Bildirim
PES 2011 KASMA PROBLEMİ LÜTFEN YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam amd işlemcileri bilmiyorum ama ben de intel i 7 2,8 ghz işlemci ekran kartı ati hd 4830 var.ramlerimiz aynı..Sizin sistem son derece iyi gözüküyor.Yalnız bilgisayar kasanız kaç watlık?soğutma özellikleri iyi mi?Monitörü değiştirin lcd alın dijital (HDMI ya da DVI) kabloyla bağlayın kasaya...Donanım da sıkıntı yoksa Driver ve diğer ayarlara bakacaksınız..Öncelikle monitörün driverini güncelleyin..sonra en önemli olan ekran kartınızın driverını amd nin sitesinden güncelleyin..Ati catalayst 3d ayarlardında performans seçeneklerini performans olarak işaretleyin..PEs 2011 game settings de çözünürlüğü monitöre uygun ayarlayın, kalite orta olsun..Pesin resmi yamalarını yükleyin bunlar da oyunu çok akıcı hale getiriyor değiştiriyor...Sistemde antivürüs çalıştırmayın diğer uygulamaları kapatın oyun oynarken... -
sistemde iyi ama nasıl kasıyor -
sistem istediği kadar iyi olsun..driverlar güncel olmassa..İşletim sistemi aksıyorsa...İşletim sisteminin ve oyunun kurulu olduğu harddiskte yeterli boşluk yoksa oyun kasar... -
kasam da iyi tüm kasayı yeniden topladım 730watt lık kasa driverları güncelledim mesela call of duty black ops da sıfır kasma vardı hatta arka planda 2 tane oyun açıkken need for speed hot pursuit oynadım onda da hiç kasmadı ama pes2011 ile fifa2011 de delirtiyo insanı eski kasamda bile kasma yoktu sadece gol sonrası tekrarı gösterirken bi daire gibi bişey dönüyo ekranda o zaman kasma oluyodu bu sistem ile top atarken de kendini hissettiriyo buda insanı delirtmeye yeterli oluyo -
hocam senin sistemle pes 2011 ve fifa 2011 i 1080 full hd çözünürlükte akıcı oynayabilmen lazım..Burda bariz bir sıkıntı var..diğer oyunların need for speed gibi kasmaması normal onlar genelde kasmıyor..Futbol oyunlarını gerçeğe yakın oynamak bir sanat ben de çok uğraştım..İşletim sistemin ne?Windows 7 64 bit işletim sistemi kur...Senin olay bir tür kurulum ya da yazılımdan kaynaklı bir sorun...O sistemle oyunu cam gibi oynaman lazım..Seni ii anlıyorum bu iş kafa ağrısı gerçekten...Bir de ekran kartı monitör fps oranlarının örtüşmesi lazım..Sen bence bir tane full hd monitör al..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pruventa -- 30 Ocak 2011; 21:54:12 > -
benim sistemde iyi bende de kasma oluyor.Div ile ilgisi yok bende sistem iyi ama kasıyor. oyunla ilgili bu.Kimisinde kasıyor, kimisinde kasmıyor. oyunda zaten genel bir sorun var.m ingilizce çözümü de yok bunun baktım.Kasma dediğimde şu, oyunda takılmalar oluyor ufak ufak.her ayarı çektim banamısın demiyor bende.gaming access patch yükledim en kral patchdir.Onda kasma problemin gideriyor birazda olsun.Oyunda sorun olduğunu şurdan anladım.Konami hatta patch çıkardıkdan sonra kastı bende.ilk çıktığında official patchsiz süperdi. patchler çıktı güncelleme yapim dedim mahfetti. Zaten niye kassın iyi sistemde.sorun başka burda konami zaten pes yaparken son 3 senedir iyi optimize eedemiyor pesi sürekli sorun çözümü bilen varsa yazabilir.çünkü ben hiç bir oyunda sorun yaşamadım.Pes hariç.Grafik isteyen oyunlarda 3d oyunlarda özellikle işte hiç sorun yoktu.full ayarlarda hemde. -
quote:
Orijinalden alıntı: velvet darkness
benim sistemde iyi bende de kasma oluyor.Div ile ilgisi yok bende sistem iyi ama kasıyor. oyunla ilgili bu.Kimisinde kasıyor, kimisinde kasmıyor. oyunda zaten genel bir sorun var.m ingilizce çözümü de yok bunun baktım.Kasma dediğimde şu, oyunda takılmalar oluyor ufak ufak.her ayarı çektim banamısın demiyor bende.gaming access patch yükledim en kral patchdir.Onda kasma problemin gideriyor birazda olsun.Oyunda sorun olduğunu şurdan anladım.Konami hatta patch çıkardıkdan sonra kastı bende.ilk çıktığında official patchsiz süperdi. patchler çıktı güncelleme yapim dedim mahfetti. Zaten niye kassın iyi sistemde.sorun başka burda konami zaten pes yaparken son 3 senedir iyi optimize eedemiyor pesi sürekli sorun çözümü bilen varsa yazabilir.çünkü ben hiç bir oyunda sorun yaşamadım.Pes hariç.Grafik isteyen oyunlarda 3d oyunlarda özellikle işte hiç sorun yoktu.full ayarlarda hemde.
konuyu açan arkadaş hem FIFA 11 de hem PES 11 de kasıyor demiş.Ütelik PES 11 official pactchler oyunu güzellştiriyor akıcı yapıyor..Kasmaya sebep olsa benim sistemde kasar..Burda eğer ATİ ekran kartı kullanıyorsanız driver paketinde opencl driver kurulu olmasın..Bu driver hem sistemi hem oyunları kastırıyor...orjinal oyun yükleyip sistemi ole test etmek en güzeli..sorun ufak tefekse zaten can sıkmaya egrek yok..mükemmel oyun diye bişi yok şuan..
