Şimdi Ara

Pejo alınır mı Allah aşkına? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
41.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

ben de 2004 xt piremium vardı ve 18 bin km kullandım ama arabadan hiç zevk almadım süspansiyon en büyük derdimdi ve satma sebebimdi.arkaya iki kişi otursa bozuk yollarda amortisörler patlak gibi izlenim veriyordu, vuruyormus gibi hissediyordu insan.gercekten patlak mı acaba deyip ikisini de değiştirdim sonuç aynı.konsol kısmından sürekli gacur gucur ses gelirdi.görev gereği mardinde bulundum bir süre ve zaman zaman diyarbakıra giderdim. 100 km lik yol bile yorardı beni aractan inince kulaklarımda uğultu olurdu tabi bu da aracın yalıtım konusunda zayıflıgından kaynaklanıyordu.direksiyon da biraz sertti.arac donanım olarak cok doluydu ama dediğim gibi tat vermiyordu.
    308 leri hiç bilmem binmedim çünkü bellik başlı kronik sıkıntılar giderildi ise (hiç sanmam) alabilirsiniz.
    o paraya 2.0 dizel avensis baksanız biraz alakasız ilgilendiğiniz araca göre ama konfor süper.donanım olarak da pejo kadar değildir ama emin olun ondan çok da zevklidir kullanması.308 ile çok fazla yakıt farkı olacagını sanmıyorum.sadece motor hacminden dolayı MTV si fazla olur.paranız 2005-2006 modele rahatlıkla yetebilir diye düşünüyorum.

Aracımın süspansiyonlarından ve orasından burasından gelen seslerden ben de memnun değilim. 307 den sonra hangi araç sizi bu konuda tatmin etti acaba merak ediyorum. Sırf sert süspansiyonları yüzünden bir ara değiştirmeyi düşündüm aracımı. Türkiye nin yollarına rağmen konforlu sürüşün yanı sıra orasından burasından ses gelmeyen araç olarak neyi tercih ettiniz?

tavsiye ettiğim araba memnun etti. elbet o da sıfır hata demiyorum ama 307 ye kıyasla iyidir.
    yazdıklarınızla beni teyid ediyorsunuz hocam ama dediğim gibi orasından burasından ses gelmeyen arac bulamazsınız sadece daha az geleni bulursunuz.
    (dikkatle yazdıklarımı tekrar okursanız herhangi bir arac için sağından solundan ses gelmiyor/gelmez gibisinden birşey yazmadığımı görürsünüz hocam.)

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Ne kadar alınmaz desekte bilinçsiz tüketici yine pejo-reno,fiat almaya devam edecek.

biraz ağır bir eleştiri oldu sanki
    nihayetinde ülkemizde araç kullananların nerdeyse yarısını renault-fiat araçları oluşturuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: oeste

Ne kadar alınmaz desekte bilinçsiz tüketici yine pejo-reno,fiat almaya devam edecek.

biraz ağır bir eleştiri oldu sanki
    nihayetinde ülkemizde araç kullananların nerdeyse yarısını renault-fiat araçları oluşturuyor

Arkadaşım oeste sen ne araç kullanıyorsun sanki özel yapım araç kullanıyorsun Renaultun olmadığı bir yer göster bilelim o zaman senin çevrendekilerde bilinçsiz bilinçlendir size çok yakan pahalı parçalı araç alıcağım diye söyle sana diyecekleri sözler kelimeler neler olucak onların aynısını bende sana demek isterim ''ayrani yok icmeye atla gider cesmeye'' sözü aklıma geldi siz herseyi kendi açınızdan düşünüyorsunuz biz bütün hesapları yapıp alıyoruz bir almanda alabiliriz bu araçlardan pahalı mı ki sorun cebine uygun olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 3 Şubat 2012; 23:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: concept81

"Yüzü güzelden usanılırmışta huyu güzelden usanılmazmış."

sorunsuz, ağız tadıyla bineceğim bir araç olsun dersen japon ve kore araçlarını tavsiye ederim

özellikle otm viteste fransızlardan uzak dur derim, sarsıntılı vites geçişleri, sık ve pahalı arızalarla karşılaşabilirsin
    arkadaşımda 307 var, yarım saat yool gittik kaloriferi sıcak üflemedi, böyle saçma bir araç yok

otm viteste malesef seçenek fazla yok, bir çoğu problemli, özellikle dizel otm viteslerde yüksek torktan dolayı şanzıman arızaları ve kavrama sisteminde problemler çok oluyor

evet japon kore arabalarına diyecek hiç birşeyim yok gerçekten adamlar hiç masraf cıkarmıcak araba yı yapmışlar özellikler kia bu konuda çok iyi kia cerato 400 bim km giden arkadasım var ve arabayı 1 kere amortisör değişimi her 10 binde yağ bakımı dışında hiç bi krş masraf çıkarmadı ama 307 de anlatıldığı gibi bi araba değil onu yazmaya çalışıyorum zaten bende 307 den önce hyundai coupe vardı ve çok yakması dışında sıkıntım yoktu bide çok kupon araba 2,0 otomatik 2001 model di ve japon kore arabalarına ondan sonra da anladım ki gerçekten saglam arabalarmış keyif dersen 307 derim gerçekten konfor 307 de var

