Şimdi Ara

Pes 2013 Tottenham İçin Nasıl Taktik ve Diziliş Uygulayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pes2013'te tottenham diziliş ve taktiklerinizi bekliyorum. Son resmi güncellemeye göre söylerseniz sevinrim.

• nasıl oynuyorsun? bol paslı mı, kanatlardan mı, ortadan mı, karışık mı, yoksa defans arkasına adam kaçırarak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer785

Merhaba arkadaşlar pes2013'te tottenham diziliş ve taktiklerinizi bekliyorum. Son resmi güncellemeye göre söylerseniz sevinrim.

4-4-1-1 oynat kanatlarda solda Bale sağda Lenon forvet arkası Dempsey forvet Adebayor(duruma göre Defoe) ortasaha göbekte Parker,Sandro.Ben hep böyle oynuyorum gayet güzel ve en mantıklı taktik.
  • favori takımım Tottenham her taktikte oynatacak oyuncular mevcut kadrosunda.
  • Gareth Bale 98 olmayı hak eden bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Gareth Bale 98 olmayı hak eden bir oyuncu.

abarttın
    95 belki ama 98 öyle kolay kolay olunmaz

PESin puanlamayı düzgün yaptığını düşünmüyorum takımı sırtlayan totti 83 puan,ilk 10da bile olmayan udineseden kiralık yollanan armero 92 puan
    sabriyi herkes biliyor
  • orjinal kadroyu tam hatırlamıyorum ama benim 2 sezon içinde yaptığım transferlerle oluşturduğum diziliş şu: top çevirme oyunu her maç istisnasız gol yerim ama 3-5 de atarım

eto
    tevez messi

willian

bale modriç lassana

vargas lichtsteiner
    kaboul

mert günok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 13 TAKTİK LAZIM !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bale-bale
    bale bale bale bale
    bale bale bale bale
    bale
  • takımım ya orjinal forması çok kaliteli tavsiye ederim her türlü kot üstüne oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.