Şimdi Ara

PerformancePCS'den Kargo Ücreti Bölüşmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PerformancePCS.com'dan bi kaç ürün almaya çalışıyorum, ancak nakliye ücreti biraz fazla olduğundan kendime nakliye ortağı arıyorum.
    Eğer bugünlerde PerformancePCS'den alış-veriş yapacak iseniz gelin birlikte alıp kargo ücretini de paylaşalım arkadaşlar?

@Nessarien
    @xdeliruzgar
    Ve diğer isimlerini unuttuğum arkadaşlar. Unuttum çünkü çoktandır HD'de takılmıyordum.

Caselabs Magnum SMA8 / Rampage IV Black Edition / Corsair AX 1500İ / İ7 4930K / GSekill TridentX 16 GB CL10 2400 MHZ / Asus, Gigabyte GTX Titan SLI 2X / SSD: Samsung 840 pro 256 GB, Intel 240 GB / HDD: 2 TB / NEXT. Fan kontrol ısı gösterge / LG: Blu-ray DVD R.. Custom sıvı soğutma.
  • Pm attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Şans işte, sağlık olsun.
    @xdeliruzgar da 2 adet Rad. (1 adet 360 1 adet de 240) alacakmış. Akşama kadar bekleriz artık, sipariş geçen olmaz ise ben ve xdeliruzgar mecburen geçeceğiz artık.
    Yaklaşık 240$ kargo ücreti var bunu 2-3 kişiye böldüğümüzde fazla bir şey düşmezdi kanımca.
    Caselabs Magnum SMA8 / Rampage IV Black Edition / Corsair AX 1500İ / İ7 4930K / GSekill TridentX 16 GB CL10 2400 MHZ / Asus, Gigabyte GTX Titan SLI 2X / SSD: Samsung 840 pro 256 GB, Intel 240 GB / HDD: 2 TB / NEXT. Fan kontrol ısı gösterge / LG: Blu-ray DVD R.. Custom sıvı soğutma.
  • Bu arada, sipariş bedeline göre pay edeceğim... Yani bedeli en fazla olan, en fazla kargo ücreti ödeyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alibaba kargo ücreti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.