Bildirim
Pes 2010 TSL Super Patch ÇIKTI... (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
RAPİD LİNKİ var mı acaba buradan indiremiyorum idm ile... _____________________________ -
şimdi indiriyorum ellerine sağlık _____________________________ -
Saolasın güzel paylaşım
_____________________________ -
ankaraspor ? _____________________________ -
ilk yama normaldi bazı hatları vardı updatele birlikte yukleyince hollanda ligi amblemleri turkiye ligine girdi update de sorun var gliba _____________________________ aLeVLi TiLkİ Firefox Hakkında Herşey -
quote:
Orijinalden alıntı: utku191
ilk yama normaldi bazı hatları vardı updatele birlikte yukleyince hollanda ligi amblemleri turkiye ligine girdi update de sorun var gliba
hiçbir sorun yok_____________________________ Software Developer -
Oo sağol hemen indiriyorum 
aynı dediğiniz gbi yapıyorum ilk update tamam oluyor ayri bir lig açılıyor tsl diye holanda gidiyor almanya gelior fln ama 2. updatei yukleyince yok hollanda ligi geri geliyor ama turk takımları birbirine giriyor tam olarakyuklenmesini anltirmisiniz o cindeki kurulum dosyalrını biribir yaptıgım halde olmuyor sagolun simdiden bide almnya ligi de statlar duzenlenmemis galiba ? _____________________________ aLeVLi TiLkİ Firefox Hakkında Herşey -
arkadaşlar bende yükledim sadece almanya ligi çıkdı türkiye süper ligi hiç yok neden acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 31 Ekim 2009; 13:30:40 >_____________________________ -
şimdi oyuna baktım herkesin yüz ifadesi aynı maç bayern ile fener arasında liverpool barca maçı diye gösteriyo anlamadım _____________________________ -
ARKADAŞLAR PES 2009 TSL Yİ ISITMIŞLAR ÖNÜMÜZE KOYMUŞLAR BENCE İYİ DEĞİL. _____________________________ BY_STONE ------ Açıköğretim ile ilgili Güncel Durumlar -
benced iyi değil özelikle bjknin fln pesin yaptıgı sekilde kalması lazımdı oyuncu statlarını degistirmisler 3 buyuklerin _____________________________ aLeVLi TiLkİ Firefox Hakkında Herşey -
off pes in artık lisans olayını halletmesi lazım yamalarla patchler le olmuyor
runtime error diye bir hata veriyor ve kapanıyor..sorun nedir? _____________________________ -
hç güzel değil amblemleri bile yok
quote:
Orijinalden alıntı: SâîLor
hç güzel değil amblemleri bile yok
senin aklın başındamı arkadaşım amblem olmadan yamamı olur he senin düşüncen şu heralde ben resimlere amblem koyuyorum yamaya koymuyorum diyosun sen yani_____________________________ Software Developer -
Helal
Ne çabuk
_____________________________ αℓαуıηα ιѕуαη ιηα∂ıηα тєχαѕ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bladesword
Helal
Ne çabuk
bilader taş atıp kolları yorulmadı pes 2009 daki tsl yi 2010 a attılar .zaten formalardan da anlarsın.
eses in yeni formasının nike değil puma :d_____________________________ BY_STONE ------ Açıköğretim ile ilgili Güncel Durumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki