Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam osmanlı spor değişmemiş ismi halen ankaraspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

hocam osmanlı spor değişmemiş ismi halen ankaraspor

Evet o öyle kaldı değiştiremedik maalesef..

Bu arada aşağıdaki ek forma paketini de kurmanızı tavsiye ederim. Sadece formalar olduğunda herkes yükleyebilir. BÜYÜK/Küçük harf farketmez.

http://www67.zippyshare.com/v/34123365/file.html

• olsun hocam eline yüreğine sağlık
  • Garip değişmemesi normalde oyunda ankaraspor diye takımda yok o isim nasıl verildi acaba

Bu arada a.song u yollamayı unutmussun ben hallettim, falcao da yedekdeydi ana takıma aldım

Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 7 Eylül 2014; 13:31:03 >
  • elinize sağlık hocam. çok tesekkürler.
  • Eline sağık kardeşim. Başka güncelleme çıkacak mı ?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSPARK -- 7 Eylül 2014; 15:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiZZo

Eline sağık kardeşim. Başka güncelleme çıkacak mı ?

Yok kardeşim şuan için çıkmayacak. Eğer çok hata flan varsa belki çıkabilir
  • Kardeşim bu yamayı psye kurdum pes 2013 e girdiğimde ise veri bozuk diyor ve yama kurulmuyor ??? acil cevap lütfen
  • Kardeş küçük harfin içindeki BLES le başlayan dosyayı PS3/SAVEDATA nın içine attım evet e bastım sonra birşey daha çıktı onu ne yapacağım aynı dosyadan var diyor ?
  • Benimde son sorum var hocam ; dükkanda müşteriler bazen saçma sapan transferler yapıyorlar bütün yamayı silip yeniden yüklemek baya sıkıntı olabiliyor, bunu nasıl halledebiliriz. eski sürümlerinde BLES01708EEDİT dosyasını yeniden yüklemek yetiyordu yine aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSPARK -- 7 Eylül 2014; 23:43:36 >
  • PSPARK P kullanıcısına yanıt
    aynen hocam edit dosyası yeterli...
  • INCEPTION I kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Güncellemeden yüklemiştim patchi şimdi pes açılmıyor ve yüklenilen veriler başka sürümden hatası veriyor nasıl düzeltebiliriz
  • hocam olmuyor bir türlü önceki tüm güncellemeler olmuştu bunda flasha attıktan sonra ps3 verilerde görünmüyor usb bellek boş görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

Güncellemeden yüklemiştim patchi şimdi pes açılmıyor ve yüklenilen veriler başka sürümden hatası veriyor nasıl düzeltebiliriz

Yamayı kaldırın ve Güncellemeleri tekrar kurun. Ardından yamayı yükleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: special one

hocam olmuyor bir türlü önceki tüm güncellemeler olmuştu bunda flasha attıktan sonra ps3 verilerde görünmüyor usb bellek boş görünüyor

USB FAT32 midir? Birde PS3 klasörünü ana dizine atacaksınız USB'nin.
  • evet fat32 ki zaten 3.5.6- 3.5.9 ve 4.0 versiyonlarını başarıyla yüklemiştim ama bu sefer dosyalar kayıtlı veriler yardımcı programında görünmüyor
  • ek forma paketi ney kardeşim 3. 4. formamı ekledin(ssanmıyorum) bilmediğim için sordum bu arada kapk resmi gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35darkman35

ek forma paketi ney kardeşim 3. 4. formamı ekledin(ssanmıyorum) bilmediğim için sordum bu arada kapk resmi gayet güzel

Evet kardeşim. Balıkesirspor, BJK kaleci ve FB kaleci formaları eklendi ek forma paketi ile
  • kücük harf olmuyor nasıl yaptınız
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.