🏎️ CREST 2026 — Formula tarzı yarış simülasyonu oyunu yaptım (Ücretsiz, reklamsız) 🏁
Merhaba,
Yaklaşık bir aydır üzerinde çalıştığım mobil yarış oyunum CREST 2026 App Store ve Google Play'de yayında.
Artepeak bünyesinde çıkardığım bir proje.
Tek kişilik açık tekerlekli bir yarış simülasyonu.
Tamamen kurgusal bir 2026 sezonu var:
11 takım, 22 pilot, 24 yarış hafta sonu.
Hızlı yarış, zamana karşı tur, sıralama turlarıyla birlikte tam yarış hafta sonu,
Gerçek F1 radyo anonsu şampiyona ve çok sezonluk kariyer modu bulunuyor.
Kariyer modu çok uzun süre oynanabiliyor
news gazetesi oyuna özel football manager news mantığı örnek alınarak yapıldı.
Bunun dışında her gün değişen bir zamana karşı sıralama tablosu var; buradaki turlar sunucu tarafında doğrulanıyor, yani listedeki süreler gerçek. Arcade bir yarış oyunu değil, sürüş modeli gerçekten simülasyon: lastik sıcaklığı, lastik aşınması, fren ısınması, yakıt tüketimiyle değişen araç ağırlığı, hava durumu ve pist tutuşu tur içinde etkisini gösteriyor. Öne çıkarmak istediğim tarafı şu: oyunda reklam yok, uygulama içi satın alma yok, abonelik yok. Herhangi bir analitik veya takip aracı da kullanmıyorum. Tüm modlar internetsiz çalışıyor. Oyun tamamen ücretsiz. 4 yıllık telefonlarda akıcı çalışacak şekilde optimize edildi (iPhone 11 üzerinde ölçülerek geliştirildi). Dokunmatik, eğim (tilt) ve oyun kolu desteği var. Türkçe dahil 9 dil desteği bulunuyor. Aşağıdaki linklerden deneyebilirsiniz.

Google Play:

App Store: https://apps.apple.com/us/app/crest-...g/id6798774660
Görüş ve önerilere açığım, özellikle sürüş hissi konusunda geri bildirim benim için değerli.
Booking kodları halageçiyor mu?
Merhaba booking de kullanılan indirim veya iade kodları hala geçiyor mu? Yada bu tarz bir sistem var mı?
Lazer Göz Ameliyatı Sonrası Gözde bulanıklık
|
|
|
Donanım haber ölücülüğü
|
|
|
Öğretmenler için Kazanım ve Sınıf Defteri Uygulamam
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 161
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0