Şimdi Ara

PES 2011 DE İYİ DEFANS YAPMANIN SIRRI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
39.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)Top karşı tarafa geçtigi zamn çok çok gerekmedikçe adam degiştirme tuşuna basmayın
    2)Top karşı tarafa geçtigi zamn çok çok gerekmedikçe depar atmayın deparsız topu alamaya çalışın
    bu 2 sini yaparsanız kesinlikle gol yeme niz çok zor olacaktır.
    Cpu ya karşıda deneyebilirsiniz çok işe yarıyor
    leblebi gibi gol yiyenler denesin

• bir tavsiye de benden. defans için 2 taktiğim var :

1) 2009 dan kalma taktik (halen işe yarıyor ) : şuta basılı tutup takım arkadaşınıza pres yaptırırken kontrol ettiğiniz adamla rakibe belli bir mesafeyi koruyun, takım arkadaşınız çalım yediği ya da rakip top ayağından aştığı anda kontrol ettiğiniz adamı devreye sokarak topu alabilirsiniz. mümkün olduğu kadar geriden almaya çalışın.

2) 2011'e özgü yeni taktik : top rakibe geçince bir taraftan şuta basılı tutup, bir taraftan da yerden pasa basılı tutarak joystick i kendi kalenize doğru çevirin, takım arkadaşınız baskı yaparken, kontrol ettiğiniz oyuncu belirli bir mesafeyi koruyarak önünü kapatacak. bu özellikle kenarlarda çok işe yarıyor ve orta yaptırmıyor. topu ayağından aştığı anda da yön tuşundan elinizi çekip sadece yerden pasa basılı tutmaya devam ederseniz hamle yapıpı topu alırsınız.

bi ara video yapıp üzerinde anlatmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tyu

bir tavsiye de benden. defans için 2 taktiğim var :

1) 2009 dan kalma taktik (halen işe yarıyor ) : şuta basılı tutup takım arkadaşınıza pres yaptırırken kontrol ettiğiniz adamla rakibe belli bir mesafeyi koruyun, takım arkadaşınız çalım yediği ya da rakip top ayağından aştığı anda kontrol ettiğiniz adamı devreye sokarak topu alabilirsiniz. mümkün olduğu kadar geriden almaya çalışın.

2) 2011'e özgü yeni taktik : top rakibe geçince bir taraftan şuta basılı tutup, bir taraftan da yerden pasa basılı tutarak joystick i kendi kalenize doğru çevirin, takım arkadaşınız baskı yaparken, kontrol ettiğiniz oyuncu belirli bir mesafeyi koruyarak önünü kapatacak. bu özellikle kenarlarda çok işe yarıyor ve orta yaptırmıyor. topu ayağından aştığı anda da yön tuşundan elinizi çekip sadece yerden pasa basılı tutmaya devam ederseniz hamle yapıpı topu alırsınız.

bi ara video yapıp üzerinde anlatmayı düşünüyorum

Güzel taktik ama bunu yapmak için çok iyi oyuncu olmak lazım dediginizi harfiyen yapmak lazım yoksa topa yakın olan bütün oyuncular top koşuyor ve kanatlardan biri boş kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 16 Ekim 2010; 13:16:19 >

• senelerdir uyguladğım tek şey , adama topu almak için değil, topun kaleme ulaşmasını engellemek için dalarım.

orta sahadaysa önünde dururum ve sağ alt tuşa basarak geri geri çekilirim adamı yavaşlatmış olurum, kenarlardan geliyorsa yine aynı şekil önünde durarak orta yaptırmamaya , yapıyorsa da benim beklere çarpmasını sağlarım.

bazen forvette 2-3 kişi pres yaparım , o sıralar kayarım da adamlara. çünkü topu alırsak gol tehlikesi var.

en önemlisi lambur lumbur atak yapmayın. top sizdeyken rakip gol atamaz değil mi ?
  • Pes 2011 de devamlı şuta basıp press yaparsan hiç bir oyuncun maçı bitiremiyor.
    Ben başlarda öyle oynuyordum ama baktım herkes yoruluyor vazgeçtim.2.taktiğin işe yaramaz bunun için.
  • Taktikler iyi de, bir kişi oyunu oynamayı bilmiyorsa yine de hiçbir işe yaramaz bunlar. Oyunu pro olarak bilmek gerek. Sonra ki ayrıntılar bunlar. Yine de teşekkürler. Bende de defans sorunu var biraz.
  • Güzel taktikler var fakat ne yazıkki futbol da okunarak iş yapılmıyor.Mecburen kendi taktiğinizi oluşturmak zorundasınız.Benim Uzaktan şut taktiğimse (Uzak dediğim ceza sahasına yakın) şut + ara pas tuşuna basarak füze gibi şut çekebilirsiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamaninda kaymayi ogren derim messi gibi oyunculardan onundeyken baska turlu alamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .iKrime!

