Bildirim
Pentium G4400 Nasıl ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
onu geçerde ondan sonrasını bilmiyom -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratOnline92
onu geçerde ondan sonrasını bilmiyom
Oyun için nasıl bir işlemci bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
Arkadaşlar intel pentium G4400 nasıl bir işlemci ? 4,4 GHZ hızındaki G3258'i geçebilir mi ?
Oyun için istiyorsan 4 cekirdek ıslemcı al. Ama G4440 da ıyı bır ıslemcı. 4 cekırdek ısteyen oyunlar yaygınlasınca tekrar degıstırmek zorunda kalabılırsın -
4 çekirdek isteyen oyunlar yaygınlaşınca mı?
5 sene önce mi yazıldı diye tarihe baktım değilmiş ama. Yaygınlaşması mı kaldı, şaka mı yapıyorsun 2 çekirdekli işlemcide bazı oyunlar açılmamaya başladı bile... -
İyi veya kötü olması sistemin diğer parçalarına göre değişir. GTX 750 Ti seviyesi kartlarla oyunlarda iş görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Pix
5 sene önce mi yazıldı diye tarihe baktım değilmiş ama. Yaygınlaşması mı kaldı, şaka mı yapıyorsun 2 çekirdekli işlemcide bazı oyunlar açılmamaya başladı bile...
O zaman pentıum g3258 ile show yapanlar 4 cekirdekmı kullanıyor ? Bana bıtane 4 cekırdek olmadan calısmayan oyun bul. Şakamısın kardeş ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilavuzgursel -- 6 Nisan 2016; 23:55:57 > -
Cevap ver kaçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hey Pix
5 sene önce mi yazıldı diye tarihe baktım değilmiş ama. Yaygınlaşması mı kaldı, şaka mı yapıyorsun 2 çekirdekli işlemcide bazı oyunlar açılmamaya başladı bile...
Merhaba, konuya dahil olmak istedim.
Pentium G serisi farklı HT içermiyor, çok ciddi o.c etmedikten sonra oyun için iyi işlemciler değiller bence. Sadece single thread'e bakan MMO oyunlarda ve cpu-bound oyunlarda kendini gösterebilir ancak;
i3 6100'den bahsediyorsak mesela, i5 2500 ayarında olup oyunların %95'inde fx 6300'den daha iyi performansı var (çoğu zaman multi-thread ağırlıklı oyunlar dahil) ve fx 8350'den de single thread ağırlıklı oyunlarda daha iyi. i3, HT içeriyor, gerçek 2, sanal 4 çekirdek var.
Çekirdek sayısı önemsiz demiyorum ama, mimari ve single thread gücü çok önemli oyunlarda. 6-7 yıldır single thread'ın önemi azalacak oyunlar multi-thread gücüne bakacak deniyor ama bir iki AAA oyun hariç henüz bu durum oluşmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 7 Nisan 2016; 11:09:31 >
-
Evet ht önemli bi faktor zaten i3 u bu durumun disinda tutuyoruz Ht den oturu. 2 cekirdekli islemciler mmo oyunlari icin olabilir ama genel oyun pclerinde yeri olmayan islemciler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.4ghz g3258'i geçmesine imkan yok. Oyunların %99'u da 2 çekirdek işlemciyle çalışır. En son baktığımda steam kullanıcılarının çoğu 2 çekirdek işlemci kullanıyordu. Yani öyle bir anda çift çekirdeği silip atamazlar. Üst düzey birşey beklemeyeceksin ama fiyatının fazlasını verir oyunlarda. -
Çift çekirdek çalıştırır da min frame rate ler yerde sürünür arkadaş bundan bahsetmeye çalışıyor GTA v e istediğiniz kadar kuvvetli çift çekirdek işlemci ile girin 4 çekirdek kadar tatmin etmez. O fiyat segmentinde X4 840-860K iyi olur. Ayrıca Far Cry 4 Injector olmadan çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X