Şimdi Ara

Pes 2010 TSL Super Patch ÇIKTI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dejavurgame

quote:

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

bu pacthi yüklesem master ligdeki kayıtlı oyunum bozulur mu? Takımım M.city idi.

bişey olmaz

saol
  • RAPİD LİNKİ var mı acaba buradan indiremiyorum idm ile...
  • şimdi indiriyorum ellerine sağlık
  • Saolasın güzel paylaşım
  • ankaraspor ?
  • ilk yama normaldi bazı hatları vardı updatele birlikte yukleyince hollanda ligi amblemleri turkiye ligine girdi update de sorun var gliba
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

ilk yama normaldi bazı hatları vardı updatele birlikte yukleyince hollanda ligi amblemleri turkiye ligine girdi update de sorun var gliba

hiçbir sorun yok
  • Oo sağol hemen indiriyorum
  • aynı dediğiniz gbi yapıyorum ilk update tamam oluyor ayri bir lig açılıyor tsl diye holanda gidiyor almanya gelior fln ama 2. updatei yukleyince yok hollanda ligi geri geliyor ama turk takımları birbirine giriyor tam olarakyuklenmesini anltirmisiniz o cindeki kurulum dosyalrını biribir yaptıgım halde olmuyor sagolun simdiden bide almnya ligi de statlar duzenlenmemis galiba ?
  • arkadaşlar bende yükledim sadece almanya ligi çıkdı türkiye süper ligi hiç yok neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 31 Ekim 2009; 13:30:40 >
  • şimdi oyuna baktım herkesin yüz ifadesi aynı maç bayern ile fener arasında liverpool barca maçı diye gösteriyo anlamadım
  • ARKADAŞLAR PES 2009 TSL Yİ ISITMIŞLAR ÖNÜMÜZE KOYMUŞLAR BENCE İYİ DEĞİL.
  • benced iyi değil özelikle bjknin fln pesin yaptıgı sekilde kalması lazımdı oyuncu statlarını degistirmisler 3 buyuklerin
  • off pes in artık lisans olayını halletmesi lazım yamalarla patchler le olmuyor
  • runtime error diye bir hata veriyor ve kapanıyor..sorun nedir?
  • hç güzel değil amblemleri bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SâîLor

hç güzel değil amblemleri bile yok

senin aklın başındamı arkadaşım amblem olmadan yamamı olur he senin düşüncen şu heralde ben resimlere amblem koyuyorum yamaya koymuyorum diyosun sen yani
  • Helal Ne çabuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladesword

Helal Ne çabuk

bilader taş atıp kolları yorulmadı pes 2009 daki tsl yi 2010 a attılar .zaten formalardan da anlarsın.
    eses in yeni formasının nike değil puma :d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.