Şimdi Ara

Pentagram = Satanist işareti mi? Alakası YOK! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
48.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • da vinci şifresi adlı filmin başlangıcında bugünkü simgelerin eskiden anlamlarının farklı olduğunu uzun uzadıya anlatan bir sahne vardı. lütfen o filmi yeniden izleyin.
  • ADAM HEM DJ BİRDE UĞRAŞTIĞI KONULARA BAK
  • ee bizim bayraktaki yıldız da 5 köşeli içi dolu olunca farklı mı oluyor?
  • Hadi bakalım..25 yaş altı almıyormusunuz..?
  • Ya bırakın boş işleri.Ne satanisti.Giyme amacın önemli olan senin.Satanist olarak giyiyorsan başka pentagram t-shirt'i olarak giyiyorsan başka.Yormayın o güzel kafanızı.İsteyen istediğini giyer.Bir de bazı arkadaşlar araştırma yapmış.Satanist işareti filan değildir o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

ee bizim bayraktaki yıldız da 5 köşeli içi dolu olunca farklı mı oluyor?

hayır biz gizli bi tarikatız ve aslında satanistiz senide biraz büyüyünce kazanıcaz hatta birazdan üstümüzü çıkartıp tören yapıcaz

CMYLMZDVD
  • Satanistler bu işareti kullanıyor ama ne iş?Dün gerilim olurmusunda bile vardı
  • Cahil kesimler tarafından çarpıtılmış bir bilgi. Satanizm değildir.

Kullanıp duranlara da biraz özenti gözüyle bakıyorum. Bizim gençler Nazi'nin Gamalı Haç simgesini de, anarşinin A'lı simgesini de kullanıp duruyor, sanki güzel şeylermiş gibi.

İsrail bayrağındaki simge de başka bir şey.

Metal müziğin de satanizmle ilgisi yoktur. Yobaz beyinlerin ortaya attığı bir şeyi, Reha Muhtar sayesinde de yoğurduk baya. Şimdi o tür müzik dinleyenlere tip bir gözle bakılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 31 Temmuz 2008; 11:43:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

ee bizim bayraktaki yıldız da 5 köşeli içi dolu olunca farklı mı oluyor?

hayır biz gizli bi tarikatız ve aslında satanistiz senide biraz büyüyünce kazanıcaz hatta birazdan üstümüzü çıkartıp tören yapıcaz

CMYLMZDVD

biz gizli bir tarikatız-söyleyelim, söyleyelim
    şimdi birazdan telaş yapar bu...
  • Pentagram = Beş tane üçgen demektir.orda da zaten 5 tane üçgen var.Satanizmle alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Cahil kesimler tarafından çarpıtılmış bir bilgi. Satanizm değildir.

Kullanıp duranlara da biraz özenti gözüyle bakıyorum. Bizim gençler Nazi'nin Gamalı Haç simgesini de, anarşinin A'lı simgesini de kullanıp duruyor, sanki güzel şeylermiş gibi.

Metal müziğin de satanizmle ilgisi yoktur. Yobaz beyinlerin ortaya attığı bir şeyi, Reha Muhtar sayesinde de yoğurduk baya. Şimdi o tür müzik dinleyenlere tip bir gözle bakılıyor.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz denilecek cinsde bir olay bu. bende metal müzik severim fakat metal müzik yapanlar arasında çok satanist var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Cahil kesimler tarafından çarpıtılmış bir bilgi. Satanizm değildir.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz denilecek cinsde bir olay bu. bende metal müzik severim fakat metal müzik yapanlar arasında çok satanist var.

Sen herhâlde şu Cradle Of Filth, Marilyn Manson (Maalesef şu şebeğe Metalci diyenler var.), Marduk gibi grupları görüp de yaptın bu yorumları.

Onların çoğu "Poser" denilen gruplar. Özentiler yani. Hatta bazıları bence Metal müzik bile yapmıyor. Gerçekten satanist olan bir kaç Metal grubu var, İskandinav ülkelerinden. Marduk mesela. Ki ben öyle grupları dinlemem, dinleyemem, yaptıkları müzik bir süre sonra adamın beynini servis dışı bırakır.

