Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 2015 içinde yama yapacak mısın?15'te de orijinal oyuna yama yüklenir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyheartS

quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: MyheartS

daha önce güncelleme yapmadım makınam kırık degıl bana yardım edebılecek bır arkadas varmı oyunu guncellemek istiyorum
    yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar

İlk önce PSN hesabı al ve oyuna girdikten sonra BİLGİ kısmından Veri Paketi Güncellemesini seç. Ordan güncellemeyi yükle sonrda da yamayı yükleyebilirsin. Yamayı yükleyebilmen için Oyunun BLES01708 olması gereklidir. Yama BLUS oyunlarda çalışmaz

bu bles blus nasıl kontrol edıcem dostum acemıyım kusura bakma

Oyunun kutusunun yanında yazar kardeşim :)

quote:

Orijinalden alıntı: yuyuyu16

quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

yav kardeşim ben cobra kullanıcısıyım multiman felan çalışmıyor o yüzden pcde openiso ile pes2013 oyunun çıkarttım ve usrnin içine data 6.0ı attım pesi açınca ver1.04 yazıyor ama data pack ile ilgili birşey yazmıyor ve save dosyaları için veriler başka sürümde yapılmış felan diyor ne yapmam lazım

Data Pack' i manager programını kullanarak ''game'' in içine atacaksın. GAMES' dekine değil. Daha sonra da aktif olabilmesi için PS3'ü recovery Moda alıp ordan 4. seçeneği seçerek yükleme yapacaksın.

orjinal cd var yükleyebilir miyim?

Evet yükleyebilirsiniz. Bu yama orjinal veya kırık Ps3 farketmez arkadaşlar hepsinde çalışır.

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Pes 2015 içinde yama yapacak mısın?15'te de orijinal oyuna yama yüklenir mi?

Oyun çıkmadan birşey diyemem kardeşim. PES yamalarında orjinal/kırık PS3 farketmez her ikisinde de çaılışır sorun olmaz.

• valla bencede en azından süper lig ve ptt yi yaparsan güzel olur.
  • Hocam isiler hakkında bir yapılanma olacak mı ? İsimlerin küçükten büyüğe dönüşmesi konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurdogany

Hocam isiler hakkında bir yapılanma olacak mı ? İsimlerin küçükten büyüğe dönüşmesi konusunda.

Büyük harf var zaten. Ama en son yayınladığım deneme güncellemesi olduğundan küçük harf. v5.1 Fix çıktığında BÜYÜK küçük harf seçenekleri olacak
  • Bende son sürüm 2 gündür yüklü, müşterilerden herhangi bir şikayet gelmedi babacan.
  • usta almanya liginin schalke, dortmund, bayern münihin hariç logoları formalarıda düzelcekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

Bende son sürüm 2 gündür yüklü, müşterilerden herhangi bir şikayet gelmedi babacan.

Tamamdır kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: muratt

usta almanya liginin schalke, dortmund, bayern münihin hariç logoları formalarıda düzelcekmi

Diğer takımların logoları düzeltilemiyor, çünkü yeterli slot yok.
  • napalım buna şükür saol varol ustadım
  • Hocam ne yaptın 5.1i bu arada pes 15 demo hakkındaki yorumların nedir?
  • ben yamayı yaptım ama acaba bi eksiklik mi oldu formaların tamamı düz reklamsız :D
  • trbsporun kaleci forması bozuldu forma paketini güncellermisin ve kadrolar eksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

Hocam ne yaptın 5.1i bu arada pes 15 demo hakkındaki yorumların nedir?

Pek bakamıyorum bu aralar en yakın zamanda bilgilendireceğim. PES 2015' e gelince doğrusu demoyu pek beğendiğimi söyleyemem. Özellikle PES'te sahaları ve çimleri çok beğeniyordum gerçekçilik açısından fakat PES 2015 ile bu aradağımı bulamadım. Şu sıralar FİFA 15 oynuyorum ve gerçekten çok beğendim. Kısaca özetlemek gerekirse PES 2015, pes 14 (rezelat)'e göre iyi fakat FİFA 15' e göre baya bir geride. (Tabi demo sürüm bu Kasım ayına daha çok var full sürüm farklı olabilir.)

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

ben yamayı yaptım ama acaba bi eksiklik mi oldu formaların tamamı düz reklamsız :D

Hangi takımların bazı takımların sponsoru yok çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: taylaN124

trbsporun kaleci forması bozuldu forma paketini güncellermisin ve kadrolar eksik

Yukarıdaki ''Deneme Güncellemesi'' ni deneyin isterseniz.

• Aynı geri dönüşleri bende cafede alıyorum, çoğu müşterim Fifa öğrenmeye başladı bile hatta, ancak bu senede PES tutmazsa Konami kapıya kilidi vurur gibi geliyor bana.
  • Emeğine sağlık güzel ve sade olmuş Kafeme yükledim
  • hocam bu arada Javier Hernández transferi kiralık olduğu içinmi realde yok ?
  • https://fifapesonline.wordpress.com/

bu siteye göz atmanızı tavsiye ederim
  • PC'den online oynamak isteyen olursa.

http://forum.donanimhaber.com/m_98832691/tm.htm
  • ben yamayı kurdum fakat söyle bir sorunum var..
    cihazım eski kasa fat
    surum 4.65
    orjinal pes 13 cd sini takıyorum ama dil ayarlarında sadece almanca fransızca ve rusca var baska dil yok.....
    yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım ing olsun gene razıyım dil yaması fln vs var mı?
  • ForceHawk_7z sanırım unuttun bizi :(
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.