Şimdi Ara

PES 2009 Lansmanı Röportajı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
24.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın geleceğini söyleyen bazı arkadaşlar var GGde PS3cülerin dikkatine diyorum

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Röportaj iyi olmuş.

Ama oyun pes 08 de olduğu gibi futbolcular deve kuşu gibi koşuyorlar ve saçma sapan sağa sola hızlı dönüşler yapıyorlar .

Pes 2009 kesinlikle simülasyon bir futbol oyunu değildir ve bu gidiştede olamayacaktır.

O fuarda birde fifa 2009 açsaydılar yanyana, aradaki çağ farkını daha iyi görürlerdi.

Fifa 2009 full versiyonunu oynayanlar bilir simülasyon nasıl olduğunu :)

Sen de haklısın be kardeşim adamlar PES2009 lansman gecesinde yan standa bir de FIFA09 açmamakla hata etmişler.Tıpkı bizim forumda olduğu gibi PES adının geçtiği her yere FIFAyı yapıştırıp insanları provoke etmemek çok ayıp bir davranış,ARALa

Bu yolda devam edin tebrikler

Pes 2009 lasman gecesinde fifa 09 yan yana açması konusu işin espirisi idi.

İnşallah güzel oyun olur sonuçta pes ile büyüdük, futbolu sevdik, ama pes 08 daki gibi futbolcu koşuşlarını kambur felek, deve kuşu gibi görünce soğudum oyundan.

Pes 2009 çıkınca her kez görecek

• quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Yarın geleceğini söyleyen bazı arkadaşlar var GGde PS3cülerin dikkatine diyorum

alla alla

bu oyunuda almak lazım bu PS3 mali krize sokacak bu ay beni

FIFA , PES , FALLOUT , LittleBigPlanet ............offf
  • Oyunu savunduğumuz zaman bu objektif kriterlere göre savunuyorduk..Öyle demoyu 2 saniye oynayarak ,berbat,olmamış, bu sene de kötü şeklindeki önyargı ve çamur atma dolu yorumların balon gibi söneceği belliydi zaten.. Önemli olan objektif yorum yapmaktır..Fazla söze gerek yok;oyun oldukça iddialı geliyor.. Kusursuz oyun olamayacağı için, oyundaki ufak tefek kusurları da hoş görmek gerekir.. Yetkili kişi, konuşurken oyunun ,herkesin rahatça oynayamacağı ,simulasyon tarzında bir oyun olduğunu belirtiyor.. 2007 Ağustos ayında ,Pes yapımcıları tarafından Winning eleven j lig 2007 clup championship oyununda ''İLK KEZ' uygulanan' ve yepyeni bir mod olarak ,diğer futbol oyunlarına örnek olan Become legend modunun ne kadar gelişmiş olduğundan bahsediyor.

Orjinalden alıntı: byrd

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

dikkat etimde genelde butun tartismalari PES fanlari cikariyor

dante69'un mesajlarına bak bakalım hangi PEs Fanı çıkarmış tartışmayı
    Oyun anlayışın gibi, dikattinde dikkate alınmaya değmez.
    (edit:dmc verecek cevabın yok zaten.)

dante69'da zaten meşhur oldu valla pes sayesinde,
    reklamın iyisi kötüsü olmaz di mi dante

• valla röportaj da online hakkında baya bir iddaaalı olduğu söyleniyor offline oyun gibi online oynayabileceğiz denmiş inşAllah öyle olur

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • fifa 2009 u aldım maçlar resmen orta sahada geçiyor...pozisyon ve gol azlığı , hakemlerin avantaj kararını uygulayıp sonradan vazgeçmesi , L2 + R3 ile yapabileceğiniz birçok hareket verken maç içinde bunları uygulamanın zorluğu ,yağmurlu havanın sadece replaylerde gözükmesi bence FİFA 09 un eksileri...ama grafikler ,menü zenginliğine laf söyleyemem...

PES serilerinde ise gollerin ve pozisyon zenginliğinin olmasından grafikler beni rahatsız etmiyor açıkçası..

psn : demirarca
  • süper olmuş be orjinalini belki alabilirim :=D
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

fifa 2009 u aldım maçlar resmen orta sahada geçiyor...pozisyon ve gol azlığı , hakemlerin avantaj kararını uygulayıp sonradan vazgeçmesi , L2 + R3 ile yapabileceğiniz birçok hareket verken maç içinde bunları uygulamanın zorluğu ,yağmurlu havanın sadece replaylerde gözükmesi bence FİFA 09 un eksileri...ama grafikler ,menü zenginliğine laf söyleyemem...

PES serilerinde ise gollerin ve pozisyon zenginliğinin olmasından grafikler beni rahatsız etmiyor açıkçası..

cok dogru tespitlerde bulunmussun , fifa bu yüzden benide hicbir zaman sarmiyor oynarken zevk vermiyor bana acikcasi. PES cikana kadar mecbur fifa oynuyoruz

• Arkadaşlar Şuanda Sitedeki Hİç bir Videoyu Görememekteyim yetkili arkadaşlar ilgilenebilirmi bununla
  • Video İzlenmiyor Malesef.
  • muhtemelen Şampiyonlar liginin haklarını satın aldıkları için bu kadar pahalı, bu arada videoyu izliyemiyorum bir türlü, DH logosu geliyor gerisi yok...
    münzevi ve müstehzi
  • Sorunla ilgileniyor arkadaşlar.En kısa zamanda düzelecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

fifa 2009 u aldım maçlar resmen orta sahada geçiyor...pozisyon ve gol azlığı , hakemlerin avantaj kararını uygulayıp sonradan vazgeçmesi , L2 + R3 ile yapabileceğiniz birçok hareket verken maç içinde bunları uygulamanın zorluğu ,yağmurlu havanın sadece replaylerde gözükmesi bence FİFA 09 un eksileri...ama grafikler ,menü zenginliğine laf söyleyemem...

cok dogru tespitlerde bulunmussun , fifa bu yüzden benide hicbir zaman sarmiyor oynarken zevk vermiyor bana acikcasi. PES cikana kadar mecbur fifa oynuyoruz

o yüzden fifada maçlar 2-1, 3-1 gibi skorlarla biterken peste yapılan ikili maçlar 10-15, 8-6 gibi komik ve gerçek dışı skorlara bitiyor.

• Demoyu bende beğenmedim ama full sürümün öyle olacağını sanmıyorum

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Teşekkürler İlginiz İçin Erdinç Bey Şuanda Videoyu İzleyebiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Demoyu bende beğenmedim ama full sürümün öyle olacağını sanmıyorum

Demo neyse full sürümüde odur, demo dediğin oyunun beta versiyonu falan değil, oyun tamamlanınca kesilip demo diye sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 10 Ekim 2008; 16:13:19 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.