar bende 1 2 gün oldu başlayalı myclube sizce kutudaki kodu kullanayım mı ? Gelen oyuncular hep kiralık mı bana gelenler hep o şekilde ve gelişmek için ne yapmalıyım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 1 Aralık 2020; 19:36:4 > |
eyibaris nickli karakter yoksunu burada mı ? Hem lag yapıyor hem de yenilince küfür ediyor. |
2 sorunun da cevabı atnı :Hayır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Normalde potw ile beraber persembeleri yayınlıyorlar ondan 3 aralık yazıyor. Bu haftakinde de 26 kasım yazar mesela < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar Simeone ile oynuyorum. Klasik 442. Yaklaşık 100 saatim var (geçen sene de çok oynamadım). 700 puan civarındayım, yani daha yeniyim. Menajer listeme J. Canto gelmiş ( https://www.pesmaster.com/j-canto/pes-2021/coach/262371/ ). İş yapar mı sizce? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 1 Aralık 2020; 20:18:27 > |
Ne şansı yav. Ben böyle saçma taktik görmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bizim maçta ağırdı haa bize de mi lagı çaktı o zaman bu naptı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet kutudan cikan kodu kullanmalisin. 2000 coin 10 hafta sozlesme yenileme bileti ve top acma hakki veriyor. 2000 coini de direk harcama sacma adamlar icin. haftanin takimlari geldiginde acmak icin kullanirsin. |
Yav Alaba niye yok şu pakette. Davis içinde açılmaz ki kapattı sezonu belki de. Alaba gelseydi net açmıştım. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |