Şimdi Ara

Pencereli kasa kullanıyorum sigara dumanı zarar verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , sistemimde cooler masterın pencereli kasasını kullanmaktayım , ve kasanın hemen yanında sigara içiyorum , bu sigara dumanı kasaya bir zarar verir mi ?(biraz saçma soru ama zar zor alıyoruz sistemi bide sıkıntı çıkmasın)

• İçme şu zıkkımı hayri.
  • İşlemcinin akciğerleri hava çeken süngerler gibidir. :(
  • Islemci cekirdekleri akciger kanseri olabilir dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__mahmut

İçme şu zıkkımı hayri.

:( Bırakılmıyor kolay kolay bir gün bırakırım inşallah .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

Islemci cekirdekleri akciger kanseri olabilir dikkat et

Bu şekilde çok kolay hava aldığı için soruyorum , zengin adam değilim her türlü tedbiri almak istiyorum
     Pencereli kasa kullanıyorum sigara dumanı zarar verir mi ?

• kasanın yerini değiştirme şansın yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruel28

kasanın yerini değiştirme şansın yokmu ?

Odam biraz küçük olduğundan çok bi şansım yok ,1 hafta gibi bir süre içinde belki değiştirebilirim (işler yoğun o nedenle)
  • usta çok bi zarar olcağını sanmam ama yine değiştirmekde fayda var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruel28

usta çok bi zarar olcağını sanmam ama yine değiştirmekde fayda var ...

Teşekkürler değiştireceğim sanırım.
  • kendini dusunmez bilgisayari dusunur yurdumun guzel insani ;]
    birsey olsaydi benim pc de sigaraya baslardi herhalde islere oturdugum zaman 15 sigarayi max 2 saatte icerim ;]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı dertten muzdaribim. Çok sigara içmiyorum fakat 400R kasada ek fanlar da olduğundan masa ve çevresinde içtiğin an dumanı direk şerit şeklinde içeri alıyor. İşin kötüsü fanlar kırmızı ledli, duman şerit şeklinde içeri girerken kırmızı oluyor çok güzel görünüyor. Bildiğin bazen izliyorum Neyse gelelim cevaba.

Aslında bir şey olmaz ancak sigara içtiğinizde elinizde hissedersiniz bir yağ katmanı gibi bir şey kalıyor. Dumanın içinde de bulunuyorsa belki toz yapışmasına falan yardımcı olur. Bilemiyorum ki tam. İçmemeye çalışmak lazım.
  • nolur kardeşim benim çalıştığım yerdeki pc tiryakisi olurdu o zmaan
  • En fazla kasanın içi sigara kokar özellikle fanlar kokabilir. Bu kadar tedirgin olmaya gerek yok gün gelecek o elindeki bilgisayar p4 ayarında kalacak. Kendi sağlığın için tedirgin olsan daha isabetli olur.
  • Ayni soru forumda daha önce de sorulmustu. Ikinci defayi birakin ilk defa sorulacagina bile ihtimal vermezdim gerciOlmaz birsey olmaz
  • Pcnin yanında içme daha kuçuk pasif içici olmuş oluyor pc genç yaşta psu sunu çuruteceksin herzaman da nakil gelmiyor.2. Kapalı alanda iktiğin ikim pc ye her içtiğinde 63 tl vermek gerekir. 1 haftada tüm maaşı verirsin pcye :{D-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'den önce kendini düşün kendini. Şimdi o için varya üf üf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayKratos

Arkadaşlar merhaba , sistemimde cooler masterın pencereli kasasını kullanmaktayım , ve kasanın hemen yanında sigara içiyorum , bu sigara dumanı kasaya bir zarar verir mi ?(biraz saçma soru ama zar zor alıyoruz sistemi bide sıkıntı çıkmasın)

sigarada biiyorsun zifir var...

içe çekilmeyen duman mavi yanarken içe çikilip üflendikten sonra grimsi oluyor...

bu sigaranın içindeki bazı şeyleri emdiğin anlamına gelir...

hepsini emmezsin... bu yüzden zamanla fanların motorlarının oralar tozlarla beraber zift kaplayablir...

UZUN ZAMANDA ve UZUN MARUZLARDA...
  • hocam kasan yerine sağlığını düşünsen daha iyi değil mi? gerçi bilgisayar başında sigara içmek de çok keyifli oluyor be ben de yakiim bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayKratos

Arkadaşlar merhaba , sistemimde cooler masterın pencereli kasasını kullanmaktayım , ve kasanın hemen yanında sigara içiyorum , bu sigara dumanı kasaya bir zarar verir mi ?(biraz saçma soru ama zar zor alıyoruz sistemi bide sıkıntı çıkmasın)

Sigara dumanında tam olarak neler bulunduğunu bilmiyorum, fakat anakart üstündeki metallerin oksitlenmesine sebep olabilir bir ihtimal. Onun dışında filtrelerin kirlenmesine sebep olur, başka bir zararı yok sanırım.

Ayrıca harbiden, kendinden önce kasayı düşünüyor adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.