• quote:

quote:

quote:

ben de 2004 xt piremium vardı ve 18 bin km kullandım ama arabadan hiç zevk almadım süspansiyon en büyük derdimdi ve satma sebebimdi.arkaya iki kişi otursa bozuk yollarda amortisörler patlak gibi izlenim veriyordu, vuruyormus gibi hissediyordu insan.gercekten patlak mı acaba deyip ikisini de değiştirdim sonuç aynı.konsol kısmından sürekli gacur gucur ses gelirdi.görev gereği mardinde bulundum bir süre ve zaman zaman diyarbakıra giderdim. 100 km lik yol bile yorardı beni aractan inince kulaklarımda uğultu olurdu tabi bu da aracın yalıtım konusunda zayıflıgından kaynaklanıyordu.direksiyon da biraz sertti.arac donanım olarak cok doluydu ama dediğim gibi tat vermiyordu.
    308 leri hiç bilmem binmedim çünkü bellik başlı kronik sıkıntılar giderildi ise (hiç sanmam) alabilirsiniz.
    o paraya 2.0 dizel avensis baksanız biraz alakasız ilgilendiğiniz araca göre ama konfor süper.donanım olarak da pejo kadar değildir ama emin olun ondan çok da zevklidir kullanması.308 ile çok fazla yakıt farkı olacagını sanmıyorum.sadece motor hacminden dolayı MTV si fazla olur.paranız 2005-2006 modele rahatlıkla yetebilir diye düşünüyorum.

Aracımın süspansiyonlarından ve orasından burasından gelen seslerden ben de memnun değilim. 307 den sonra hangi araç sizi bu konuda tatmin etti acaba merak ediyorum. Sırf sert süspansiyonları yüzünden bir ara değiştirmeyi düşündüm aracımı. Türkiye nin yollarına rağmen konforlu sürüşün yanı sıra orasından burasından ses gelmeyen araç olarak neyi tercih ettiniz?

tavsiye ettiğim araba memnun etti. elbet o da sıfır hata demiyorum ama 307 ye kıyasla iyidir.
    yazdıklarınızla beni teyid ediyorsunuz hocam ama dediğim gibi orasından burasından ses gelmeyen arac bulamazsınız sadece daha az geleni bulursunuz.
    (dikkatle yazdıklarımı tekrar okursanız herhangi bir arac için sağından solundan ses gelmiyor/gelmez gibisinden birşey yazmadığımı görürsünüz hocam.)

Mesajımı kesinlikle bir art niyetle yazmadım, yanlış anlamayın. Ben de aynı sizin gibi süspansiyonlardan ve konsol kısmından gelen seslerden şikayetçiyim. Siz de bunları aracı satma sebebiniz olarak gösterince hangi araçtan tatmin olduğunuzu merak ettim sadece

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesajımı kesinlikle bir art niyetle yazmadım, yanlış anlamayın. Ben de aynı sizin gibi süspansiyonlardan ve konsol kısmından gelen seslerden şikayetçiyim. Siz de bunları aracı satma sebebiniz olarak gösterince hangi araçtan tatmin olduğunuzu merak ettim sadece

o şikayet bende de var bende 307 var aynı sıkıntılar bende var ama o sorun olmayan bi araba varmı bilmiyorum ben 17 . arabamı aldım hocam öyle bi araba yok galiba ama peugeout ses konusunda çok kötü yapacak bişi yok

• Sanıyorum ki konfor ve ekonomi ve estetik deyince Peugeot, sorunsuzluk, 2 el ve sessizlik deyince Japon görüşünde birleşiyoruz.

Tekrar hatırlatmak isterim 307 değil 308 var aklımda =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Arkadaşım oeste sen ne araç kullanıyorsun sanki özel yapım araç kullanıyorsun Renaultun olmadığı bir yer göster bilelim o zaman senin çevrendekilerde bilinçsiz bilinçlendir size çok yakan pahalı parçalı araç alıcağım diye söyle sana diyecekleri sözler kelimeler neler olucak onların aynısını bende sana demek isterim ''ayrani yok icmeye atla gider cesmeye'' sözü aklıma geldi siz herseyi kendi açınızdan düşünüyorsunuz biz bütün hesapları yapıp alıyoruz bir almanda alabiliriz bu araçlardan pahalı mı ki sorun cebine uygun olan

@melihdk

İmzanızdan 308 sahibi olduğunuzu görüyorum.

