Şimdi Ara

PEGASUS KARTA BEDAVA TEK YÖN YURTİÇİ-YURTDIŞI UÇAK BİLETİ ( KK İÇERİR )--- BİTTİ ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
10.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamerin

Bana gönderilen parolayı girmeme rağmen, hesabımı bloke etti. Neymiş efendim dakikası 1,5 TL olan numarayı arayacakmışım, aksi takdirde açılmazmış.. Hayatımda gördüğüm en adi firma. Bunlara güvenip canımı emanet edemem. Adamların sitesi bile para kazanma kokuyor ki bunlar uçağın bile en adisini, en donanımsızını seçmişlerdir..

Pegasus istese 444 l, veya 0850 li bir numara seçebilirdi.. Ama onların politikaları sinekten yağ çıkarmak üzerine kurulu.. Bu yüzden olabilececek birçok ücretsiz şeyi ücretli hale getirmişler, bu sayede yıldaki kazançları çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

quote:

Orijinalden alıntı: medjaii

26 martta basvurdum onaylandi kart henuz gelmedi .bilet almam lazm 19 una kod satan varsa alabilirm

başkası adına kullanılabiliyorsa ben de yukarıdaki arkadaş gibi bilet fiyatının yarısına satabilirim.
    tabi kalkıp 80 liralık biletin yarısı 40 tl için de yapmam yalnız açıkça onu da baştan belirteyim, değecek bir meblağ olması lazım.

Alacagim bilet 128 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya devam ediyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cheem

Kampanya devam ediyor mu ?

31 martta bitti

• isteyene alacağı bilet tutarının yarısına satabilirim kodu
  • Şu an gözükmüyor bende ing kodunuzla alın diye. Sabah gözüküyordu halbuki baktığımda. Şu an sadece Nisan Ayı Uç Uç Günleri %30 İndirim kampanyası aktif.

Dün akşam da bir arkadaş çıkmıyor bende demişti. Acaba sadece mesai saatleri içinde mi geçerli bedava kodumuzla alım yapmamız??
  • quote:

Orijinalden alıntı: netscarter

Şu an gözükmüyor bende ing kodunuzla alın diye. Sabah gözüküyordu halbuki baktığımda. Şu an sadece Nisan Ayı Uç Uç Günleri %30 İndirim kampanyası aktif.

Dün akşam da bir arkadaş çıkmıyor bende demişti. Acaba sadece mesai saatleri içinde mi geçerli bedava kodumuzla alım yapmamız??

gidiş-dönüş bakıyorsanız çıkmaz, tek yön biletlere bakın.
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Öyle bakıyordum yine de çıkmıyordu ama sonunda çıktı Moskova İstanbulu bedavaya getirdim 240 tl'lik biletti. Dönüşü de uç uç indirimiyle 150ye aldım. Gidiş dönüş 150tlye geldi. Sevdim bu kartı.
  • karti teslim aldim 4-5 gun oldu kod gelmedi ne yapmak gerekir

• kartım az önce elime geçti 500 tl limit vermişlerr bonusta limitim 20 bin tlydi.... :) , peki kart geldikten sonra ücretsiz bile kodu almak için biryeri aramamız gerekli mi yoksa beklemekten başka çare yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 4 Nisan 2015; 10:31:22 >
  • Kodum geldi bugun , 1 mart-10mayis tarihleri arasinda kullanabilorsiniz diyor....ucak biletlerini sadece bu tarihler arasinda ucacak sekilde mi kullanabiliyorum ? Ben yaz icin bilet almayi dusunuyordum

• bu kodla başkası adına bilet alınır mı dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Kodum geldi bugun , 1 mart-10mayis tarihleri arasinda kullanabilorsiniz diyor....ucak biletlerini sadece bu tarihler arasinda ucacak sekilde mi kullanabiliyorum ? Ben yaz icin bilet almayi dusunuyordum

"Kampanya 15.03.2015-10.05.2015 tarihleri arasında yapılacak olan biletlemeler ve 08.04.2015 – 15.07.2015 tarih aralığı içinde yapılacak uçuşlar için geçerlidir. Biletlemeler en erken 7 gün sonrası için yapılabilmektedir."

en geç 15 temmuza kadar olan uçuşlarda kullanabiliyorsun bileti ise engeç 10 mayısta kesmen lazım

benimde kartım da dün geldi şifre ise bu sabah 6bucukta biletimi aldım güzel oldu.
  • Satılabiliyorsa bir bilet de bende var aynı şekilde yarı fiyat olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medjaii

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Kodum geldi bugun , 1 mart-10mayis tarihleri arasinda kullanabilorsiniz diyor....ucak biletlerini sadece bu tarihler arasinda ucacak sekilde mi kullanabiliyorum ? Ben yaz icin bilet almayi dusunuyordum

"Kampanya 15.03.2015-10.05.2015 tarihleri arasında yapılacak olan biletlemeler ve 08.04.2015 – 15.07.2015 tarih aralığı içinde yapılacak uçuşlar için geçerlidir. Biletlemeler en erken 7 gün sonrası için yapılabilmektedir."

en geç 15 temmuza kadar olan uçuşlarda kullanabiliyorsun bileti ise engeç 10 mayısta kesmen lazım

benimde kartım da dün geldi şifre ise bu sabah 6bucukta biletimi aldım güzel oldu.

bana da bu sabah 06.30 da geldi şifre

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    hocam bana kart 9 martta geldi şifre hala gelmedi. şifre kaç haneli . ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sado94

hocam bana kart 9 martta geldi şifre hala gelmedi. şifre kaç haneli . ne yapmak lazım

kart şifresini belirledikten sonraki gün geliyor şifre 8 haneli . pegasusu arayın bence siz
  • bana bu kod gelmedi
    edit: pegasus müşteri hizmetleri 1. arama: ing yi arayın onlar yollayacak
    ing müşteri1: bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok kodu pegasus yollayacak
    pegasus 2. arama :evet kodu biz yollayacağız ama ing nin önce bir üyelik açması lazım onlarla bir irtibat kurun
    ing müşteri 2. : bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok pegasus sitesiyle ilgili vsvs. şikayet kaydı oluşturdum önce bir karar verin kim yapıcak bu işi vs dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpocalypso -- 6 Nisan 2015; 12:09:54 >
  • JahreVikinq kullanıcısına yanıt
    Avustralya varmı hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carpocalypso kullanıcısına yanıt
    ing nin bir üyelik açması lazım ne demek ya banka zaten kayıt yapmış ki kredi kartını göndermiş üyeliği aktif hale getirmiş...resmen saçmalık başka birşey değil , ama kartı bir kere kullanın derim ben geldiği anda kullandım birde şifreli işlem yaptım ertesi sabah erken 0630 da kodu mesaj olarak göndermişlerdi.

Benim işlemler sürekli iki tarafa da taciz maili attığım için çok çabuk halloldu , başvuruyu 29 martta yaptım kartım 4 nisanda geldi şifremde 5 nisan sabahı gönderildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 6 Nisan 2015; 19:16:14 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.