Şimdi Ara

Pegasus 1 bilet alana 1 bilet bedava 2019 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
5
Favori
60.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yanlış bilgilendirme yapmayalım hocam. kampanya şartlarında yazan maddeyi aşağıya kopyalıyorum.

- BolPuan ile satın alınan biletlerden de şifre kazanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

yanlış bilgilendirme yapmayalım hocam. kampanya şartlarında yazan maddeyi aşağıya kopyalıyorum.

- BolPuan ile satın alınan biletlerden de şifre kazanılabilir.
    Düzenleme yaptım.

Fakat koşullarda yazsn bir başka koşul

***Kampanya farklı satış ve puan kampanyaları ile birleştirilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    - Bedava Bilet, aşağıda belirtilen tarihler haricinde, 1 Kasım 2019 - 28 Mart 2020 tarihleri arasındaki uçuşlar için kullanılabilecektir.

Firma zaten bedava bilet diye yazıyor. Ben daha önce kullandım sorun yok. Kodu girince ödeme tutarı sıfır a düşüyor. Yurtdışı uçuşlarda süper ekoda geçerli sadece.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    "Farklı kampanyalarla birleştirilemez" diyor.

Mesela geçen haftaki "%30 indirimli yurtdışı kampanyası" veya "2 kat bolpuan kampanyası" gibi kampanyalardan bahsediyor.

Hesapta biriken puan kullanımı farklı birşey ve bunla ilgili gerekli açıklama yapılmış bence.
  • Arkadaşlar benim de aklıma bi şey takıldı, bizim açık biletimiz mevcut. Bir tanesini onunla alsak yine bedava bilet verir mi? Atıyorum Kiev’i 300e almak yerine 150ye almış olacağız, hem de bedava bilet gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende aynı maddeye istinaden aynı uyarıyı yapmıştım.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Daha önce 553 TL'ye bir bilet almıştım. Şimdi bu bileti 170 TL'ye açığa çevirip, aynı bileti 490 TL'ye alabiliyorum ve 1 adet hediye bilet veriyor.

Sizce mantıklı mı?

Ayrıca açığa çevirince istediğim yöne(yurt içi ya da yurt dışında) kullanabiliyor muyum? 553 TL olarak mı kalıyor biletim? Başka bir isme bilet alabiliyor muyum?

Bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Beyler kampanya %30 indirim gibi bilet almayın.

Koşullarda yer aldığına göre bilet kazanamazsınız. Diğer konuda bu hususta mağdur bir arkadaş vardı.

***Kampanya farklı satış ve puan kampanyaları ile birleştirilemez.
    Hocam mağdur kişi benim :( Bu sefer ki kampanyanın koşullarında olması gerektiği gibi “Bilet kazanım koşulları” başlığı altında başka bir kampanyayla birleştirilmez demiş. İşime geldi thh de bunu da sunacağım. Öncesinde detaylı bir talep yazdım. Olumsuz cevap daha gelmedi. Gelirse hemen thh ye başvuracağım. Umarım süreci anlayacak heyete denk gelirim.
    Pegasus 1 bilet alana 1 bilet bedava 2019

• şimdi gidiş dönüş aynı hesaptan almayalım mı ?

• pnr'daki 1 kişi bolbol üyesi olsa diğerleri olmasa sorun olur mu

• bailey B kullanıcısına yanıt
    Bu son kampanyayı ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını düzeltmek için yaptıklarını düşünüyorum. Bir arkadaşım ilk kampanya da kendisine mail gelen arkadaşının hesabından tüm şartlara uyan bilet aldı. ki denildiği üzere kendisi de BOLBOL üyesiydi ona da kodları gelmedi. Yine forumda gördüm ki adama mail gelmiş kendisine eşine ve çocuğuna bilet almış bedava kodlar sadece alan adama gelmiş. Yani bir kampanya yapacaksın, en temel kurallarını millete anlatamayacaksın sonuçta bir sürü mağdur ortaya çıkacak, paralarıyla rezil olacak. Firmanın yapması gereken bu şartlarda kim alım yapmışsa kodları ilgililere ulaştırmasıdır. Umarım bu durumu fark edecek erdemli yöneticileri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhendiss12

