Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.5.6nin üzerine 4.0 yapmıştım. Şimdi 4.1 kurmak için hepsini silip önce 4.0 sonra 4.1 mi kurmam gerekiyor. Yoksa direk atiyim mı hepsinin üzerine ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontex890

3.5.6nin üzerine 4.0 yapmıştım. Şimdi 4.1 kurmak için hepsini silip önce 4.0 sonra 4.1 mi kurmam gerekiyor. Yoksa direk atiyim mı hepsinin üzerine ?

Direk at kardeşim sorun olmaz
  • KARDEŞİM KRALSIN ELLERİNE SAĞLIK ;) TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ YENİ GÜNCELLEME GELİCEK Mİ YAPICAKMISIN
  • Şimdi Ben v3.5.6 Yamasini Kurdum Üstüne Silmeden v3.5.8 yamasini kurdum şimdi v4.0 Yüklemek İçin Verileri Silmem Gerekıyomu Yoksa Direk Üstüne Atayimmi

Not: İlk yama kurmam v3.5.6 la başladi başlangiç olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 805016stil -- 2 Eylül 2014; 0:28:28 >
  • hocam selamlar. bilindiği gibi transfer dönemi sona erdi son dakika transferleri oldu dün akşam. bunlar hafta sonumu gelir yoksa hafta sonunu beklemeden ara bi güncelleme yaparmısın. Saygılar.
  • mert yama bekliyoz mert :)
  • PLAYSATİON CAFECİLER DERNEĞİ HERKESİ BEKLERİZ..https://www.facebook.com/groups/677466275678639/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 805016stil

Şimdi Ben v3.5.6 Yamasini Kurdum Üstüne Silmeden v3.5.8 yamasini kurdum şimdi v4.0 Yüklemek İçin Verileri Silmem Gerekıyomu Yoksa Direk Üstüne Atayimmi

Not: İlk yama kurmam v3.5.6 la başladi başlangiç olarak

Direk üstüne kurabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: baris_vts

KARDEŞİM KRALSIN ELLERİNE SAĞLIK ;) TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ YENİ GÜNCELLEME GELİCEK Mİ YAPICAKMISIN

quote:

Orijinalden alıntı: onur1981

hocam selamlar. bilindiği gibi transfer dönemi sona erdi son dakika transferleri oldu dün akşam. bunlar hafta sonumu gelir yoksa hafta sonunu beklemeden ara bi güncelleme yaparmısın. Saygılar.

quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

mert yama bekliyoz mert :)

Yeni güncelleme Cumartesi günü çıkacaktır

• inş cumartesi cıkar ellerine sağlık
  • bu arada son güncellemede Osmanlısporu dikkate alırsın değilmi hocam?
  • ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    Cumartesi güncelledin mi kurtulursun hocam transfer dönemi bitti :)
    http://www.transfermarkt.com.tr/
    Bu site size lazım olabilir
  • Adamlara biraz yardım edin beyler Paypal ile falan açıklamalarda bağış için yer var özellikle dükkan sahiplerine sesleniyorum, siz bu işten para kazanıyorsunuz adamların emeğine de saygı gösterelim biz evde kullanıyoruz bizim suçumuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

bu arada son güncellemede Osmanlısporu dikkate alırsın değilmi hocam?

Maalesef ankaraspor takım ismi değiştirilemiyor denedim ama olmadı
  • samsunspor enson transferler ile yedek kaleci furkanköseyi ekler misin abi bi de güçlere bi el atarsan sana bolbol dua ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

Maalesef ankaraspor takım ismi değiştirilemiyor denedim ama olmadı

hadi ya :( neyse sağlık olsun babacan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSPARK -- 5 Eylül 2014; 1:07:43 >
  • sonradan aklıma geldi, hani bu ptt ye düşen çıkan takımları ayarlamıştın ya ankarasporu da o şekilde yapabilirmisin?
  • Bu oyunda pes 6 gibi efsane bu sene yine 13 devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: special one

samsunspor enson transferler ile yedek kaleci furkanköseyi ekler misin abi bi de güçlere bi el atarsan sana bolbol dua ederim

Bakarım kardeşim :)

quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

sonradan aklıma geldi, hani bu ptt ye düşen çıkan takımları ayarlamıştın ya ankarasporu da o şekilde yapabilirmisin?

PTT 1.Lig'te zaten Ankaraspor. O isim değişikliğini de yapmaya çalışçam. Ayrıca; yeni Güncellemede BÜYÜK/küçük harf seçeneği olacak ve PES 2013 için son güncelleme olacak Bunun dışında son güncelleme olduğu için tek paket şeklinde çıkacak tavsiyem silip tekrar yüklemeniz. Fakat herhangi bir hata ile karşılaşmayanlar ve silip tekrar yüklemek istemeyenler için ayrı bir paketi de buradan yayınlayacağım

• Geçen paket te de aynı şey var dı bende mi sorun genel mi acaba? Normal maç bölümünden oyuna girdiğimde farmalar olmuyor fakar şampiyonlar liginden girdiğim zaman formalar oluyor sadece.
  • Güncelleme bekleniyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.