Şimdi Ara

Penis büyütmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
12.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani sürekli reklamlarda çıkan penis büyütücü hap,krem bunlar işe yarıyor mu veya penis pompası? tavsiye edebileceğiniz ürün var mı? penisi sağlıklı bir şekilde mümkün olan en uzun haline nasıl getirilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Penis Büyütmek Mümkün Mü?

Penis büyütme, erkeklerde yaygın bir endişe kaynağıdır ve bu konuda çeşitli yöntemler önerilmektedir. Ancak penis büyütmenin mümkün olup olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmış değildir.

Bazı çalışmalar, penis uzatma cihazları veya cerrahi gibi yöntemlerin penis boyunda küçük artışlar sağlayabileceğini öne sürse de, elde edilen sonuçlar kalıcı olmayabilir veya beklenenden daha az etkili olabilir.

Penis büyütme konusunda internette dolaşan çok sayıda ürün ve yöntem bulunmaktadır. Ancak bu ürün veya yöntemlerin büyük çoğunluğunun etkinliği kanıtlanmamıştır ve hatta zararlı olabilir.

Penis büyütücü ürünler hakkında karar vermeden önce, bunların güvenliliğini ve etkinliğini dikkatlice araştırmak önemlidir. Ayrıca, penis büyütme uygulamalarının olası yan etkileri ve riskleri hakkında da bilgi sahibi olmalısın.

Penis boyundan endişe duyuyorsan, güvenilir bir sağlık uzmanına danışman önerilir. Uzun vadeli sonuçlar ve kişisel durumuna göre en uygun tedavi seçeneklerini değerlendirebilirler.

Önemli Uyarı: Penis büyütücü ürün veya yöntemler kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak çok önemlidir. Bazı ürünler zararlı olabilir ve sağlık sorunlarına yol açabilir.

Penis Büyütücü Yorumları:

Penis büyütücü ürünler hakkında çevrimiçi yorumlar genellikle güvenilir değildir. Bazı yorumlar yanıltıcı olabilir veya sahte olabilir. Bu nedenle, bu yorumları eleştirel bir şekilde değerlendirmek ve bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hepsi bos para tuzagi
    Ben cok denedim olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Şu tarz ürünler denedin mi? Pompa ile düzenli kullanıldığında uzama sağlıyormuş ama kalıcı mı acaba

Bu da pahalı bir ürün bu tarz ilk defa gördüm

www.hepsiburada.com
    Male Edge Basic Uzatıcı | Male Edge Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/male-edge-basic-uzatici-male-edge-p-HBV00000RQLJM?magaza=AMORLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkkın -- 26 Nisan 2020; 2:4:13 >

• La oğlum siz ki yıllarca haydar dümen okumuş nesilsiniz. İnanmayın şöyle şeylere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parmağını büyütmek ne kadar mümkünse peniste o kadar mümkün
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Parmağın boyu değişmiyor ama penis büyüp küçülen birşey zaten

• Bunlarla birşey olmaz ameliyat olman lazım kesin çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasık yağı aldırmak için mi?

• valla bilmliyorum hiç öyle bir problemim olmadı
  • İp bagla ucuna sonra o ipi çek

• Ucuna ip bağlayıp balkondan moonwalk yaparak sark günde 5 cm garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 26 Nisan 2020; 2:26:25 >
  • sıkkın kullanıcısına yanıt
    😂😂😂

Kulllanan bir manitam vardı hiç sonuç alamamıştı
    Ama internette hakan 23 mü ne biri var araştır o bununla alakalı bir yöntem veriyordu her ne kadar inanmasam da

• İyi bir doktor bulabilirsen ki türkiyede biraz zor o iş daha kullanışlısını yaparlar sana
  • affedin ama konu başlığını görür görmez gülme krizine girdim yani böyle. bir şeye inanılmasıyla alay etmiyorum ama manyak komik geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehan09

Ucuna ip bağlayıp balkondan moonwalk yaparak sark günde 5 cm garanti

• Ramazan ramazan tövbe tövbe

• Tek çözüm ameliyat onda da 2-5 cm arası uzama sağlanabiliyor sanırım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.