-
Aynı sorun bende de vardı.çok rahat oynadığım pes 2011 i bayadır oynayamıyordum.defalarca format attım,oyunu,driverları kaldırıp tekrar kurup denedim olmadı.daha yeni buldum sorunun nedenini.eğer sisteminiz çok rahat kaldıracak durumdaysa,herhangi bir driver yada donanımsal sorununuz yoksa şunu deneyin.ekran özelliklerinden yenileme hızınızı 60hertz olarak seçin.hiçbir sorun kalmayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: pruventa
quote:
Orijinalden alıntı: velvet darkness
benim sistemde iyi bende de kasma oluyor.Div ile ilgisi yok bende sistem iyi ama kasıyor. oyunla ilgili bu.Kimisinde kasıyor, kimisinde kasmıyor. oyunda zaten genel bir sorun var.m ingilizce çözümü de yok bunun baktım.Kasma dediğimde şu, oyunda takılmalar oluyor ufak ufak.her ayarı çektim banamısın demiyor bende.gaming access patch yükledim en kral patchdir.Onda kasma problemin gideriyor birazda olsun.Oyunda sorun olduğunu şurdan anladım.Konami hatta patch çıkardıkdan sonra kastı bende.ilk çıktığında official patchsiz süperdi. patchler çıktı güncelleme yapim dedim mahfetti. Zaten niye kassın iyi sistemde.sorun başka burda konami zaten pes yaparken son 3 senedir iyi optimize eedemiyor pesi sürekli sorun çözümü bilen varsa yazabilir.çünkü ben hiç bir oyunda sorun yaşamadım.Pes hariç.Grafik isteyen oyunlarda 3d oyunlarda özellikle işte hiç sorun yoktu.full ayarlarda hemde.
konuyu açan arkadaş hem FIFA 11 de hem PES 11 de kasıyor demiş.Ütelik PES 11 official pactchler oyunu güzellştiriyor akıcı yapıyor..Kasmaya sebep olsa benim sistemde kasar..Burda eğer ATİ ekran kartı kullanıyorsanız driver paketinde opencl driver kurulu olmasın..Bu driver hem sistemi hem oyunları kastırıyor...orjinal oyun yükleyip sistemi ole test etmek en güzeli..sorun ufak tefekse zaten can sıkmaya egrek yok..mükemmel oyun diye bişi yok şuan..
nvidia var 9800 gt palit green serisi. şans işte kasıyor hehe
-
Valla eski bilgisayarımı arar oldum bu PES2011 yüzünden. Oyundan soğutuyor insanı.
Eski bilgisayarım Acer Aspire 5720G de bir gram takılma yaşamıyordum.
(Core2Duo 2.0GHz , 2GB RAM, NVidia Geforce8400GS)
Şimdiki (PES2011in takıldığı sistem) bilgisayar ASUS K53SV
(Core i7 2630QM 2.0GHz, 4GB DDR3, NVidia Geforce GT540M)
Bu ne yaman çelişki anlayamadım.
Ekran kartı güncellemesi yaptım. BIOS güncelledim. Resmi yamayı yaptım. Daha ne lan!
Problem oyunda arkadaşlar. Gevur forumlarını da kurcalıyorum ama net bir çözüm bulamadım henüz. -
Grafik ayarlarını düşük yaparak dene -
hocam ramların frekansı önemli kontrol et -
Pes 2012 oynamaya az kaldı ama yine de PES2011 kasma problemi için şu çareyi buldum.
XP Service Pack 2 uyumluluk modunda sorunsuz çalışıyor oyun. (Win7 için) BAL da jübile yapacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: designmHD
Pes 2012 oynamaya az kaldı ama yine de PES2011 kasma problemi için şu çareyi buldum.
XP Service Pack 2 uyumluluk modunda sorunsuz çalışıyor oyun. (Win7 için) BAL da jübile yapacağım
hiç bulaşma o pes 2012'ye bence oyun bir acayip başına sakinlemek rahatlamak için oturuyorm kapattığımda barut gibi oluyorum -
PCYI ILK ALDIGIMDA 1 2 AY SABAH AKSAM PES 12 OYNADIM VE HIV KASMIYORDU AMA 1 2 AY SONRA KASMAYA BASLADI NE OLUR BI COZUM VERIN ARKADASLAR CPU YETMIYOR HEMEN KASIYOR
AMD E-450 APU WİTH REDEON (tm) HD GRAPHİCS 1.65 GHZ 2 GB RAM (KULLANILABILIR RAM 1.6 YAZIYOR)
32 BIT CEVAP VERENLERE SIMDIDEN TESEKKURLER leptop kullanıyom compaq presarıo cq57
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X