Aralık ayında Tiran aldık bizde ilk defa gideceğim en kötü macera olur dedik problem değil bosnaya da kışın gitmiş çok eğlenmiştik. Üsküp, priştina hepsine bilet buldum aslında ama hanımla haberleşene kadar gitti biletler asıl amacım belgrad dı o sanityesinde bitti |
Pegasus Yurt Dışına 1€+Vergilerle (6. sayfa)
-
-
Turla gitseniz bile vize alma garantisi yok...
-
Çok kuvvetli evrak hazırlamanız lazım,aksi durumda yaş itibarıyla da vize reddi olasılık dahilinde...
-
Yağmuru çok havası da sert olur. Kıyafet seçiminize dikkat edin. Bina köşelerinde duran ya da 2 li 3lü yürüyen siyahi ya da fas mısırlı arkadaşlara dikkat edin, uyuşturucu satışı yapıyorlar. Bisiklet yollarına dikkat edin bisikletliler sövüyorlar.
Sarayın olduğu meydandan De Bijenkorf u sağına alıp düz yürüyünce sağda yanyana arjantin ve meksika restorantı vardı. Meksikalı abinin dükkanda yediğim hamburger efsaneydi.
Son olarak ingiliz abiler de gruplar halinde gelebiliyor taşkınlıklarına dikkat edin. Red light kısmında da ince bir detay vereyim olurda ziyareti yaptık ticareti de yapalım derseniz ne için olduğunu sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bileti aldık diyelim, vize olmazsa bilet iptali nasıl olur?
Bir lhtimal ceza ödeyerek bileti başka biletle değiştirebilirsiniz.
Sığınaklar çok güzel mutlaka gezin. Çok modern bir şehir. Arnavutluk geri kalanıyla alakası yok. Arabayla gittim. Dağ taş hiçbir şey yok yolda. Şehre girene kadar boşu boşuna amma yol geldik diyordum ama tiran güzeldi. Birkaç caddede bistro kafeler var yemek yemeye güzel mekanlar var. Pizza vs yapıyorlar genelde. İnsanlar da güzeldi.
:D tamamdır yazdım deftere.
-
Üye olamadım. Ayrıca nerde bu fiyatlar hep yüksek çıkıyor. Kişi başı 2000-2500 bandında çıkıyor. Anlamadım bu işi.
-
üye girişi yapmadan düşük fiyatları göremiyorsunuz, ki kampanyanın son günü son saatleri tek tük kalmıştır artık
-
konuyu simdi gördüm ama bende italya gidis ispanya donuslu bilet aldım, vize cıkarsa biraz gezeriz
-
2 kişi için nasıl aynı anda aldınız?
-
1 euro + vergi olan bileti iptal ettiğinizde, sadece 1 euro kesinti olur. Uçağa binmediğiniz sürece vergide tam iade alırsınız.
-
Tiran için tavsiye yemek olsun içecek olsun ve kesinlikle görülmeli gidilmediği dediğiniz bir yer var mı?
Planımı yaptım ekstra bilgiye de hayır demeyiz.
-
Gezdiğimiz yer bunkart işte zaten yazmışsınızdır. Yemeği artigiano’da yemişiz. Son yorumlara göre bakarsınız.
Kopenhag gidiş dönüş 562₺
Basel gidiş- Bergamo dönüş 780₺ biletler alındı.
Yurtiçi tek yöne bile bu fiyatlara bilet bulunamazken çok çok iyi fiyatlarla bilet sattılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kopenhag biletinin gidiş dönüş tarihi nedir?
-
2023
2 aydan sonrası için seyahat planlamam...
-
anlayamadım tam ama ocak şubat galiba. baktığımda bilet bulamamıştım. iyi tatiller
-
kopenhag havaalanında şehre metro 95 TL :D
sakın bileti almamazlık yapmayın inanılmaz yüksek cezaları var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X