Şimdi Ara

Perfetti Sconosciuti (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konusu

Uzun yıllardır arkadaş olan 7 kişi bir akşam yemeği için bir araya gelir. Bu yemek sırasında bir karar alırlar ve herkes birbirine karşı dürüst olacaktır. Cep telefonlarındaki mesajlaşmalar ve e-mail yazışmalarını herkes açıkça paylaşacaktır. Bu oyun, herkesin sakladığı gerçekleri ortaya çıkarır ve bazıları son derece ciddidir.

Çeşitli festivallerden 13 ödül kazanan İtalyan filmi, sırların açığa çıktığı bir akşam yemeğinde geçiyor.

Fragman

http://www.imdb.com/title/tt4901306/

• konu güzelmiş
  • konu güzel. biraz da gizem olsaydı tadından yenmezdi.
  • Bu akşam izleme şansım oldu, harika bir film olmuş, bu kadar kıyı da köşe de kalmasına gönlüm razı gelmedi, mutlaka izlemenizi tavsiye ederim, özellikle tek mekan da geçen diyaloglu filmleri seviyorsanız tam size göre, hele ki bazı sahnelerde komedi unsuru zirve yapıyor, :D izleyin pişman olmazsınız...
  • bu film için torrent ya da online link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

bu film için torrent ya da online link verebilir misiniz?

Hocam torrentini bulmak kolay da altyazısını bulmak sıkıntı. Yayın hakkını alan eleman tüm Türk sitelerinden filmi ve altyazısını sildirmiş. Zor bela yabancı bir siteden altyazı buldum. Şimdi deneyeceğim. Filme uyarsa link atarım.

Yerli uyarlamasını izlemektense bunu izlemek istiyorum çünkü yorumları aşırı iddialı.
  • Hiç kontrol etmedim ama "Cebimdeki Yabancı" bu filmin uyarlaması sanırım ki bu film harikadır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Opensubtitles'daki altyazı tamamen uyumlu. Çevirisi de gayet iyi. 7.35gb boyutlu bir torrent var ve görüntü harika. Daha düşük boyutlu olanlar da var tabii ki ama ben kaliteli izlemek istedim. Ses de DTS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

Opensubtitles'daki altyazı tamamen uyumlu. Çevirisi de gayet iyi. 7.35gb boyutlu bir torrent var ve görüntü harika. Daha düşük boyutlu olanlar da var tabii ki ama ben kaliteli izlemek istedim. Ses de DTS.

Hocam buldum izledim dün gece, teşekkürler. Film iyi ama yorumlar çok abartılı geldi bana. 7 puanı var bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan sinemalarda oynayan Cebimdeki yabancı'nın orjinali. Çalıntı olduğunu öğrenince ben de orjinalini izledim haliyle, eğitici bir yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

quote:

Hocam buldum izledim dün gece, teşekkürler. Film iyi ama yorumlar çok abartılı geldi bana. 7 puanı var bence.

Merhaba,

altyazı linkini paylaşabilir misiniz acaba? ya da bana gönderebilir misiniz? ben bulamıyorum ilgili sitede.

• cm3589 kullanıcısına yanıt
    https://subscene.com/subtitles/perfect-strangers-2016/turkish/1565201

• Güzeldi film beğendim öneririm herkese.
  • quote:

quote:

Buldunğunuz torrent adı nedir ? Hangi sunum ?
  • sanırım bu da filmin türkçe versiyonu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne filmi ne de türkçe altyazısını bulabiliyorum elinde linki torrenti vs. olan paylaşabilir mi acaba?
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Pm gönderdim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F4B342FD

Bu mesaj silindi.
    Orjinali daha iyi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F4B342FD

Bu mesaj silindi.
    planetdp.org
    turkcealtyazi.org buralara bakın bi.

Olmadı bsplayer kurun bilgisayarınıza, menüden altyazı aradan çıkar büyük ihtimnalle.
  • altyazı bulamıyorum yardımcı olabiliecek brisi var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.