Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersin2626

kücük harf olmuyor nasıl yaptınız

İndirdiğiniz dosyanın içinden çıkan upper case klasörünün içindeki editi yükleyin.
  • kardeşim şuana kadar osrunsuz yamada bendeki tek sorun osmanlıspor logosu tamam mama ismi ankaraspor hala.
  • ufak bir güncelleme cıkabilirmi ankaraspor için ?
  • Bunu multimanlar içinde kurabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35darkman35

kardeşim şuana kadar osrunsuz yamada bendeki tek sorun osmanlıspor logosu tamam mama ismi ankaraspor hala.

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

ufak bir güncelleme cıkabilirmi ankaraspor için ?

Evet onun için ve bazı düzeltmeler için yakında v5.1 Fix güncellemesi çıkacak. Bu güncelleme ile İsim sorunu da düzeltilmiş olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: T2W4D

Bunu multimanlar içinde kurabiliyormuyuz ?

Kırık veya Orjinal Ps3 farketmez yama her ikisinde de çaılışır.

• ben kuramadımbir türlü yardım edebılecek olan var mı kurum seklını defalarca denedımyıne olmadı herseyı tam yapıyorum 786 dosyayıda kopyalıyorum amayıne olmuyor
  • Kardeşim ben bu yamayı yükledim transferler takımlar tamam da formalar olmadı ne yapmam gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pburak1903

Kardeşim ben bu yamayı yükledim transferler takımlar tamam da formalar olmadı ne yapmam gerekir.

Yamayı yüklediğinizde formaların da gelmesi gerekir bir yerde yanlış yaptınız sanırım.
  • Kardeşim eline koluna sağlık uğraşmısın ugrasmıssın o kadar emek vermısın saygısızlık yapmak istemem yanlıs anlamassın beni umarım Fenerbahce'Nın forma altlarına takım logosu corapları beyaz yapma ımkanın varmı ? kötü görüntü verıyor gözüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzyaman

Kardeşim eline koluna sağlık uğraşmısın ugrasmıssın o kadar emek vermısın saygısızlık yapmak istemem yanlıs anlamassın beni umarım Fenerbahce'Nın forma altlarına takım logosu corapları beyaz yapma ımkanın varmı ? kötü görüntü verıyor gözüme

Forma altlarına logo eklenemiyor maalesef, çorapları düzelttim kardeşim Bu arada yeni çıkacak olan v5.1 Fix Güncellemesi ile birçok hata düzeltildi ve Galatasaray'ın Turkish Airlines sponsorlu formasının dışında birçok yeni forma da eklendi

• v5 yamasını yukledım dun coraplar lacivertidi hala :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzyaman

v5 yamasını yukledım dun coraplar lacivertidi hala :S

v5.1 Fix Güncellemesini bekleyin
  • 5.1 Fix için aklında bi tarih varmı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

5.1 Fix için aklında bi tarih varmı hocam?

Kesin bi tarih yok maalesef ama durumdan bahsedeyim. Tüm takımların kadroları tekrardan düzenlendi, yeni oyuncular vs eklendi. Bunun dışında bazı takımların yeni formaları güncellendi. Sadece Büyük Harf uyumu kaldı onun dışında pek birşey yok
  • Süpersin hocam şimdiden eline sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPARK

Süpersin hocam şimdiden eline sağlık...

Arkadaşlar yeni güncelleme çıkmadan bir deneme güncellemesi paylaşıyorum, eksikler varsa bildirmeniz açısından. İsteyenler yükleyebilir.

DENEME GÜNCELLEMESİ (v5.0 üstüne Kurulur.!)

http://www66.zippyshare.com/v/23361323/file.html

• daha önce güncelleme yapmadım makınam kırık degıl bana yardım edebılecek bır arkadas varmı oyunu guncellemek istiyorum
    yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyheartS

daha önce güncelleme yapmadım makınam kırık degıl bana yardım edebılecek bır arkadas varmı oyunu guncellemek istiyorum

İlk önce PSN hesabı al ve oyuna girdikten sonra BİLGİ kısmından Veri Paketi Güncellemesini seç. Ordan güncellemeyi yükle sonrda da yamayı yükleyebilirsin. Yamayı yükleyebilmen için Oyunun BLES01708 olması gereklidir. Yama BLUS oyunlarda çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: MyheartS

daha önce güncelleme yapmadım makınam kırık degıl bana yardım edebılecek bır arkadas varmı oyunu guncellemek istiyorum

İlk önce PSN hesabı al ve oyuna girdikten sonra BİLGİ kısmından Veri Paketi Güncellemesini seç. Ordan güncellemeyi yükle sonrda da yamayı yükleyebilirsin. Yamayı yükleyebilmen için Oyunun BLES01708 olması gereklidir. Yama BLUS oyunlarda çalışmaz

bu bles blus nasıl kontrol edıcem dostum acemıyım kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

yav kardeşim ben cobra kullanıcısıyım multiman felan çalışmıyor o yüzden pcde openiso ile pes2013 oyunun çıkarttım ve usrnin içine data 6.0ı attım pesi açınca ver1.04 yazıyor ama data pack ile ilgili birşey yazmıyor ve save dosyaları için veriler başka sürümde yapılmış felan diyor ne yapmam lazım

Data Pack' i manager programını kullanarak ''game'' in içine atacaksın. GAMES' dekine değil. Daha sonra da aktif olabilmesi için PS3'ü recovery Moda alıp ordan 4. seçeneği seçerek yükleme yapacaksın.

orjinal cd var yükleyebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.