Kadınlar sadece göğüs ucu kapalı olacak şekilde derin dekolte kıyafetler giyebiliyor. Göğsünün %95'lik kısmı falan görünüyor oysa.. Gerek denizde-havuzda, gerek balo-kokteyl vs'lerde. Peki erkekler penisinin sadece başı kapalı, gövde kısmı açıkta olacak şekilde dolaşsa neden sorun oluyor? Göğüs de tahrik edici bir unsur sonuçta... O niye serbest? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Penis başı kapalı gezmek suç mu?

-
-
Mantıklı bir soru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bacağına dolardın hocam mesela benim aletin çevresi geniş kalın böyle saklamak için skolyoz gibi oturuyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeş sen memelerinin %100ünü açabiliyorsun kadınlar alt kısmı açmıyor
-
Bak o uzun zamandır benim de merak ettiğim konu. Kadının nipple denilen meme ucu gözükmesi müstehçen sayılıyor ama memenin diğer kısımlarının gözükmesi müstehçen sayılmıyor. Tanga giyse yine müstehçen sayılmıyor ama anüs kısmı gözükünce müstehçen sayılıyor ya da cinsel organı gözüktüğü zaman. Yani bunun sebebi nedir?Niye sınır olan kısımlar uçlar ya da delikler?
Gösterilmeyecekse hiç gösterilmesin, gösterilecekse tamamen gösterilsin. Mayo dediğimiz giysi (GİYSİ??????) çelişkinin dibidir.
-
erkekler meme ucu gösterebiliyor . mustehcan değil
-
topluma bağlı. bir tane kabilede ayak bileği ayıp bölgeydi meme falan hep açıktaydı
-
mesela biz de testis dekoltesi verecek şekilde şort giysek olmaz mı?
-
Kanada’da full atış serbest cinsiyet ayrımı farketmezsin GEZEBİLİRSİN!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu ülkede baş örtü taktığı için kılıçla doğranan insan varken orasını burasını açana medeni denmesi buna medeniyet denmesi akılların nasıl zehirlendiğini gösteriyor
bunun için gençlerin akıllarını zehirleyenlere karşı uyanık olun.
akıllı olun ve bir yazının neden yazıldıgını amacını iyi düşünün
buralara yazılan ülke ve inanç karşıtı yazılar boşa değildir
-
dekoltenin amacı bu zaten gösterip gösterip en açılacak yerde kapatmak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denemelisin.
Çünkü senin kadına baktığın göz ile kadın sana bakmıyor.
Kadının gözünde sen, oranı buranı göstermek ile birşey kazanamazsın.
Daha itici olursun
Yapacaktı bizimkini kemikten böyle dimdik masa bacağı gibi gezecektik öylede geçti artık yıl 2021 dolar olmuş 11 lira. Forumun her yerinden reklam çıkıyo, yanlış konuya tıklıyorum reklam geri dönüyorum reklam ayıptır ya
Dene bence hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir deneyip aldığın sonuçları burada paylaşırsan biz de ona göre ilerleriz.
-
Bizim bi arkadaş denemişti, Helvasını yedik zira vurdular çocuğu, Helvasıda ne güzeldi bee, Fıstıklıydı.
-
harbiden lan
En Beğenilen Yanıtlar

kardeş sen memelerinin %100ünü açabiliyorsun kadınlar alt kısmı açmıyor |
Çünkü senin kadına baktığın göz ile kadın sana bakmıyor.
Kadının gözünde sen, oranı buranı göstermek ile birşey kazanamazsın. Daha itici olursun |
Benzer içerikler
- lidokain sprey reçetesiz alınır mı
- under armour boykot mu
- roaccutane kullananlar
- kyk da sigara içme cezası 2024
- tuvalette telefonla oynamak günah mı
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X