Arkadaşlar benim de aklıma bi şey takıldı, bizim açık biletimiz mevcut. Bir tanesini onunla alsak yine bedava bilet verir mi? Atıyorum Kiev’i 300e almak yerine 150ye almış olacağız, hem de bedava bilet gelecek.
    Bunu öğrendiniz mi hocam? Ben de bir biletimi açığa alıp o kodla satın almayı düşünüyorum bedava bilet vereceklerse.
  • yanlışlıkla 1 gün öncesine bilet almışım. bunu değiştirmenin yolu yok değil mi? pazartesi gecesi diye pazar gecesi almışım. gitti gül gibi cumartesi gecesi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 1 Ağustos 2019; 13:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

"PNR numarasındaki her bir kişi için bir bedava bilet hakkı verilir" gibi bir ibare var kampanya şartlarında.
    Dolayısıyla kendi hesabımdan 2 kişilik gidiş, eşimin hesabından 2 kişilik dönüş şeklinde düzenleyeceğim bileti.

Alıntıları Göster
    2 kişilik gidişi birlikte alirsaniz yine tek kod gelir. Biketleri teker teker alin total 4 pnr iniz olacak. 4 bedava gelecek o şekilde. Tek pnr altinda ikinizin gidişi olursa tek kod gelir. Ben gecen yıl 3 kişiye gidiş dönüş 6 bileti tek tek 6 pnr olarak aldim. 6 kod hediye geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

yanlışlıkla 1 gün öncesine bilet almışım. bunu değiştirmenin yolu yok değil mi? pazartesi gecesi diye pazar gecesi almışım. gitti gül gibi cumartesi gecesi :(
    Son 24 saat içinde aldiysaniz ücretsiz iade edebiliyorsunuz. Mobil uygulamada kesin var sitede var mi emin değilim. Kampanyalar bölümünden bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye

Arkadaşlar bir sorum olacak. Daha önce 553 TL'ye bir bilet almıştım. Şimdi bu bileti 170 TL'ye açığa çevirip, aynı bileti 490 TL'ye alabiliyorum ve 1 adet hediye bilet veriyor.

Sizce mantıklı mı?

Ayrıca açığa çevirince istediğim yöne(yurt içi ya da yurt dışında) kullanabiliyor muyum? 553 TL olarak mı kalıyor biletim? Başka bir isme bilet alabiliyor muyum?

Bilen var mı acaba?
    Kod veriyor, istediğiniz kişiye istediginiz destinasyona bilet alabiliyorsunuz. Geçen yil ki kampanyada o şekildeydi. Aynıdır muhtemelen. Yani esb kiev bilet aldiniz 370 liraya mesela. Gelen kodunuz ile ist-tahran 900 liralik bileti alabiliyorsunuz.

• Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirme için. sabahki bütün bilet ücretleri artmış resmen. 200 lira da fark var sonraki günle şu anda. neyse artık.

hediye biletler ne kadar süre içerisinde geliyor bilginiz var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

2 kişilik gidişi birlikte alirsaniz yine tek kod gelir. Biketleri teker teker alin total 4 pnr iniz olacak. 4 bedava gelecek o şekilde. Tek pnr altinda ikinizin gidişi olursa tek kod gelir. Ben gecen yıl 3 kişiye gidiş dönüş 6 bileti tek tek 6 pnr olarak aldim. 6 kod hediye geldi

Alıntıları Göster
    Merhaba, tek yön veya gidiş dönüş uçuşlarda PNR’da yer alan her bir kişi birer adet bedava bilet şifresine hak kazanacaktır Onur Bey.

bana böyle dediler

• gidiş ayrı pnr dönüş ayrı pnr'dan alıcam 6 bilet gelmesi gerekir 3 kişide

• Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    hocam ilgili maddeyi yazdım, tekrar yazıyım:

- Tek yön veya gidiş dönüş uçuşlarda PNR’da yer alan her bir kişi birer adet bedava bilet şifresine hak kazanacaktır.

bu maddeyi yazdıktan sonra iki kişilik uçuştan nasıl bir adet hediye kod gelebilir??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.