Şimdi Ara

PES 2011'de Oyun İçinde Klavyeyi Devre Dışı BIRAKMAK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılacağı gibi ben pes i bilgisayardan oynayan bir kullanıcıyım.Fakat klavyeden oynuyamıyorum.Joystick(oyun kolu) le oynuyorum.Oyun içerisinde iken klavyeyi devre dışı bırakma gibi bir durum söz konusu mu acaba PES 2011 de ? Pes 2009 da Exbiliton Moda girerken taraf seçiminde "Coach Mode" diye bir şeyle klavye devre dışı kalıyodu.Böylece ben tek oynuyabiliyodum.Ama PES 2011 de bunu yapamadım ya da varmı böyle birşey bulamadım.Orjinalini kullanıyorum pes in demo da değil.Bilenler varsa cevap yazarlarsa sevinirim.

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerrow

Başlıktanda anlaşılacağı gibi ben pes i bilgisayardan oynayan bir kullanıcıyım.Fakat klavyeden oynuyamıyorum.Joystick(oyun kolu) le oynuyorum.Oyun içerisinde iken klavyeyi devre dışı bırakma gibi bir durum söz konusu mu acaba PES 2011 de ? Pes 2009 da Exbiliton Moda girerken taraf seçiminde "Coach Mode" diye bir şeyle klavye devre dışı kalıyodu.Böylece ben tek oynuyabiliyodum.Ama PES 2011 de bunu yapamadım ya da varmı böyle birşey bulamadım.Orjinalini kullanıyorum pes in demo da değil.Bilenler varsa cevap yazarlarsa sevinirim.

Teşekkürler...

arkadaşım oyuna girmeden önce settings den controller 1 i joystick olarak ayarlarsan klavye sana engel olmaz. joystickle her şeyini yapabilirsin...
  • hiçbirini yapamıyorsan çek klavyenin fişini birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

hiçbirini yapamıyorsan çek klavyenin fişini birader

ya arkadaş notebookta oynuyorsa ne olacak
    neyse...

Şimdi başka bir konuda, benzer sorunu yaşayan arkadaş için yazdıklarımı buraya aktarıyorum
    Konami klasöründe Settingsten yada yeni haliyle Ayarlar ordan da KntrlChz daki kısımdan KntrlChz1 i seçin
    altta aygıt kısmından da oyun kolunu bulun seçin, gamepad Player1 oluyor böylelikle klavye ile değil oyun koluyla ile oynayabilirsiniz.
    Bu anlattıklarımı yaparsanız sorununuz hallolacaktır.
    Kolay gelsin.

• Kolay bir ayar zaten yapılmaycak birşey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.