Şimdi Ara

PEJO 3008 ALMAYA KARAR VERDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğum yorumlar sonucu sizin yorumlarınız pejo 3008 almaya karar verdik 1.6 dizel otamatik elegance modelini en fullunü yani bize 99300 e geliyor engelli indirimiyle Allah yar ve yardımcınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 21 Mart 2017; 19:3:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 16:20:32 >
  • güle güle kullanın allah kaza bela vermesin.
  • Sürüşü daha iyi

• Şöyle biri kullanıp 50 60 binleri görse de izlenimlerini anlatsa keşke de biZ de alabilsek.İster istemez pejo gerginliği oluyo..Umarım sorun yaşamazsınız.Malum görselliğe olan aşk geçici.Sonra işlevs3llik ve dayanıklılık geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Şöyle biri kullanıp 50 60 binleri görse de izlenimlerini anlatsa keşke de biZ de alabilsek.İster istemez pejo gerginliği oluyo..Umarım sorun yaşamazsınız.Malum görselliğe olan aşk geçici.Sonra işlevs3llik ve dayanıklılık geliyor

İnş de biz fazla kullanmıyoruz

• Hayırlı olsun.Motor-şanzıman-kalite açısından sorun olmaz.Tek soru işareti araç fazla elektronik.Bu yönden sıkıntı çıkmazsa 10 numara araç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haydi hayirli olsun, iyi günlerde kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Hayırlı olsun.Motor-şanzıman-kalite açısından sorun olmaz.Tek soru işareti araç fazla elektronik.Bu yönden sıkıntı çıkmazsa 10 numara araç

Bende şeyden korktum el freni otomatikya hata verip bi 120 ile giderken el frenini çekerse araç

• Hayırlısı olsun ama keşke yeni koleosu bekleseydiniz pişman olabilirsiniz

• laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    308 de kullanılıyor sıkıntı duymadım.

• Hocam güzel tercih sağlıkla iyi günlerde kullanırsınız İnşallah artık Peugeot eskisi gibi elektronik sorun vermiyor bende almayı düşünüyordum fakat fiyatlar 150.000 e dayandı çoğu arabanın fiyatı arttı arabamı 3 sene daha kullanma kararı aldım.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    3008 in rakibi Kadjar..Koleos D sınıfı SUV onun rakibi 5008 ..ikisi de bu yıl gelir..Mantık Renault diyor iki türlü de..
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    borç para istiyecen sandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güzel seçim
  • Muhteşem bir tasarım, son teknoloji, Harika bir motor ve sorunsuz şanzıman. Bence en iyi tercih olmuş. Rakiplerini göz önüne getirin ve karşılaştırın: bu kadar iyi bir tasarıma sahip mi?
    Kadjar
    Qashqai
    Kuga
    Xlv

Hayırlı olsun
  • On numara araba hocam hayırlı uğurlu olsun

• NAPALIM

• Güzel araba. İlk geldiğinde alanlar iyi iş yaptılar.

Benim gözümde tek eksiği şöyle 150 hp 1.6 dizel motor. 4-5 sene sonra Classic edition yaptıklarında yapıştırabilirim bi tane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full pakette ses sistemi var mı ? Bizim sitede var kırmızı renk bayağı dikkat çekiyor. Millet her sene araç yeniliyor nasıl yapıyorlarsa

PEJO 3008 ALMAYA KARAR VERDİM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.