Şimdi Ara

***** PES 2011 Bağlı Çalımlar Bölümü [Nasıl yapılır, öneriler, videolar] *****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
189.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pro Evolution Soccer 2011 oyununda gelen çalım atmayı eğlenceli ve kolay hale getiren yeni bir özelliktir "Bağlı Çalımlar". Bu özellik sayesinde ister tek çeşit ister combo şeklinde çalım yapabilir, bu çalımlarınıza kısayol atayabilirsiniz.
    Hemen birkaç video çıktı. Fakat hala sorular var. Ben de video yerine olayı anlatımsal ve resimsel şeklini sizlere sundum.

Bağlı Çalımlar - Video

Öncelikle taktik bölümünde bağlı çalımlara geliyoruz.

Tuş ayarlarınızı şekildeki gibi yapabilirsiniz. Normal olan ayarlardır.

Ardından yeni oluştur seçeneğini seçebiliriz.

Burada sağ anolog tuşunun yukarı, sağ, aşağı ve sol tuşları için ayrı ayrı çalım tarzı belirleyeceğiz. Analoğun istediğiniz tuşuna maksimum 4 adet olmak üzere stil ekleyebilirsiniz. (Bazı skillerin kullanımında başka skil ekleyemiyorsunuz söz konusu tuşa)
     ***** PES 2011 Bağlı Çalımlar Bölümü [Nasıl yapılır, öneriler, videolar] *****  ***** PES 2011 Bağlı Çalımlar Bölümü [Nasıl yapılır, öneriler, videolar] *****  ***** PES 2011 Bağlı Çalımlar Bölümü [Nasıl yapılır, öneriler, videolar] *****  ***** PES 2011 Bağlı Çalımlar Bölümü [Nasıl yapılır, öneriler, videolar] *****

Ardından yeni oluşturduğunu profile bir isim verebilirsiniz. Profilinizi düzenlediyseniz kullanmak için seçmelisiniz.

Seçtiğinizden emin olun, ve maça başlayın.

• Şimdi maç içerisinde tuşuna basılı tutarken sağ analog ile istediğiniz çalım grubunu uygulayabilirsiniz. Örneğin benim resimlerime göre konuşursak, koşarken veya dururken +yukarı sağ analog tuşu yapılırsa oyuncu sırasıyla koşarak ters ayak içi çalımı>bilek hareketi>koşarken içe sektirip çaprazdan alma>gökkuşağı vuruşunu yapacaktır. Eğer sadece gökkuşağı vuruşu yapmak istiyorsanız herhangi bir tuşa sadece gök kuşağı vuruşunu eklersiniz.
    • "Sola" ve "Sağa" seçeneği ise hareketin koşu/bakış yönüne göre ne tarafa doğru yapılacağını belirler. Bu solak ve sağlak futbolcuların top sürüş devamlılığı ve şut çekebilmesi için eklenmiştir.

Bu konuda video, soru, öneri paylaşımı yapabiliriz.

Yukarıdaki resimlerdeki dört tuş grubunun uygulandığı video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 16 Eylül 2010; 19:26:24 >

• Teşekkürler
  • klavye ile yapılmıyo dimi hiçmi şans yok
  • İniyor, insinde deniyeyim şunları heyecanla bekliyorum
  • Bu çalımlar klavye ile oynayanlar için olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Bu çalımlar klavye ile oynayanlar için olmuyor mu?

Şu şekilde birşey dendim. Yani sağ analog tuşlarını numpad tuşlarına atadım.

EDIT: Artık çalışıyor bu yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 16 Eylül 2010; 2:31:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar klavyede de olması lazım ama gamepad ile harika oluyor vallahi oynaması.
  • Çok teşekkürler.Müthiş hareketler yapıyorum valla Rakip ağzı açık bakıyor
  • Sadece 1 haraket atıyabiliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

klavye ile de oluyor ya niye olmasın saf mısınız. sağ analogları tuşa atayın. hareketleri yapmadan önce L1 e basılı tutcaksınız hep, ayar ekranında LB diye geçiyor

@burakkcbyk
    Q ya basılı tutup num8 yap da gör oluyo mu olmuyor mu.

numpadlere atamak zor sol elle basmak daha rahat ondan r,t,f,g önerim. q+r yapıyosun mesela

Eşinizle, ailenizle ya da arkadaşınızla kavga ettiniz sanıyorum. Üslubunuzun bu denli kaba olması kalitenizi gösteriyor açıkça.
    Tabi bize dediğiniz gibi saf/salağız bunu akıl edemedik. Bir tek siz akıl ettiniz. İlk denediğim an olmamıştı. Fakat şimdi oluyor. Merak etmeyin ilk denediğimde de Q ya bastım. Kime neyi öğretiyorsan.

