Şimdi Ara

Pegasus - Yurt Dışına %40 İndirimle Uç!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ·      Satış Tarihi: 29 Haziran 2023 – 1 Temmuz 2023 (Türkiye yerel saatine göre 29 Haziran 2023 saat 00:00’dan itibaren 1 Temmuz 2023 saat 23:59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)

    ·      Uçuş Tarihi: 15 Ekim – 10 Aralık 2023 (Kalkış saati Türkiye yerel saatine göre 15 Ekim 2023 saat 00:01’den itibaren 10 Aralık 2023 saat 23:59 tarihine kadar olan uçuşlarda geçerlidir.

    ·      Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: Sadece flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

    ·      Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Yurt Dışı Uçuşları (Kıbrıs uçuşları ve aşağıda belirtilen yurt dışı hatları kampanya kapsamında değildir.)

    ·      Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç %40 İndirim (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)

    ·      İndirim oranı: İndirim oranı, seyahat edilecek hat için görüntülenme anında geçerli a) Baz Ücret, (b) Yakıt Harcı, (c) Havalimanı Vergisi, (d) Check-in Bedeli ve (e) Hizmet Bedeli’nden oluşan Taşıma Ücreti üzerinden hesaplanacaktır. Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki Pegasus Mobil uygulamasından “Yurt Dışı %40 İndirimli" butonuna tıklandığında, söz konusu indirim bilete yansıyacaktır.

    ·      Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerimizin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

    ·      Henüz Pegasus BolBol üyesi olmayan misafirlerimiz kampanya süresi içinde Pegasus BolBol üyesi olarak kampanya kurallarına uygun biletleme yaptıkları takdirde kampanyadan faydalanabilirler.

    ·      Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz. Kampanyadan çocuk misafirlerimiz ise 18 yaşından büyük bir üyemiz üzerinden bağlı üyelik oluşturarak faydalanabilir.

    ·      İndirim kapsamında düzenlenecek olan dış hat biletleri Süper Eko paket ücret içeriğini kapsar. Dış hatlarda Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

    ·      Kampanya sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Farklı hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar kampanya kapsamı dışındadır.

    ·      Kampanya kapsamında düzenlenen tüm biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.

    ·      Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.

    ·      Pegasus, kampanya süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Böyle bir durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.