Metal müzik onlar değildir. Sağolsun 90'ların sonlarında Reha Muhtar "Satanist Avı" altında bu müzikle ilgili abuk sabuk bir sürü şey söyledi. Rotting Christ, Türkiye'ye 17 Ağustos depremi için yardım konserine gelmişti. Adamın yapacağı yorum belli...
  • Satanizm sadece iskandinav ülkelerinde ciddi ciddi müziğin içine girmiş durumda böyle yüzlerce grup var arasında 10-15 tane çok iyi grup var..Marduk ise ayrı bir olay adamlar tr konserinde türklere kazıklı voyvodanın türkleri nasıl kazığa oturtuğunu anlatan şarkılar söylemesi biraz ironi..Marduk u sevmem zaten daha çok show yaparlar cof, alice cooper gibi ingiliz ucube müziğinden etkilenirler içi fostur belli bir ciddiyetleri yoktur..Bu konuda burzum ,mayhem(bu ikisi çok popülerdir) watain, arthemesia , ofermod ,satyricon ,bathory,gorgoroth ve bu işi bana göre en iyi yapan immortal ve şimdi aklıma gelmeyen birçok grubu zevkle takip ederiz, gıpta ile bakarız..

Edit: Emperor gibi bir devi unutmuşum..Ayıp olurdu onları eklemesem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 31 Temmuz 2008; 12:27:46 >
  • sivri bölümü yukarı bakan pentagram 4 element ve tanrıyı
    ucu aşağıya bakan pentagram şeytanı temsil eder(yani dolaylı yoldan satanizmi)

ama dışarda pentagram kolyesi tshirt ü falan giysen kimse sana satanistmisin diye sormaz merak ettiğiniz buysa
  • ne şeytanı kardeşim inanmayın böle şeylere şeyatnın işi yok şekillerimi sahiplencek insan uydurması şeyler bunlar

Pentagram = Satanist işareti mi? Alakası YOK!

buda benim işaretim nolcak şimdi 150 yıl sonra kurbağa adamlar kullanır bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_berkayy16

evet arkadaşlar ben pentagramı anlamı bakımından severim.. pentagram resimli t-shirt vs. de giyerim.. ve yine yoplulumumuz tarafından yanlış yargılandığını görüyorum.. arkadaşlarım bile bazen bana satanist misin? israil işareti fln diyolar.. işte pentagramın asıl anlamı:

Pentagram, Yunancada beş çizgili anlamına gelen pentagrammon kelimesinden türemiştir. Beş köşeli yıldız demektir.

Genellikle Venüs Gezegeni'yle ve Venüs Tanrıçasıyla ilişkili görülmüştür. Aynı Zamanda Süleyman'ın yıldızı olarak da bilinir. Davut'un 6 Köşeli Yıldızıyla çokça karıştırılabilmektedir. Birçok toplumca şans getirdiğine inanılır. Cadılar tarafından oldukça kutsal olan bu sembol 5 elementin birleşimini ve uyumunu göstermektedir. Bu Beş Element, Ruh (Akasha-Ether), Ateş, Hava, Su ve Topraktır. Ateş İradeyi, Hava Zekayı, Su Duyguları, Toprak ta madde alemini sembolize eder.
    Kaynak : Wikipedia

hacı TAHTAyı nasıl unutursun
  • Supernatural dizisini izleyen bilir. Bu işaret Şeytan Hapsetmeye yarar... ortasında keçi olşunun sebebide şeytanın keçi olarak simgeleşmesi... Dediğim gibi bu işaretin şeytanla bi ilişkisi yoktur korunmak içindir... Hristiyanlara göre yani...
  • yahu ne saçma bir tartışma mevzusu ya,
    severim pentagramı(ona pentagon diyen de vardı:D:D)
    ben zataniztim dağılın bakiyim:D

not: ne zatanizti kardeşim, koyam onlara, ama böyle mal bir davranışa girme hakkınız yok. takarım size ne? ayrıca malın önde gideni var ki; bunlara satanistçe davranışlar bunlar mayk! gözüyle bakar.

bıktım ulan,2. bi not: bu arada bu pentagram, normalde evrenin düzenini temsil eden çember ile yıldızın ters önmüşü olup(düzenin tersi nedir peki?) içine geri zekalı bi keçi kafası çizilmesiyle oluşan aptal bir satanist simgesidir.
    onun dışında satanist adam zaten beyinsizdir(kendi içinde çelişkili bir felsefedir. yani, İslamı felan saymasak bile satanizm kendi içinde çürür, dedim ya salaklar anlamaz bunu işte:D)

veeee zeki bir Türk zaten satanist olmaz, o halde bu simge güzeldir ve bunu takıyordur(bende severim,ama salak keçiler olmadığı sürece).. yani zatanizt len bu! demeyelim birbirimize.

3.not: zaten zatanist diyen yok kimseye de ben uyarımı yapayım.
  • Heeeaaa, zatanizmin işareti o.

• yaa şu pentagram gurubunu satanist diyenlere ayar oluyorum sözüm konuyu açan arkadaşa diil genel olarak böyle bir yargı var aynı şey metallica içinde geçerli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.