Şimdi Ara

Peki şu Hulk olayına bir açıklık getirelim. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
333
Cevap
5
Favori
16.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim ülkemizin hulk'a değil elele gönül gönüle vermiş bir halk'a ihtiyacı var.. ve hulk yeşil olduğundan fotozentez yapabilen bir canlıdır. ama karanlıkta malesef karbondioksit salınımı fazladır. malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

o değildi hulk ın heryeri kabarıp elbisesini parçalarken donu nasıl sağlam kalıyo

:D gardeş sünger takmıştır anası
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

hocam peki silver surfer'i de biraz açar mısın? Mesela galactus'un yarattığını ve zaman'da yolculuk yapacak kadar yüksek hıza çıkabildiğini biliyoruz. Zayıflığı telepatik güçleri vs nedir bu arkadaşın olayı

Siver Surfer yolculuk hızı olarak Superman den daha hızlıdır ama hareket hızı ( refleks de diyebiliriz ) yada dövüş hızı olarak değil.

Çok çok güçlü bir cosmic varlıktır.

Enerjisinin gücünün kaynağı evrenin de özünü oluşturan cosmic enerjidir ( Power Cosmic )

Norrin de yaz yaz bitmez şimdi yav.

Ama Superman i yenebilecek güçtedir diyebiliririz özetle. Çok çok fazla gücü vardır zibilyon tane.

Thor a yenilmişliği de vardır. Superman in Thor u yenme kapasitesi de vardır. Ama genel kanı Silver Surfer ın Superman i yeneceği yönündedir forumlarda. Ben tam emin değilim sanki de NORRİN de yani bilader say say bitmez yeteneklere sahip.

Superman in Silver Surfer a karşı en bariz artısı gücüdür denebilir, daha hızlıda diyebiliriz ( dövüş için yani ) Daha dirençlidir de denebilir ama işte Silver Surfer ın da zibilyon tane gücü olduğundan bunlardan başka bir şey demek zor.

Telepatik güçleri moleküler güçleri de vardır, cisimlerle moleküler seviyede oynayabilir DR Manhattan gibi, yalnız bunu Superman gibi mucizevi yoğunlukta bir enerji kütlesine bana sorarsan yapamaz, Superman in çok yoğun ve hızlı hareket eden moleküler yapısını ayrıştırabileceğini sanmıyorum.

Cosmic Awareness yani cosmic farkındalık gücüyle herkesin zayıf yanlarını anında fark eder.

Pek bir zayıflığı da yok aslında, en büyük zayıflığı cidden çok saf temiz kalpli olması ve cidden zarar vermek ruh halini hiç sevmemesi. Tabii birde büyük gücünden dolayı aşırı rahat ve özgüvenlidir.

Zamanında açlık çeken yani zayıflamış bir GALACTUS a bile kafa tutmuştur.

Valla bilemiycem yani, yoruldum yaw yaz yaz...

Yığınla şey var tabii Silver Surfer la ilgili yazılabilecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 30 Haziran 2012; 19:26:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: urazs

Ve kriptonlular ın güneşi Kırmızı Güneş olduğundan güçleri ortaya çıkmazdı.

Yani Superman sarı Güneş radyasyonuna dünyada maruz kaldığı için bu hale gelen bir Kriptonludur.

Yani özünde diğer Kriptonlularla benzerdir.

Kuzeni Supergirl de bu şekilde dünyada süper güçler kazandı o yüzden.

Olay sarı güneş radyasyonunda yane

urazs yorduk seni.arada sırada zamanın olduğunda gir bu tip konularada insanları bu konularda bilgilendir.ben senin yazdıklarını okumaktan büyük zevk alıyorum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Yani Superman sarı Güneş radyasyonuna dünyada maruz kaldığı için bu hale gelen bir Kriptonludur.

Olay sarı güneş radyasyonunda yani

urazs yorduk seni.arada sırada zamanın olduğunda gir bu tip konularada insanları bu konularda bilgilendir.ben senin yazdıklarını okumaktan büyük zevk alıyorum açıkçası...

Rica ederim kardeşim, yazmak cidden keyifli oluyor, güzel sözlerin içinde teşekkür ederim. Ama cidden yaz yaz y harfi yamuldu klavye de, basılı kalıyor ara ara.

