Şimdi Ara

Peeling Yaptıran, Bilgisi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
23.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sivilce lekeleri için bi sürü krem, jel vs konuşuluyor. Şu ana kadar ne denediysem işe yaramadı. Galiba tek çözüm peeling olayı. Bu konuda bilgisi olan, Yaptıran, yaptıranı tanıyan vs herhangi bi bilgisi olan arkadaşlar;

Nerelerde yapılır, tavsiye yerler?
    Fiyat durumu nedir?
    Kesin çözüm olurmu?

Bunun gibi soruları yanıtlarlarsa seviniriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 11 Eylül 2007; 22:58:36 >

• benim bi arkadaşım yaptırmıştı ama tanıdıktı onunki yanılmıyorsam yuzu leke ve sivilcelerden kurtulmuştu ama tam cozum oldugunu sanmıyorum.Hem bunu evde kendinde yapabiliyormuşsun galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ViŞNe_

benim bi arkadaşım yaptırmıştı ama tanıdıktı onunki yanılmıyorsam yuzu leke ve sivilcelerden kurtulmuştu ama tam cozum oldugunu sanmıyorum.Hem bunu evde kendinde yapabiliyormuşsun galiba.

• sen peeling derken kimyasal peeling mi demek istedin bnim bildiğim lekeler için kimyasal peeling yapıyorlar ve ewde yapılmıyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: minikfare

sen peeling derken kimyasal peeling mi demek istedin bnim bildiğim lekeler için kimyasal peeling yapıyorlar ve ewde yapılmıyor sanırım

Lekelerden kurtaracak bi peeling şekli işte :) Sanırım kimyasal. Evde yapılabilcek krem tarzı olanlarıda varmış ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum tabi.
  • bn denemek için clean&clear ın günlük peeling kremini almıştım deriyi yenilediği canlandırdığı falan doğru ama kullandıktan snra bende sivilceler artmaya başladı sanırım hiç sivilce, iltihap falan olmadığı zaman kullanmak lazım sivilce olan yere sürdüğün zaman orayı yakıyor soyuyor snra tekrar bi daa sivilce çıkıyo ama bu kremlerden mucize bekleme kozmetik şeyler sonuçta, eğer rahatsız oluyorsan bir cilt bakımı merkezine falan gitmen en iisi

bi de bişey farkettim sivilceleri önemsemeyince kafaya takmayınca daha az sivilce çıkıyo cidden, fazla takmamak lazım yani
  • bi de bişey farkettim sivilceleri önemsemeyince kafaya takmayınca daha az sivilce çıkıyo cidden, fazla takmamak lazım yani

psikoloji etkileyerek zayıflama yöntemleri bile var bişeyi ne kadar kafaya takarsanız o kadar artıyo ben zayıflayamıyorum yüzümde çok sivilce var falan diyodum ikiside hiç bi şekilde geçmedi....

şimdi gece yatarken ben zayıfım diye kendi kendimi kandırıyorum sivilcem yok diyorum.. arkadaşlarım biliyo kışa göre hiçbişey kalmadı sivilcelerimde

bide 7 kilo verdim sanırım

yani herşey psikolojide bitiyo....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alienlord

bn denemek için clean&clear ın günlük peeling kremini almıştım deriyi yenilediği canlandırdığı falan doğru ama kullandıktan snra bende sivilceler artmaya başladı sanırım hiç sivilce, iltihap falan olmadığı zaman kullanmak lazım sivilce olan yere sürdüğün zaman orayı yakıyor soyuyor snra tekrar bi daa sivilce çıkıyo ama bu kremlerden mucize bekleme kozmetik şeyler sonuçta, eğer rahatsız oluyorsan bir cilt bakımı merkezine falan gitmen en iisi

bi de bişey farkettim sivilceleri önemsemeyince kafaya takmayınca daha az sivilce çıkıyo cidden, fazla takmamak lazım yani

Bende kullanıyorum onu bende sivilce yok ama soyulma oldu bende de azalttım sora...akşamları yatarken kullanıyorum temizlemek için.

Nike
    Kimysal peeling senin dediğin sivilce ve lekeler için.Kesin çözümmü bilmiyorum ama cildine görede değişir bu veya seaslarına göre değişir.

• Bende bırcok kremler ılaclar kullandım. Pek bır faydasını goremedım. Eskısı gıbı takılmıyorum sıvılcelerıme Yuzumde hıcbırsey kullanmıyorum artık.. boyle daha ıyı cıldım
  • Derdim sivilce değil lekeleri. Daha öncede değişik konularda bahsetmiştim. Ve tavsiyeler üzerine kullandığım değişik krem ve sabunlarda oldu ama şu an hala lekeler mevcut. Yanlızca Alın bölgesinde. Kaşların üzeri. Bbide o lekeleri halledebilsek tamam olucak ama işte hep bişeyler kalıyo. Bunada şükür.

Elimiz Ayağımızın Tutuyor Olmasına, Herhangi bi organımda rahatsızlığım olmamasına şükür ediyorum. ama bu gibi durumlarda rahatsız ediyor işte. Aslında öyle dertler varki onların yanında lafı bile olmaz.

