Şimdi Ara

Person of Interest (2011 - 2016) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.511
Cevap
105
Favori
332.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izleyen arkadaşlar varsa yorumlarını eksik etmesinler...

konuda iyi valla

> > < <
  • konu iyi izlemesi de zevkli sıkmıyor

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Klasik CBS dizisi her bölüm farklı bi olay olacak arka planda sağlam bi ana konu olmazsa bi süre sonra bayar. İlk bölüm çok aceleye gelmiş hemen konuya dalalım demişler herhalde biraz daha zemin hazırlasalar daha iyi olurdu diye düşünüyorum şimdilik bir kaç bölüm daha şans vericem bu tarz dizileri sevsemde bi yerden sonra bana sıkıcı geliyor

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • Şahsen beğendim. Benim ilgimi çekti.

Ancak daha güzel olabilirdi. İlk bölümü sadece konunun oturmasına ayırabilirlerdi. İlk bölümden olayların içine girdiler...

Takip listeme aldım, 3-4 bölüm daha izlerim, sonrasına bakarız...

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • herkes beğenmiş galiba.bende indireyim bari
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Ben beğendim ilk bölümü. Yakın dövüş hareketleri sağlamdı gerçekten. Bu arada Jim Caviezel gerçekten iyi bir aktör.

• İlk bölümün altyazısı mevcut mudur ?

Değiştirme: Mevcutmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 28 Eylül 2011; 10:56:26 >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Ben de indireceğim.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Buna da sans vermek lazım, hepsinin can bununki patlıcan mı ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.