• quote:

quote:

+1 fırsat buldukça yaz hocam biz okuyoruz büyük bir keyifle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

+1 fırsat buldukça yaz hocam biz okuyoruz büyük bir keyifle

Sağol kardeşim, denk geldikçe yazarım bildiğim ölçüde.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Player

Aynen ya şu Dark Knight Rises çıksa süper olacak ama bi taraftan da üzülcez son filmi olacağı için
    Ama o filmden çok umutluyum ben. Bu arada spider man'in filmi de geliyo bu yaz süper olacak

Trailer a baktın mı ?

Cidden muhteşem.

Cidden Örümceği de özledik gelsin oda, daha yolda Wolverine var, bu sefer cidden sağlam olacak gibi duran Superman filmi Man of Steel var.

Avengers 2 de ki baş kötü THANOS be ! Yürü be !

DArkseid in MArvel şubesi adam !

Gece gece iyi gaza geldik de gelinmicek gibi değil ki hocam
    Baktım trailera hocam bir an önce çıksa diyorum valla ikisi için de. Bu arada wolvie yi de çok severim.
    Diğer filmler benim için 2. planda.
    Bu arada Anne Hathaway gerçekten Catwoman olacak son kadın ya. Çok kötü bi tercih bence.

Batman Begins den küçük bir alıntı

Wayne hapistedir. Kendisine bir grup saldırır ve hepsini alt eder.
    Sonra görevliler gelir ve Wayne'i tutarak yerde yatan gruptan uzaklaştırır.
    Görevli:Solitary
    Wayne: Why
    Görevli: For protection
    Wayne: I dont need protection
    Görevli: Protection for them

Burası çok güzeldi ayrıca

Normalde Türkçe kullanırım böyle durumlarda da orjinalinin yerini tutmaz

Wolvie yi bende çok severim HUGH JACKMAN müthiş oldu Wolverine' e.

Ve evet Anne Hathaway bence de sırıtıyor gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 30 Haziran 2012; 19:27:16 >

• urazs, sana ülkenin en iyilerinden olan bi çizgiroman sitesinde yazarlık ayarlayabilirim. ilgileniyorsan konuşuruz.

• neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ben anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ben anlamadım ki

o ne demek şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

Arkadaşlar elimizde hiç ordu değilde bir tane Hulk gibi insan üstü canlı olsa. Bütün ülkeleri yenebilir miyiz?

Bu ne demek şimdi ? Kaç yaşında insanlarsınız Hulk ' un gerçek olmayan bir kahraman olduğunu fark edememişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmuhendis -- 30 Haziran 2012; 21:17:46 >
  • @urazs
    Gercekten yazdiklarini buyuk keyifle okudum. Normalde okumayi pek sevmem ama hem senin anlatim tarzin hemde anlattiklarin acayip hosuma gitti hepsini 1 kerede okudum. Gercekten saol. Bu arada benim nerdeyse hic bilgim olmayan ve hep merak ettigim bi karakter var Dr. Manhattan. 2 gundur baya yorumussundur yaza yaza bos bi vaktinde uzun uzun anlatirsan cok sevinirim. İnternetten bakamiyorum ingilizcem yok. Anlasam seni yormazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

@urazs
    Gercekten yazdiklarini buyuk keyifle okudum. Normalde okumayi pek sevmem ama hem senin anlatim tarzin hemde anlattiklarin acayip hosuma gitti hepsini 1 kerede okudum. Gercekten saol. Bu arada benim nerdeyse hic bilgim olmayan ve hep merak ettigim bi karakter var Dr. Manhattan. 2 gundur baya yorumussundur yaza yaza bos bi vaktinde uzun uzun anlatirsan cok sevinirim. İnternetten bakamiyorum ingilizcem yok. Anlasam seni yormazdim.

@hocam watchman'i izledin mi orada çok güzel anlatılıyor dr. manhattan. izlemediysen kesinlikte tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

@urazs

@hocam watchman'i izledin mi orada çok güzel anlatılıyor dr. manhattan. izlemediysen kesinlikte tavsiye ederim.