Güzel taktikler var fakat ne yazıkki futbol da okunarak iş yapılmıyor.Mecburen kendi taktiğinizi oluşturmak zorundasınız.Benim Uzaktan şut taktiğimse (Uzak dediğim ceza sahasına yakın) şut + ara pas tuşuna basarak füze gibi şut çekebilirsiniz :)

Böyle bir tuş kombinasyonu yok. Sadece frikiklerde daha sert vurmak için kullanılır. Kim uydurduysa forumda dönüp dolanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Güzel taktikler var fakat ne yazıkki futbol da okunarak iş yapılmıyor.Mecburen kendi taktiğinizi oluşturmak zorundasınız.Benim Uzaktan şut taktiğimse (Uzak dediğim ceza sahasına yakın) şut + ara pas tuşuna basarak füze gibi şut çekebilirsiniz :)

Böyle bir tuş kombinasyonu yok. Sadece frikiklerde daha sert vurmak için kullanılır. Kim uydurduysa forumda dönüp dolanıyor...

ben paylaşmıştım bunu hatta konu epey yorum almıştı.

ve şunu söyleyeyim kitapçıkta yazmadığı olmadığı anlamına gelmez bir iki tane bu şekilde şut atsanız anlarsınız

• bende kesinlikle katılıyorum, ne yurtdışı forumlarda ne youtube da başka hiçbir yerde böyle şut + arapas geçmiyor bizzat kendimde de çok denedim..arapasa basmak için şut tan elinizi çekince şutlar tam olması gereken güçte olduğundan iyi gidiyor..şut gücü yüksek oyuncu ile şuta az, şut gücü düşük olan oyuncu ile şuta daha fazla basıp bırakmak lazım olay bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

quote:

quote:

ve şunu söyleyeyim kitapçıkta yazmadığı olmadığı anlamına gelmez bir iki tane bu şekilde şut atsanız anlarsınız

Israrla iddaa ediyorum yok böyle bir şey. Ben 17 yaşıma geldim böyle bişey görmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

quote:

quote:

Israrla iddaa ediyorum yok böyle bir şey. Ben 17 yaşıma geldim böyle bişey görmedim.

bende 17 yaşındayım sorun yaşta değil.Psikolojik olduğunu söyleyen falanda vardı ama bilmiyorum aslında fazla kullanmıyorum bu tekniği şuta basıp çekmek yetiyo sert şut için

• Aynen oyle. Psikolojik.. Forum kapanabilir.
  • quote:

Aynen oyle. Psikolojik.. Forum kapanabilir.

aynştayn olduğumu yüzüme vurma

yahu psikolojik demedimki öyle olduğunu söyleyen bile vardı dedim
  • ben bu defans işini çözemedim bi türlü deli olucam bir gün resmen maç kaybetmiyorum ertesi gün gelen geçen koyuyor özellikle dün birisine denk geldim neredeyse aynı taktik ile oynuyorduk orta sahadan alıyor messi ile topu bir ver kaç tut tutabilirsen X e basıp ilk kendi sahama doğru tutup ileri hamle yapıyorum yemiyor özellikle ara paslarda defans resmen saygı duruşuna geçiyor 1 sn

4-3-3 oynamayı seviyorum en azından ortadan ara pası yememek için defansı nasıl kurmam lazım fikir veren olabilir mi önde mi arkaya mı ortadaki ikisini birleşik mi daha iyi birde defans çizgisini yüksek mi tutmak lazım

en iyisi PC online bir kaç dostluk maçı yapsak açıklarımı anlasam deli olucam
  • Bendede bayya sıkıntı vardı araya top atıyorlar kanada iniyorlar adama bastıkça rakip oyundan düşürüyor tekrar pas yapıyor vs.Benim yaptıklarım

Hızlı koşma tuşuna çok gerekmedikçe basmayın hiç basmamaya çalışın

Rakipten topu almaya çalışmayın sadece kaleye yaklaştırmamaya şut çektirmemeye çalışın alan savunması yapar gibi kapayın önünü

Alabileceğinizi düşündüğünüzde press yapın
  • şut yuvarlakı deneyin bana normalden daha hızlı geldi şutlar ma dengesiz çekebiliyor söyleyim
  • hangisi doğru bunların
  • PES11'de defans çok kolay ama gol atmak aşırı zor. Tek kale maç oynadım neredeyse ama gol atamadım. İyi mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.