    Kampanya Dahilinde Olmayan Hatlar

    Antalya - Aalborg - Antalya

    Antalya - Amsterdam - Antalya

    Antalya - Basel - Antalya

    Antalya - Berlin - Antalya

    Antalya - Billund - Antalya

    Antalya - Bremen - Antalya

    Antalya - Brüksel - Antalya

    Antalya - Cenevre - Antalya

    Antalya - Dubai (AE) 00 - Antalya

    Antalya - Duesseldorf - Antalya

    Antalya - Frankfurt - Antalya

    Antalya - Goteborg - Antalya

    Antalya - Hamburg - Antalya

    Antalya - Hannover - Antalya

    Antalya - Helsinki - Antalya

    Antalya - Hurghada - Antalya

    Antalya - Kazan - Antalya

    Antalya - Kopenhag - Antalya

    Antalya - Köln - Antalya

    Antalya - Leipzig - Antalya

    Antalya - Münih - Antalya

    Antalya - Norrköping - Antalya

    Antalya - Nürnberg - Antalya

    Antalya - Paderborn / Lippstadt - Antalya

    Antalya - Paris - Antalya

    Antalya - Rotterdam - Antalya

    Antalya - Sharm El Sheikh - Antalya

    Antalya - Stockholm - Antalya

    Antalya - Stuttgart - Antalya

    Antalya - Viyana - Antalya

    Antalya - Zürih - Antalya

    Bodrum - Hannover - Bodrum

    Bodrum - Köln - Bodrum

    Bodrum - Riyad - Bodrum

    İzmir - Berlin - İzmir

    İzmir - Duesseldorf - İzmir

    İzmir - Frankfurt - İzmir

    İzmir - Köln - İzmir

    İzmir - Stuttgart - İzmir

    İstanbul Sabiha Gökçen - Cidde - İstanbul Sabiha Gökçen

    İstanbul Sabiha Gökçen - Kahire - İstanbul Sabiha Gökçen

    Trabzon - Cidde - Trabzon

    Trabzon - Riyad - Trabzon

    Roma - Bari - Roma

    Roma - Cenevre - Roma

    Roma - Katanya - Roma

    Roma - Lamezia Terme - Roma

    Roma - Napoli - Roma

    Roma - Palermo - Roma

    Roma - Torino - Roma

    Roma - Venedik - Roma

    Riyad - Hatay - Riyad








  • Biletler çok pahalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceledim sanırım yüzde 40 indirimli en düşük fiyat 2 bin küsürlerde o da çok az zaten, 9 Euro 19 Euro kampanyalarına alışmış bizler için hayal kırıklığı. Bu sefer olmadı Pegasus.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 Ekim'e kadar 2600-3100 olan Karadağ uçuşları 15 Ekim ve sonrasında bir anda 6000/5000 bandına çıkıyor. Bu nasıl bir tesadüftür :)))

  • Gece saat 02.00'de İstanbul - Hurghada biletine baktım, 15 ekim-10 aralık arasında ekim ve kasım için 2300 lira civarında tek yön gidiş ve 2050 lira civarında da dönüş biletleri vardı, aralık ayındaysa 1700 liraya biletler gördüm, Bileti satın almada son noktaya kadar gidip kampanya ile ne kadar düşeceğini görmeye çalıştım fakat kampanya henüz aktif değildi, sabah baktığımdaysa gidişlerin de dönüşlerin de 5-6 bin liralara çıktığını gördüm, vergiler dahil %70 indirim kampanyası yaparsa ancak o zaman dün akşamki kampanyasız fiyatına bilet oluyor.

  • Bu Pegasus indirimlerini çözemiyorum, İst sarajevo 1 yetişkin 2 çocuk giriyorum 17K indirim uygula dediğimde 16K ya düşüyor. Kampanyasız dönemde bilet almak sanki daha mantıklı hale geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcanoos -- 30 Haziran 2023; 9:25:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3x - %40 = kampanya..

  • Pegasus olayı aşmış. Kampanya yapıp milleti kazıklıyor. Pegasus - Yurt Dışına %40 İndirimle Uç! 

  • Büyük firmaların hepsi böyle. Trendyol,hepsiburada vs. Ne zaman muz cumhuriyeti olmaktan çıkıp birileri buna yalan kampanya yapma ceza keserim diyecek ?

  • Vizesiz ülkelere bakın. Vatandaşlık alan yabancılar yüzünden schengen ülkeleri vize başvurusu için 2 ay sonrasına gün veriyor. Başvuruların %95 i olumsuz. Paranıza yazık etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok destinasyon baktım daha kampanya geldiği gece 00.00'dan sonra pek ucuz bir şey göremedim. Bu son kampanya hayal kırıklığı bence. Yeşil pasaport varsa Sofya üstünden yapılacak Skyscanner aramaları her türlü sağa sola daha ucuza götürüyor. Tabii yükünüz fazla değilse, koltuk altı bagajı ile giderim derseniz git gel 30-60 euro bandında güzel biletler var Sofya'dan Ryan Air, Wizz ile vs...

  • Weisanstein kullanıcısına yanıt

    Wizz airin kabin boy bagaj fiyatı biletten pahalı

    sırt çantasıyla gidenler için fiyatları çok iyi tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elturco78 E kullanıcısına yanıt

    Ekran görüntüsü alıp ticaret bakanlığına şikayet edebilirsiniz. Bu şekilde bindirim yapıp indirim yapınca indirim yapmış olan firmalara ceza kesiliyor. Başlık altında şikayet edenerin kaçı cimer den ticaret bakanlığına durumu bidirdi merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 2 Temmuz 2023; 16:13:37 >
  • recplayer kullanıcısına yanıt
    Pegasus - Yurt Dışına %40 İndirimle Uç!

    3 ay evvel Amazon’ dan Mark Ryden 17 inç çantayı 882₺’ ye aldım ve 2 günlük olsun veya 1 haftalık seyahatlerde çok pratik…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recplayer kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Bekarsaniz wizz Air fiyatllari çok iyi, çocuklu aileler için malesef bagaj seçince fiyat katlanıyor. Bı de dikkat edin check in online yapılmalı h alanında check in yapmak isterseniz de ücret alıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Kargo ile birlikte 1007 TL oluyor,isteyen varsa elimde sıfır açılmamış kutusunda 2 adet var.Aldığım fiyata veriyorum.


    Pegasus - Yurt Dışına %40 İndirimle Uç!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.