Şimdi Ara

Person of interest ve Homeland

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisinden birine başlamayı düşünüyorum.İzleyenlerin görüşlerini almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzleyebiliyorsan ikisini de izle bence. Ama illaki birine başlayacağım diyorsan Person of Interest'e başla, sen bitirene kadar Homeland 3.sezon finalini yapmış olur, sonra Homeland'a geçersin.
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Saol yorumun için ikisinede başlıyayım o zaman.

• Bana kalırsa Person Of Interest'a başla.Tek devam et.Az ve öz olsun Çok iyi dizidir.Sıkmaz hiç.
  • PoI den başla
  • Önce Person of Interest...

Bence Homeland'e hiç başlama... :-) Sonra bir sonraki sezonu beklemek hiç çekilmiyor.

En iyisi bittikten sonra tamamını birden izlemek.
  • Person of İnterest'i yarıda bırakmıştım, bu dizinin bu kadar çok tutulmasını anlamıyorum, sanırım zevkler ve renkler olayı,

Homeland'a gelince bana göre 10 numara dizidir, aldığı ödüller zaten ortada,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • POI laylaylom dizidir, Homeland ciddi dizidir.
    Hemen fan'lar saldırıya geçmesin; biri diğerinden iyi demiyorum :) Tarzları farklı.

Eğer Chuck gibi hafif, çizgi film izler gibi dizi izlemek istiyorsanız POI izleyin.
    Eğer her bölümün tek bir ana konu üzerinden ilerlediği sürükleyici ve gerçekçi macera arıyorsanız Homeland izleyin.

Homeland 3.sezon biraz bozdu ama ilk 2 sezonu son dönemde izlediğim en sürükleyici dizilerden.

POI 3.sezonda artık iyice ciddiyetten uzaklaşıp komiklik yapmaya başladı. Sanki 12-15 yaş arasına hitap ediyor gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

POI laylaylom dizidir, Homeland ciddi dizidir.
    Hemen fan'lar saldırıya geçmesin; biri diğerinden iyi demiyorum :) Tarzları farklı.

Eğer Chuck gibi hafif, çizgi film izler gibi dizi izlemek istiyorsanız POI izleyin.
    Eğer her bölümün tek bir ana konu üzerinden ilerlediği sürükleyici ve gerçekçi macera arıyorsanız Homeland izleyin.

Homeland 3.sezon biraz bozdu ama ilk 2 sezonu son dönemde izlediğim en sürükleyici dizilerden.

POI 3.sezonda artık iyice ciddiyetten uzaklaşıp komiklik yapmaya başladı. Sanki 12-15 yaş arasına hitap ediyor gibi oldu.

Işin gücün yok, her mesajinda Person of Interest'i yeriyorsun. Kendin olmayip başkasi olmaya çalişmandan kaynaklaniyor sanirim bu da. Ne de olsa 12-15 diyen sensin.

• adama bak aklınca person of interest'e çamur atıyor he gülüm he sen ne anlarsın diziden hadi git öte yanda oyna
  • quote:

demiştim ama.

Görüşünü paylaşıp her bölümü övenlere de "işin gücün yok her mesajda övüyorsun" diyor musunuz ?
    Olumlu görüş ne kadar doğalsa, olumsuz görüş de o kadar doğal.

Ayrıca neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Diziler popüler kalınca kar payı mı alıyorsunuz ?
    Benim için forum her türlü görüşün paylaşıldığı bir ortamdır. Fan'ların tepkisini çekecek diye düşüncelerimi saklamam.

Zaten son 2-3 yılda doğru düzgün dizi kalmamasıyla, orta halli dizileri bile "gelmiş geçmiş en iyi dizi" ilan etme modası başladı.

@muvaZaa xD

quote:

Yazan : muvaZaa xD
    Tarih : 25 Temmuz 2012

fringe: bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ilk başladığım yabancı diziydi...
    chuck: ikinci dizim ayrıca ilk bitirdiğim yabancı dizi...

Yukarıda Chuck seven POI izlesin demiştim. Bu ne kadar doğru analiz yaptığımı gösteriyor.
    Siz zaten dizi izlemeye yeni başlamışsınız sayılır, bu nedenle yorum yok diyor ve iyi forumlar diliyorum.

• person of interes'te yavaştan başlayayım bende
  • Person of Interest efsanedir. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Homeland izlemiyorum fakat , Person of Interest'i kesinlikle öneririm aksiyon seviyorsanız.
  • Tabi ki Person of Interest .Şuan piyasadaki en iyi dizi.Hatta "gelmiş geçmiş en iyi dizi" dir.
  • Homeland'ı izlemedim POI için konuşayım. POI vasat bir dizi, her bölüm başka bir olay olur her bölümün sonunda gün kurtarılır zaman geçirmek için izlenebilir belki.Kesinlikle iddialı bir dizi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homeland zımba gibi dizi kardeş taş taş..ama ikisini de çılgın gibi zevk alarak izliyorum..
  • quote:

POI laylaylom dizidir, Homeland ciddi dizidir.

Ağzını burnunu kırarız, laylaylom ne demek?

• quote:

quote:

demiştim ama.

Görüşünü paylaşıp her bölümü övenlere de "işin gücün yok her mesajda övüyorsun" diyor musunuz ?
    Olumlu görüş ne kadar doğalsa, olumsuz görüş de o kadar doğal.

Ayrıca neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum. Diziler popüler kalınca kar payı mı alıyorsunuz ?
    Benim için forum her türlü görüşün paylaşıldığı bir ortamdır. Fan'ların tepkisini çekecek diye düşüncelerimi saklamam.

Zaten son 2-3 yılda doğru düzgün dizi kalmamasıyla, orta halli dizileri bile "gelmiş geçmiş en iyi dizi" ilan etme modası başladı.

@muvaZaa xD

quote:

Yazan : muvaZaa xD
    Tarih : 25 Temmuz 2012

fringe: bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım ilk başladığım yabancı diziydi...
    chuck: ikinci dizim ayrıca ilk bitirdiğim yabancı dizi...

Yukarıda Chuck seven POI izlesin demiştim. Bu ne kadar doğru analiz yaptığımı gösteriyor.
    Siz zaten dizi izlemeye yeni başlamışsınız sayılır, bu nedenle yorum yok diyor ve iyi forumlar diliyorum.

yav he tamam breaking bad oz the wire the sopranos fringe gibi üst seviye ve iddialı diziler bitirmiş adamım kaliteli yapımları senden öğrenecek değilim!

• homeland nasıl bir dizi bilmiyorum ama onun haricinde person of interest'i izleyen biri olarak bir kaç cümle söyleyebilirim,
    öncelikle kadro, senaryo ve yapım baya kaliteli, polisiye ve gizem tarzıyla ilgilenenler rahatlıkla bu diziyi izleyebilirler.
    Pişman olacağını pek sanmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.