Şimdi Ara

Pejo 307 CC alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PSA grubu içinde tipi en çok hoşuma giden araç 307 cc , bir diğeri 508

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hotrlayacak ancak daha yenı bır başlık göremedıgım ıcın yazıyorum. Yaza doğru araştıracak arkadaşlar en azından bilgi edinir. 307 cc memleket şartlarında alınabilecek en iyi cabriodur. 307 ile yürüyeni aynıdır, parça sıkıntısı olmaz , tavan basit arıza yapmaz hidrolik sistemdir. yakıt standart 1,6 ve 2,0 a göre aynı sayılır. kokpit ve iç dizayn gayet şıktır. Müthiş bir bagaj hacmi vardır neticede tavan bagaja giriyor, ve arka koltuklar sıradan araçlar kadar buyuktur, araç ile 4 kişi uzun yol yapabılırsınız. aracın muadıllerı ıle karşılaştıracak olursak , piyasası en hızlı araç cc serisidir zaten Türkiyede coupe veya cabrio da satış lideri peugeot dur, bmw 3 serisi nin cabrıosu 2000 li yıllarda iyiydi ve onlarında piyasası hızlıdır ancak tavan bez dir. megane 2 , tigra cabrıo, vw eos gibi araçlar da secenekler arsındadır ancak görüntü, yakıt ve kullanım olarak 307 derim. diğer araçların zerre çekıcılığı yoktur zira pug dan görülüp beğenilmiş tente den metal tavan katlama işine girilmiştir, megane cc sıradan dır, tigra piyasada yoktur , eos da standart donandımda ve gösterişten uzaktır , Ayrıca şuan 308 cc lere bakarken farkettım kı 307 cc lerdekı motor lpg için pek uyumlu değil lpg sistemleri 2500 tl civarından başlıyor , bence halef selef ilişkisinde bile Türkiye şatlarında 1 adım önde lpg den dolayı ancak 308 cc de çok fena bir yaratık ancak fiyatları bırbırının 2 katı

• Bu videoda çok uzun zamanlı kullanıcının ayrıntılı olarak arabayı kullanacaklara bilgi veriyor. 2020 için vergilerini , arızalarını , kasko bedellerini , her iyi ve kötü yanını anlatmış tavsiye ederim.

Erman Birdenyoutube
    PEUGEOT 307 CC KULLANICI DENEYİMİ
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQW_r8G_4Hs&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.