Şimdi Ara

Pentium 4 İşlemci sorunu YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim gıgabayt ga-945gcm-s2l DDR2 anaboard pentium 4 3.00ghz işlemci var ancak sorun lu oldunu düşündüğüm(yavaş çalışıyordu ve %100 oluyordu) için ga-8Ipe775-g DDR anaboardın işlemcisini aldım oda pentium 4 3.00ghz işlemci kendi sitesindende desteklediğini gördüm ancak pc acılınca masaüstüne geliyor bir kac saniye sonra kapanıyordu windows su tekrar mı kurmam gerekiyor yoksa işlemciden mi kaynaklanıyor

• loksben L kullanıcısına yanıt
    windows kaç hocam kurulu ? bu özelliğe win 7 64 bit kur.. saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

windows kaç hocam kurulu ? bu özelliğe win 7 64 bit kur.. saygılar..

Eski P4ler 64bit uyumlu değildir diye biliyordum.intelde de 64bit desteği gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar zaten windows 7 32 bit kullanıyordum cpu 100 olunca kasıyor diye 64 bite cikardım ama yine aynıydı o yüzden işlemcimi değiştirdim ancak acilinca atiyor baska öneriniz var mı?
  • işlemcin pentium 4 se ram ddr dir %90.Ki 1gb dan fazla değildir.1 gb ve altı chrome açsan bile cpu %100 gösterir.Ayrıca mesajlarından anladığım kadarıyla bilgisayardan pek bir şey anlamıyorsun.Ha bide pentium 4 e fazla yatırım yapma en kısa zamanda yeni bir makine al ya da xp kur
  • kardesşim ssen anlamıyorsun işlemciyi aldim ama eski boarddan aldım ve cok bilmişlik taslama ddr değil kullandığım ddr2 3gb ram var bisi bile bilmiyorsun öle atıp tukmak kolaydır verdiğm boardları incelediysen farklı biri ddr ken biri ddr2 ama ben ddr2 yi kullanıyorum ve pentium 4 işlemci kullanıyordum ve eski borarddakide pentium 4 olunca uyabilir dedim çünkü benim işlemci arızalı düşündüğümden ve oyun oynamadığım gibi düzgün calısması için bir umut eettim ama sen diyorsun bi şey bilmiyorsun kardesim düşük zeka lı değilim senin gibi eski işlemci pentium4 ken benim kendi boardımdaki pentium 4 ken neden calıstırmadını soruyom ?

Not:Ayrıca XP kurduğum yine aynı .....!!!!

Sorum biri ddr board dan alınan pentiıum 4 işlemci ddr2 anaboarda taktım (pentium 4 destekliyor ) masaüstüne kadar geliyor ama sonra atıyor windows 7 yi o takılı değilken kurduğum için mi atıyor ? Aklı başında biri yorumlara yazarsa sevinirim ....

• quote:

Orijinalden alıntı: loksben

kardesşim ssen anlamıyorsun işlemciyi aldim ama eski boarddan aldım ve cok bilmişlik taslama ddr değil kullandığım ddr2 3gb ram var bisi bile bilmiyorsun öle atıp tukmak kolaydır verdiğm boardları incelediysen farklı biri ddr ken biri ddr2 ama ben ddr2 yi kullanıyorum ve pentium 4 işlemci kullanıyordum ve eski borarddakide pentium 4 olunca uyabilir dedim çünkü benim işlemci arızalı düşündüğümden ve oyun oynamadığım gibi düzgün calısması için bir umut eettim ama sen diyorsun bi şey bilmiyorsun kardesim düşük zeka lı değilim senin gibi eski işlemci pentium4 ken benim kendi boardımdaki pentium 4 ken neden calıstırmadını soruyom ?

Not:Ayrıca XP kurduğum yine aynı .....!!!!

Sorum biri ddr board dan alınan pentiıum 4 işlemci ddr2 anaboarda taktım (pentium 4 destekliyor ) masaüstüne kadar geliyor ama sonra atıyor windows 7 yi o takılı değilken kurduğum için mi atıyor ? Aklı başında biri yorumlara yazarsa sevinirim ....

Valla kusura bakma okumaya üşendim .Ama ilk cümleden gördüğüm kadarıyla iyi şeyler yazmadın .Ben sadece yardım ettim .Gerisi sana kalmış.Pez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR 5 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.