Şimdi Ara

PES 2018 Mobile - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
13.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene mobil platformlarda da çıkan ve grafikleri ile en büyük rakibi FİFA'nın korkulu rüyası olan Konami'nin video oyun serisi PRO EVOLUTİON SOCCER (PES) 2017'nin ardında güncelleme ile 2018 Mobile, Google Play Store'da kullanıcılar ile buluştu.

PES 2018 Mobile G Play

İnceleme ve top açılımı örneği

Facebook Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fourka1n -- 9 Kasım 2017; 23:36:49 >

• oyunu hiç beğenmedim. Sistemi hiç değiştiremıyorum. Maneger almam gerekıyor. Böyle sacmalıkmı olur.Oyuncular kontratlı oynuyor. Maçın dakkasını değiştiremıyorum. Çok saçma
  • PES 2018'DE GÖRDÜĞÜM FARKLILIKLAR;

-Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş var artık ve oyuncu güçleri ciddi derecede artmış.

-Oyuncuların kontratları artık daha uygun fiyatlı hale gelmiş.

-Eskiden kadromuzda 23 oyuncu zorunluluğu vardı, şimdi ilk 18 dışında tüm oyuncuları satabiliyoruz. Tabi 18 oyuncumuzdan birisi cezalı duruma düşerse yeni oyuncu almadan maç yapamıyorsunuz.
    Para olmayınca da mecbur birkaç gün beklemek zorundasınız günlük para için. Tecrübeyle sabittir

-Siyah ve altın oyuncu çıkarmak zor gibi geldi bana, hatta gümüş oyuncu geldiğinde bile güçleri genelde 66-67 oluyor.

-Pas yapmadan rakip kaleye gitmek gerçekten zorlaşmış.

-Ara pas.atmak artık çok daha zor gibi geldi bana, topu hemen kapıyorlar.

-Oyun zorluğu artırılmıştır, üst seviye zorluklarda top vermiyorlar ve üstelik rakip her geldiğinde tehlike oluşturuyor.

-Benzema tam bir kazma

-Oyunda saçma sapan oyuncular siyah toplara konulmuş, lacazette falan var siyah toplarda

-Oyuna kontrollü şut ve aşırtma vuruş özelliği gelmiş.

-Uzaktan gol atmak hala zor.

-Bluetooth ile oynarken oyun eskisi kadar kasmıyor artık.

-Eskisine göre telefonumu fazla ısındırmadı oyun, ilk zamanlar zaten çok ağırdı ve oynanış çok hantaldı.

Şimdilik oyun hakkındaki benim düşüncelerim bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş ekleme olayı gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun şuan için iyi ilerde bozmazlarsa tâbi

• oyunun kontrolleri ve zorluk ayarları leş gibi acaiyp saçma sistemi var.
  • Dostlar id leri paylaşıp, birbirlerimiz ile maç yapalım

benim id: 763 786 791

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakında turnuva yaparız

Benim id : 960 781 414

• DeWTurk D kullanıcısına yanıt
    Fena fikir değil. Pes kullanan arkadaşlar iletisime geçebilir mi? Güzel bir heyecan yaşayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fourka1n -- 19 Kasım 2017; 23:27:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya 17yi oynarken hiç maç kaybetmezdim, bu oyunda galibiyet yüzü görmez oldum. Çok saçma hatalar yapıyo oyuncularım. Top ronaldo'da, özile pas veriyorum top özile gitmesine rağmen özil tutmuyor topu. Toptan kaçıyo falan top taça gidiyo. Bi de rakip oyuncular benimkilerden her zaman hızlı koşuyo abi çok saçma ya. Ronaldoyla giderken adam beni altın stoperle yakalıyo. Rakip santrafor gelirken gümüş oyuncu ayağında topla ramostan piqueden hızlı koşuyo çok rahat geçiyo onları. Oyun sanki sadece bana zor gibi deli olacam ya
  • TAKIMIM BU IKI TANE EFSANE MEVCUT ZICO VE STEVEN GERARD ZICO LEVEL 30 GERARD HENUZ 1 LEVEL YEDEK KADROSU VE TUMUYLE FULL FUTBOLCULARDAN KURULU PES 2017 EN IYI KADROSUNDA ILK 5'TE DILEYEN KISILERE MAILI ILE BERABER SATILABILIR SATILMAZSA KULLANIYORUM COK SORUNDA DEGIL.

• PES2018 DE ANDROID ILE IPHONE MAC YAPAMIYOR MU ?

• Arkadaşlar oyunu nvidia shield a indirip televizyonda oynamaya çalışıyorum, maça kadar geliyorum ancak kontrol cihazı ile oyunu kontrol edemiyorum. Bunun için bir çözüm yolu var mı acaba bilgisi olan?

• Oyunun zorluk derecesi yok mu?

• Arkadaşlar ben gm 5 plus kullanıyorum.Pes 2018 Mobile online dışında bütün modlara görebiliyorum.Ama online hiç bir şekilde oynayamıyorum.Bir sürü yol denedim bu sorunu çözmek için ama olmadı.Bilen bir kişi varsa lütfen cevap atsın lütfen

• Arkadaşlar ben gm 5 plus kullanıyorum.Pes 2018 Mobile online dışında bütün modlara görebiliyorum.Ama online hiç bir şekilde oynayamıyorum.Bir sürü yol denedim bu sorunu çözmek için ama olmadı.Bilen bir kişi varsa lütfen cevap atsın lütfen

• Ps4 pes iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birgamer B kullanıcısına yanıt
    Bende de bir ara açmıyordu cihazı yeniden başlattım düzeldi bir dene sende belki düzelir

• Denedim ama olmadı

• Denedim ama olmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.