Sizce aracınızın Corolla'dan üstün ve eksik yönleri nelerdir? Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

chip ile kaç beygir'e çıktı aracınız? Ve garanti konusunda problem yaşadınız mı? Ve ya chip'i yazılım ile mi box ile mi yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 4 Şubat 2012; 12:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atrin

Sanıyorum ki konfor ve ekonomi ve estetik deyince Peugeot, sorunsuzluk, 2 el ve sessizlik deyince Japon görüşünde birleşiyoruz.

Tekrar hatırlatmak isterim 307 değil 308 var aklımda =)

pejo ve konfor yanyana gelmeyecek iki kelime
  • sıfır corolla pahalı ancak 2.el 2008-2010 arası temıiz bir corolla alabilirsin. MMT bende de var ara sıra vites atmıyor, müdahale ediyorum ancak yakıt sarfiyatı tam otomatiklere göre çok iyi. bence sorunsuz araç istiyorsan Honda ya da toyota
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

pejo alınmaz, reno alınmaz, vw alınmaz, x alınmaz, y alınmaz...

peki biz ne alıp, neye binecez? yada alanlar enayi mi?

ortaya bir araba koysan, 10 kişiye sorsan, emin ol 8 kişi farklı yorum getirir. boşver sen kafana göre takıl en iyisi

helal olsun, kafana yatanı alırsın,

Bende öyle yaptım., Stilo aldım gerisi boş, bu donanımı bu fiyata..
  • eski bir 206 kullanıcısı olarak kesinlike tövbe ettim bir daha pejoya. varın gerisini siz düşünün. niyesine yazmaya başlasam topic dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

eski bir 206 kullanıcısı olarak kesinlike tövbe ettim bir daha pejoya. varın gerisini siz düşünün. niyesine yazmaya başlasam topic dolar.

Hocam, Peugeot serviste çalışan bir tanıdığım en az şikayet 206 sahiplerinden geliyor demişti. Öyleyse vay haline Peugeot nun
    Öncelikle şunu merak ediyorum, aracınız otomatik vites miydi? Çünkü ben Peugeot nun --özellikle 307 nin-- sorunlu diye adının çıkmasını büyük oranda otomatik şanzımana bağlıyorum.
  • 2001 ve 2006 2partner 1de 2005 206 vardı bende tereddütsüz almıştım çok ta güzel biniliyor
  • quote:

quote:

eski bir 206 kullanıcısı olarak kesinlike tövbe ettim bir daha pejoya. varın gerisini siz düşünün. niyesine yazmaya başlasam topic dolar.

Hocam, Peugeot serviste çalışan bir tanıdığım en az şikayet 206 sahiplerinden geliyor demişti. Öyleyse vay haline Peugeot nun
    Öncelikle şunu merak ediyorum, aracınız otomatik vites miydi? Çünkü ben Peugeot nun --özellikle 307 nin-- sorunlu diye adının çıkmasını büyük oranda otomatik şanzımana bağlıyorum.

Evet otomatikti ve en cok derdi o sanziman cikardi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atrin

quote:

@melihdk

İmzanızdan 308 sahibi olduğunuzu görüyorum.

Sizce aracınızın Corolla'dan üstün ve eksik yönleri nelerdir? Yardımcı olabilir misiniz?

Corolla aynı sınıf bir araç değil ama dizel olarak kuşkusuz 308 avantaj sağlacaktır, fakat japon araçlarıda tam rahat ve konfor odaklı olduğu için değişebilir genç isen biraz daha 308 avantaj sağlar yakıt konusunda, corolla'nın eksi yönü bence biraz daha klasik araç olması yoksa bir eksisi bulmak zor benzinli versiyonunda fakat hangi model hangi kasa olduğu önemli.

• quote:

quote:

quote:

Evet otomatikti ve en cok derdi o sanziman cikardi bana

Tam tahmin ettiğim gibi

Eyvallah, ben 307 kullanıcısı olarak aracın bazı hataları olduğunu (hatta arka süspansiyonları ciddi anlamda bir problem, orasından burasından gelen sesler de sinir bozucu) her platformda söylüyorum. Ama bence Peugeot nun adının çıkmasına sebep olan büyük ölçüde, kullanılan sorunlu şanzımanlar.

Yanlış anlaşılmasın Peugeot problemsiz demiyorum. Sorunlu olarak bilinmesinin asıl sorumlusu otomatik şanzımandır diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

chip ile kaç beygir'e çıktı aracınız? Ve garanti konusunda problem yaşadınız mı? Ve ya chip'i yazılım ile mi box ile mi yaptınız?

Box olarak yaptırmak daha mantıklı ve sorunsuz olduğunu söylediler ve sorunda yaşamadım bence araç tam istediğim gibi gidiyor tavsiye ederim bir kere kullanan hayran kalıyor, yığılma yapmaması ve rahat gitmesi cok güzel
     Pejo alınır mı Allah aşkına?

Garantide sorun yaşatmıyor zaten box sistemi alman malı cok güzel, yinede servise sorun bana birsey demediler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.