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Sadece 1 haraket atıyabiliyorum ben

Ya bir sorun var demo kaynaklı yada koca skill listesinde yalnızca tek başına kullananları denedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 16 Eylül 2010; 2:34:45 >

• Arkadaşlar klavyede de bunları yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken analog içinde klavyede kısayol atamanız.

Resimde var. Örneğin ben numarik 2, 4, 6, 8 tuşları ile yapıyorum. Normal 1, 2, 3, 4 tuşlarıyla kullanmak en iyisi olacaktır

• ya ben buna bakmıştım o zaman eklememiştin klavyeyi galiba yada be n dalgınlıktan görmedim sağol şimdi uğraşıcam olmazsa pm atarım kutuyuda boşaltıyorum :)
  • Arkadaşlar yalnızca tek hareket yapmak istiyorsanız herhangi bir tuşa tek hareket ekleyin. Birden fazla eklediğinizde; oyun içinde yalnız bir defa bassanız bile söz konusu tuşa eklediğiniz tüm hareketler sırasıyla yapılır.
  • o kadar güzel bi konuki Allah senden razı olsun kardeş.o kadar çok işime yaradiki.iyiki pes e böyle birşey koymuşlar çalımların hiçbirini yapamıyordum çok sağol kardeş.ben sağ analog tuşlarını söyle ayarladım:yukarı analog:X aşşağı analog:r sağ:g sol analog:f olacak şekilde.
  • güzel olmuş konu
  • peki burda diyelim yukarı sağ anolog tuşuna 4 tane hareket atadık,maçta yukarı sağ analog tuşuna basınca bu 4 hareketi sırasıyla yapıyor,acaba 4 hareket atasakta tek hareket yaptırabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17
    peki burda diyelim yukarı sağ anolog tuşuna 4 tane hareket atadık,maçta yukarı sağ analog tuşuna basınca bu 4 hareketi sırasıyla yapıyor,acaba 4 hareket atasakta tek hareket yaptırabilirmiyiz.

İlkini yaptıktan sonra, pas, şut gibi diger tuşlarla devamının gelmesini iptal edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

klavye ile de oluyor ya niye olmasın saf mısınız. sağ analogları tuşa atayın. hareketleri yapmadan önce L1 e basılı tutcaksınız hep, ayar ekranında LB diye geçiyor

@burakkcbyk
    Q ya basılı tutup num8 yap da gör oluyo mu olmuyor mu.

numpadlere atamak zor sol elle basmak daha rahat ondan r,t,f,g önerim. q+r yapıyosun mesela

Eşinizle, ailenizle ya da arkadaşınızla kavga ettiniz sanıyorum. Üslubunuzun bu denli kaba olması kalitenizi gösteriyor açıkça.
    Tabi bize dediğiniz gibi saf/salağız bunu akıl edemedik. Bir tek siz akıl ettiniz. İlk denediğim an olmamıştı. Fakat şimdi oluyor. Merak etmeyin ilk denediğimde de Q ya bastım. Kime neyi öğretiyorsan.

alınıp şikayet mi ettin bi de bunu orda saf mısın dememin sebebi işin teknik kısmında analogla klavyenin hiçbir farkı yok, bunu bilmeyişinizden. sen analogu sola çekince sanki o bi tuşmuş gibi o komutu yollar. sen analog solu bi tuşa atarsan o tuşa basmanla analogu sola çekmen arasında hiçbir fark olmaz. yani gamepadle yapılabilen her türlü şeyi klavyeyle de yapabilirsin. tek farkı klavyeyle daha zor olur analogu 360 derece hemen döndürürsün klavyeyle o iş için 4 tane tuşa sırayla basman gerek vs vs. safla salak da aynı şey değil bu arada, küfür falan etmedim merak etme

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.