< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tamam 10 bilete 10 bedava da gelir. Ben baska bir sey yazdim .. biletleri bugun yarin aldin, 4 agustosa kadar diyor orada sorun yok
Fakat ucretli biletle yapacagin ucusun son tarihi ile ucretsiz bileti kullanabilecegin ilk tarih arasinda 1 ay var. Yani hali hazirda dusuncelerinde buna uygun seyahatler varsa tamam ama bir 4-5 gunluk git gel yapacak isen gidisi odeyip donusu bedavaya getirmek mumkun degil Ancak gidis donusunu ucretiyle alirsin , sana bir gidis donus icin 2 bilet gelir, o olur Edit : ilk mesajda ben yanlis ifade etmisim, alman lazim derken onun icine bedava verileni de katiyorum elbette |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 1 Ağustos 2019; 8:5:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 1 Ağustos 2019; 15:28:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 1 Ağustos 2019; 9:53:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 1 Ağustos 2019; 10:6:12 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 1 Ağustos 2019; 10:23:6 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|