Baya once izlemistim hocam ama hatirladigim kadariyla uzun bir film olmasina ragmen biraz yuzeysel soz etmislerdi. Ama yapabildikleri muazzamdi.

• @urazs hocam Dr.Manhattan Superman'i yenebilirmi bu soru birkaç gündür kafamı kurcalıyor senin engin bilgilerinden de faydalanmak isterim.

• Şimdi dağılabilirsiniz
  • quote:

@urazs

Teşekkür ederim kardeşim, bende yazmaktan keyif alıyorum, forumlardan okuduğum serilerden Marvel DC database lerinden edindiğim hatırladığım şeyleri yazıyorum.

DR Manhattan a gelirsek şöyle bir durum var, kendisini sadece tek seri olarak yayınlana Watchmen de okuyabiliriz. Filmi de birebir çeviri derecesinde sadıktır çizgi romana, maalesef çizgi romanı alıp da okuyamadım daha ama filmi izledim.

Diyebilirm ki filmde gördüklerin kadarı ile ilgili kesin bir yargıya varabiliyoruz.

Çizgi roman dünyasında kağıt üzerinde kalan ama örneklerinin sunulmadığı güçlerin pek bir değeri olmaz. Yani mesela SENTRY bir bakıma MARVEL ın en güçlü kahramanıdır belki ama THOR kadar büyük işler yapmamıştır, bunu kanıtlayan şekilde yazılıp çizilmemiştir.

Sembolik olarak milyonlarca patlayan güneşin enerjisine gücüne sahip yakıştırması havada kalmaktadır yani.

Eh DR Manhattan ı da sadece tek serilik Watchman de okuduğumuz için güçlerinin tam olarak sınırını bilemiyoruz, tahminlerde bulunulabilir ama.

Genelde pek çok açıdan güçleri Silver Surfer la benzerlik gösterir.

Faz halini alabilmesi, her türlü cisim ve kendi bedeni üzerinde moleküler seviye de oynamalar yapabilmesi gibi.

DR. Manhattan ın bilinen en büyük gücü ve aynı zamanda laneti geleceği öngörebilmesi görebilmesidir.

Yalnız burada tuhaf bir durum vardır, bunu değiştiremez, değiştirmez.

Yani sadece olacakları görebilir ama müdahele edemez, burada müdahale edemiyyor mu yoksa inanışları karakter yapısı sebebiyle bunu anlamsız yada imkansız bulduğundan mı yapmıyor hatırlayamadım şimdi.

Ama DR Manhattan için durum budur, bilse görse dahi değiştiremez geleceği.

Tabii bu geleceği görme durumu her an her şeyin geleceğini fark etmek şeklinde değildir, belli başlı sınırları vardır, tam hatırlayamadım şimdi.

Moleküler yapısını atom altı quark taneciklerine kadar düşürebilir, inanılmaz dev boyutlara ulaşabilir.

Kendinden pek çok kopya yaratabilir, hepsi de birebir DR Manhattan dır, filmde de bunla ilgili ilginç sahneler vardı zaten.

Işınlanma gücüne de sahiptir. ABD ordusu için çalışan Jon Osterman adında bir fizikçidir. Bir kaza sonucu bir deney esnasında atomlarına ayrılmış ve sonra zamanla atomlarından yeniden bir bütün olarak birleşmeyi öğrenerek DR Manhattan olarak geri dönmüştür.

Ölümsüzdür, bir nevi yaşayan enerji formudur.

Kısaca elimizde 12 sayılık WATCHMEN eseri ve filmi dışında bildiğim kadarıyla başka DR MAnhattan içeriği yok.

Benim de hatırladıklarım bu kadar.

• quote:

@urazs

Bir ara daha ayrıntılı yazmaya da çalışırım, bazı güçlerini hatırlayamıyor olabilirim, dönüp bakmak lazım.
  • Yumruk yumruğa bir dövüş olursa superman ın yumruklarının manhattan ın içinden geçip boşa gitmesi muhtemel, sanırım geleceği görme olayıda kendisi ve kendisiyle alakalı olan kişi-durumlarla kısıtlı. Bir şekilde manhattan ın görünürdeki vücudunu yok etse de varlığı yok olmaz sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.