Şimdi Ara

PEGASUS KARTA BEDAVA TEK YÖN YURTİÇİ-YURTDIŞI UÇAK BİLETİ ( KK İÇERİR )--- BİTTİ ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
10.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darnglove

1 - 29 mart tarihinde başvurum onaylandı , ancak kartım halen elime geçmedi ing müşteri hizmetleri numarası kaçtı?

2 - diğer bir sorum ise başvuru onaylandıktan sonra bedava biletten faydalanabilirsiniz diyordu ,

3 - kartla bedava bilet almak için son gün ne zamandı acaba ?

4 - zaten pegasus plus üyesiyim kartın gelmesin beklemek zorunda mıyım ücretsiz tek yön bilet için

1. mesaj
    google.com
    http://www.ingbank.com.tr/

sorularınıza yardımcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sodavisne

Eğer kodu başka biri kullanabiliyorsa (ki bence kullanilabilir ) uygun bir fiyata satan olursa alabilirim.

Şifreyi kullanmadıysanız bir denermsiniz bugün %30 indirim varda Pegasus'ta işe yaramıyorsa direkt alayım TEB + %30 Berlin Adana 235 liraya geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta oldu kart geleli ama bedava bilet kodu hala gelmedi. Sadece yeni üye giriş şifresi gönderdiler. Başka bilet kodu gelmeyen var mı?
  • banada gelmedi hala:S
  • Şifreyi kullanmayıp henüz program yapmayanlar, bugün yapsa daha iyi olur. %30 indirim var. 450'lik dönüş biletini kodla bedavaya aldım. 217'lik gidiş biletini de indirimle 150 küsüre aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busenliol

1 hafta oldu kart geleli ama bedava bilet kodu hala gelmedi. Sadece yeni üye giriş şifresi gönderdiler. Başka bilet kodu gelmeyen var mı?

Onunla giriş yapacaksınız başkası adına bilet alınabilir mi kontrol edermisiniz giriş Yaptığınızda ? Alınıyorsa Bugün bilet almayacağım yoksa bilet alacağım

• Başkası adına oluyorsa bende talibim kodlara. Fiyatta anlaşırız.

• Giris yaptiktan sonra ekstra bir kupon daha istiyor. Onun icin ayri bir sms gelmiyor mu?

• quote:

Giris yaptiktan sonra ekstra bir kupon daha istiyor. Onun icin ayri bir sms gelmiyor mu?

Bilet alırken isim değişebiliyor mu kontrol edermisiniz rica etsem giriş yaptıktan sonra

• kaptantrojan K kullanıcısına yanıt
    Plus ile giriş yaptıktan sonra başka isim girildiğinde telefon numarası ile uyuşmuyor hatası veriyor.
    Başkası kendi plus hesabı ile girip gelen şifreyi kullandığında belki çalışıyordur ancak son durumda şifre gelmiyor bir türlü
  • quote:

Plus ile giriş yaptıktan sonra başka isim girildiğinde telefon numarası ile uyuşmuyor hatası veriyor.
    Başkası kendi plus hesabı ile girip gelen şifreyi kullandığında belki çalışıyordur ancak son durumda şifre gelmiyor bir türlü

telefon numarasını silmeniz gerekiyor işlem yaparken.

telefon numarasını pegasus plus üyelik no olarak goruyor.

numarayı silmezseniz hep bu hatayı alırsınız,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

quote:

telefon numarasını silmeniz gerekiyor işlem yaparken.

telefon numarasını pegasus plus üyelik no olarak goruyor.

numarayı silmezseniz hep bu hatayı alırsınız,

Yani başkası kullanabilir şifreyi yani ?

• Başkası kullanabiliyorsa şifreyi yurt dışı kullanılmak üzere; toplam bilet fiyatının yarı fiyatına satabilirim.
  • mulanbu kullanıcısına yanıt
    hocam oyle birsey oluyorsa sizden satin alabilirim...
  • başkası için kullanılabiliyorsa bi satılık şifre de bende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulanbu

Başkası kullanabiliyorsa şifreyi yurt dışı kullanılmak üzere; toplam bilet fiyatının yarı fiyatına satabilirim.

Hocam biriniz deneyenilir mi tam olarak alınabiliyormu karar verelim ona kesin olarak siZde şifre varsa denermsiniz

• Bana gönderilen parolayı girmeme rağmen, hesabımı bloke etti. Neymiş efendim dakikası 1,5 TL olan numarayı arayacakmışım, aksi takdirde açılmazmış.. Hayatımda gördüğüm en adi firma. Bunlara güvenip canımı emanet edemem. Adamların sitesi bile para kazanma kokuyor ki bunlar uçağın bile en adisini, en donanımsızını seçmişlerdir..
  • az once kullandim 280 liralik ( gerci yuzde indirimle 200 e falan aliniyordu da) stockholm bileti aldim 30 mayisa...
    donusu de lviv'den alacagim... ( ucus puanlariyla 86 liraya aldim )

warsaw krakow da arada gezerim

Stockholm e ilk defa gidecegim.. onerileri alabilirim cok pahali sehir ucuz yapilacak seyelr eglenilecek yerker 2 gun yeter mi gezmek icin? vs vs kalacak ucuz yer...

bilet satmak isteyen olursa talibim bugun icin yari fiyatina )
    tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 3 Nisan 2015; 17:08:03 >
  • 26 martta basvurdum onaylandi kart henuz gelmedi .bilet almam lazm 19 una kod satan varsa alabilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: medjaii

26 martta basvurdum onaylandi kart henuz gelmedi .bilet almam lazm 19 una kod satan varsa alabilirm

başkası adına kullanılabiliyorsa ben de yukarıdaki arkadaş gibi bilet fiyatının yarısına satabilirim.
    tabi kalkıp 80 liralık biletin yarısı 40 tl için de yapmam yalnız açıkça onu da baştan belirteyim, değecek bir meblağ olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.