Şimdi Ara

Pejo 407 kronik arızaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar 1 yıldır 407 sahibiyim önceki aracım civic idi bakımdan bakıma sanayiye giderdim ama 407 aldığımdan bu yana biraz korkar oldum öncelikle 407nin konforu ve yol tutusundan memnunum fakat tuhaf tuhaf arıza lambaları yakıyor bazen or: İstanbuldayım ankara ya gelirken bolu dağı mevkisinde arıza lambasını yaktı hava akış metresi rakım farkından dolayı hata verdi ertesi gün düzeldi devir saatim arada bir yapıyor bunu hatalı gösteriyor aracım 1.6 hdi dik rampada dur kalk yapınca araç stop ediyor pejo servisi baskı başlatan kaçırıyor dedi sanayiye götürdüm turbon geç devreye giriyor dediler turbocuya gittim sıkıntı yok turbonda dedi kafam allak bullak oldu en son cihaza baglattigimda 3 adet hata verdi Pejo 407 kronik arızaları hepsine fake arıza diyorlar 😭😭😭 en son bir ihtiyar amca senteni kontrol ettir dedi daha baktiramadim ona sizce sorun nedir ne olabilir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitetiger407 -- 10 Aralık 2023; 9:38:8 >

• İlk iş yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırın
    Ve kendinize güvenilir bir usta bulun, yada parAya kıyıp her işlemi yetkilide yaptırın
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar ki bakimlarinin hepsini serviste yaptırdım fakat onlarda çok takılma her uyarı diyor o tuhaf geldi bana
  • whitetiger407 kullanıcısına yanıt

Yetkili servis en iyisini bilir, takılma diyorsa takılmayın.

Ustaların her biri farklı şey söyler sonunda cebinizi ve başınızı ağrıtırlar.

Yetkiliden şaşmayın

PSA grubun parça fiyatları baya yüksek o yüzden de korkuyorum başıma büyük bir arıza çıkartmasin diye

Parça fiyatı ucuz olan pek araba kalmadı malum kurlardan ötürü. Servis önemli bir şey görmediyse genelde önemli bir şey çıkmaz

Ki psa grubu asılsız uyarılar konusunda sabıkalı

Sabıka konusunda çok haklısınız 😂😂 yani birde arıza lambasını yakıp aracın çalışıp gitmesi tuhafıma gitti biraz çünkü sırf mekanik araçlar değiller

Arabada ters bir ses su bu duymadıkça ve bakımlarını aksatmadikca korkmanıza bence gerek yok

Benden önceki sahibi eski nesil araçlara alışkınmis zaten yaşlı bir amcadan almıştım bazı konularda bakımsız bırakmış aracı zannimca

o saçma arızalar genelde elektrik sistemiyle oynayınca çıkıyor .aptal elektrikçiler ve apaçiler saçma yerlerden kablo çekip sensör takıyor kablo çekiyor deldiriyor bişey ediyor sonra kimse bulamıyor . o yüzden aracın geçmişini bilmek lazım . asla ve asla orijinalde olmayan bir donanım ekletmemek lazım.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Multimedya filan taktirmadim tesisatta sorun olur diye

senden öncekiler ne yaptı ? tesisatı elektrikçiye gösterdin mi ? peugeot alacaksan önce elektrikçi görecek arabayı . yoksa güzel arabalar ben 10 yıldır kullanıyorum,memnunum . öyle tipler var ki adam park sensörü takacak 2. bir tesisat çekiyor. sonra şöyle oldu böyle oldu.

Bende öncekilerin çok birsey yaptığını düşünmüyorum ki zaten öyle ekstra bir donanım taktirmamislar araca ama bakım vs de çok yaptirmamilsar

şapa oturdun o zaman. onların yaptırmadığı bütün bakımları sen yaptıracaksın.

• Aldığınız zaman mutlaka enjektör ve turbo bakımı yapılmalı. Gerekirse bunlar sıfırlanmali.
    Yağ pompası triger vs de değişmeli.
    Onun haricinde 1.6 HDI sağlam motordur arkadaşım 2.5 yıl canını okudu arabanın patlak enjektörler ile de sıkıntılı olmadı.
    Vuruntu sensörünu de mümkünse değiştirin. Onun haricinde motor şanzıman alt takım parçaları ucuz. İç terimleri pahalı
    Malasef sorunlarım ortadan kalksın yeter bana
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta yapmak istediğim turbo enjektör egr bakımı ve triger seti değişimi isim gereği bunların değişimine zamanım olmadı sadece ufak tefek arızaları yaptırdım ve yağ bakımı vs bunları hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.