Şimdi Ara

Pejo alınır mı Allah aşkına? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
41.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep kulak duyma laflarla modelleri araçları kötülemeyelim ben kullandım şu oldu bu oldu diye konuşalım ben 3 yıldır 206 ve 307 kullanıcısıyım arkadasımda 106bi digerinde de hala 206 kullanıcısı biz çok memnunuz ortak fikirimiz.golf 5 kullanan bi arkadasım aracından çok şikayetci ne yapalım yani golf 5 çok kötü bi arabamı her arabanın eksisi artısı vardır golf 5 fsi motor araba lpg takılmıyo çok yakıyo bikeresinde arızasını servis 2 haftada çözemedi basit bi sigortayı çıkarıp taktılar ve çözüldü yani ben 16 bine 2003 307 alıyorum çok ama çok memnunum ama 26 bine 2006 golf 5 alıyo ve hiç memnun değil
  • Ben 2004 model 307 aldım 45000 km de idi 136000 km de sattım 6yıla yakın kullandım 3 yıl lpg ile kullandım verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla veriyor PEUGEOT alınmaz diyen ya o arabayı hiç alamamış ve hasretini çekmiş biridir yada araba kullanmayı bilmiyordur yeni arabam yine PEUGEOT ve bundan sonrada PEUGEOT
  • quote:

Orijinalden alıntı: osencag

quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

quote:

quote:

eski bie pejocu olarak söylüyorum arkadaşım: alınmaz.
    diğerlerinden ucuz ama var bunun nedeni bu kadar millet aptal değilmiş. ben de kullandıktan sonra anladım.
    3-5 yaş düşük olsun corolla al, honda al.

Neye göre alınmaz?
    Niye alınmaz?

sürekli masraf çıkarır.
    örneğin ön takımından ses gelmeden 100 km gidemedim ben. 3 yıl kullandım araca verdiğim para kadar da servise verdim.

2007 model 207'im var hiç bir masraf çıkartmadı. Hiç bir yerinden de ses gelmiyor.

Arkadaş yalan söylüyor diyorsun yani?

• Dostum peugeot bende pek sevmem 306 var altımda açıkcası çok kaliteli araçlar sayılmazlar... Ama fiyatina göre fena araç yapmıyorlar... En güzelide 308 ben bayiliyorum o arabaya çok konforlu ve donanım olarak tatminkar. Özellikle siyah dizel bi 308 10 numaradır al hiç düşünme çok daha iyi arabalar yok o paralara
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEDATDINC

Ben 2004 model 307 aldım 45000 km de idi 136000 km de sattım 6yıla yakın kullandım 3 yıl lpg ile kullandım verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla veriyor PEUGEOT alınmaz diyen ya o arabayı hiç alamamış ve hasretini çekmiş biridir yada araba kullanmayı bilmiyordur yeni arabam yine PEUGEOT ve bundan sonrada PEUGEOT

Aynen katılıyorum, ön yargı meselesi peugeot'a bilen biner yeni arabam yine PEUGEOT ve bundan sonrada PEUGEOT özellikle 208 GTİ olucak sanırım

• http://forum.donanimhaber.com/m_57341369/mpage_3/f_/key_//tm.htm#60812925

Şu konuya git ondan sonra karar ve alıp almamaya kendi tercihim sakın alma. Fista Titanium Dizel al daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

quote:

quote:

quote:

eski bie pejocu olarak söylüyorum arkadaşım: alınmaz.
    diğerlerinden ucuz ama var bunun nedeni bu kadar millet aptal değilmiş. ben de kullandıktan sonra anladım.
    3-5 yaş düşük olsun corolla al, honda al.

Neye göre alınmaz?
    Niye alınmaz?

sürekli masraf çıkarır.
    örneğin ön takımından ses gelmeden 100 km gidemedim ben. 3 yıl kullandım araca verdiğim para kadar da servise verdim.

2007 model 207'im var hiç bir masraf çıkartmadı. Hiç bir yerinden de ses gelmiyor.

Arkadaş yalan söylüyor diyorsun yani?

Yalan söylüyor demiyorum benim otomobilimde böyle sorunlar olmadığını söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

Pejo alınır mı Allah aşkına?

Adı çıkmış dokuza, inmez sekize. Gene de çatır çatır alıyorlar. Arz talep meselesi, zevk meselesi.
  • Bir halt varki insanlar pejo yerine corolla tercih ediyor
  • Peugeot 307 308 veya 206 207 208alınır.
    Yalnız şu kıstasları gözönünde tutacaksın:
    1-temizini bulacaksın,iyice baktıracaksın.
    2-bakımlarını KESİNLİKLE aksatmayacaksın,hatta bakımından önce götüreceksin.
    3-İyi şoför olacaksın,apaçi gibi değil temiz temiz kullanacaksın.öttürmeyeceksin,bağırtmayacaksın.
    4-Bozuk yola vurmayacaksın.
    Bu kriterlere uyuyorsan alırsın hiçbir mahsuru yok.
    Ama 1 ine dahi uymuyorsan aklından dahi geçirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Mayıs 2012; 21:11:14 >
  • sadece 508 alınır. gerisi alınmaz
  • KONU: Pejo alınır mı Allah aşkına?

Cidden de alınmaz...
  • biraz onyargi olacak ama, adam hakli.
    pejo alinir mi allah askina?
  • Eğer sizler sorunlu araçları forumdan dolma bilgilere dayandıyorsanız way halinize son sorunsuzluk testlerinde 207 ve 308, ADAC'a damga vurmuş durumdalar bu nasıl oluyor onlar bizden iyi mi söför yada daha mı sağlam araçlara biniyorlar anlayamadım, arkadaşlar sadece bir kere peugeot ile uzun yolla cıkın sonra diğer avrupa araçları deneyin farkını göreceksiniz hız konusunu bir yere bırakıyorum, bir cok kaliteli dediğiniz araç ile birebir gider, zaten büyük sehirlerde arz talep olması bunun en büyük göstergesidir (http://www.youtube.com/watch?v=XkIDYIQbo1E&feature=related) Motor olarak başka neler istiyorsunuz acaba merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 15 Mayıs 2012; 22:46:17 >
  • ilk arabam peugeot idi, 206rc ile yaklaşık 55-60 bin km yaptım, ne kadar zorladığımı ben bilirim hiç arıza sorun çıkarmamıştı bana(pert olana kadar )...şu gün bile temizini bulsam bir dakika düşünmez alırım..
  • almayın zaten peugeot niye alıyorsunuz. siz almayacaksınız ki biz de kaliteli arabalara ucuza bineceğiz.
  • Alınır niye alınmasın. Bir kisi ye hatalı denk geldigi diye bütün markayı kötülemek bence yanlıs.
  • pejoyu kullanan bilir,10 yıl önceki standart donanımları diğer modellerin 0km araçlarında hala opsiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejo 100 tl ye satsın arabalarını yinede almam....hem ayrıca fransız ve ingilizlerden de hoşlanmamamdan dolayı almam aldırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 16 Mayıs 2012; 0:14:49 >
  • 406 diyorum 407 diyorum 607 diyorum daha ne diyeyim al hocam keyif senin zevk senin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.