Neyse. Hayırlısı olsun. Umarım lekesiz günleride sizlerle paylaşırım.
  • Arkadaşlar herkesin cilt tipi farklı dolayısıyla kiminin evde temizlemesi yetiyor kiminin daha mikrobik oluyor ve bir dermatoloğa gitmesi gerekiyor..ben gittim ve birkaç ay roaccutane kullandım..neyse siz peeling kısmını soruyorsunuz...bu hap sivilceleri geçirdikten sonra izlerini dermatolog kimyasal peeling yaparak geçiriyor..ve bu bizim evde yaptığımız clean&clear yok pütürlü scrub tarzı şeyler değil..bunu dermatoloğun yapması gerekiyor..bi de bu peelingi sakın yüzü keselemek anlamında anlamayın çünkü alakası yok..dermatolog aynen şu işlemi yapıyor..bu kimyasal peelingin bazı konsantreleri var önce yüzün ne reaksiyon verecek diye % 20 - 30 unu uygularlar daha sonra bu dereceleri artırırlar..dermatolog sadece sana özel küçük bir paket çıkartıyor..o paketin içinde aynı ıslak mendile benzeyen bir bez var..onu yüzünde iz olan yerlere sürüyor..mendille yüzünüzü siliyormuş gibi düşünün..hiç bastırmadan onu sürüyor ve maximum 5 dk bekletiyor..bu konsantresine göre değişiyor 3 dk da oluyor..ama dediğim gibi maximum 5 dk..daha sonra doktor senden yüzünü ovalamadan yıkamanı istiyor..sadece yüzüne su çırpıyorsun...daha sonra sana bi nemlendirici krem veriyor onu sürüyorsun ve bir dahaki seansta görüşmek üzere diyor ve seni uğurluyor..yüzün o kadar süper oluyor ki anlatamam ilk peelingte izlerin tabi ki geçmez...izlerin derinliğine göre seans sayını doktor zaten söyler..ama ilk seanstan sonra bile yüzün pırıl pırıl oluyor..bu peelingi yaptırdıktan sonra kesinlikle güneşe çıkma, çünkü yüzünde kalıcı kahverengi güneş lekesi oluşabilir..bu konsantrelerden sonra doktor sana TCA denilen peelinglerin en ağırını önerebilir..ben bir kere yaptırdım ve sonuç mükemmeldi..ama beni çok uyardı ciddi olarak birkaç gün yüzün sanki 3. derece yanıkmış gibi dolaşıyorsun..o peelingi yaptıktan sonra 3 dk bekletiyor..o anda acayip yanıyor zaten..doktor o 3 dk süre içinde benim yüzüme kartonla rüzgar yapmıştı...3 dk sonunda yine yüzünü ovalamadan yıkıyorsun..benim izler yanaklarımdaydı..bi baktım yıkadıktan sonra yanaklarım bembeyaz olmuş..doktordan çıktık eve gidene kadar kıpkırmızı oldu..ama baya yandı..sonra da kabuk bağladı..ben 3 - 4 gün o şekilde dolaştım..harbiden yüzün feci oluyor..daha sonra o kabuklar kendiliğinden düştü ve yüzüm harikaydı..çok etkili peeling yöntemi..doktorun dediğine göre bu peeling eğer çok derin değilse benlerini bile yok ediyormuş..ama dediğim gibi evde yaptığımız peelinglerin benim anlattığımla bir alakası yok...o nedir?..günlük yüz temzileme, siyah noktaların için, gözeneklerin için falan..bir de özellikle belirtiyim bu peeling işlemini mutlaka dermatologlara yaptır..ben İstanbul - Marmara Özel Araştırma Hastanesinde yaptırmıştım (Maltepe)..ama tabi bu peeling işlemi için yüüznde hiç sivilce olmaması gerekiyor..bende de ilk önce sivilceler yok edildi daha sonra peeling işlemine başlandı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 15 Eylül 2007; 21:01:26 >

• krem ve jeller işe yaramadı ise son silah olarak kullanılabilecek ilaçlar var eğer ki doktoruna onlardan sonuç alamadığını belirtirsen muhtemelen onu verecektir, yine kimyasal peeling de dermatologların tedavi seçenekleri arasındadır eğer ki onun işe yarayacağını düşünüyorlar veya sen onda ısrar edersen hekimin kimyasal peeling de yapabilir. doktoruna tekrar görünmeni tavsiye ediyorum. güzellik merkezleri bu işi para için yapar.
  • ben yaptırcam sivilceden kalan 3-5 leke için

aralıkta başlıycaz 5 haftada bir kışın yapıldıgı için aralıgı bekliyoruz

seans başı 200 ytl güzellik merkezlerinde yaptırmanı tavsiye etmem bizim kız arkadaş etilerde kozakçıoglunun yerine gitti yüzünde lekeler kaldı..

ben kendi doktorumada sordum peelingler lekede bırakabilir ama doktor önemlidir

nahide onsun vakıf gureba hastanesi dermatoloji bölüm başkanı

ama orda peeling yapmıyo tabi

kliniginde

he eğer diyosan k kozmetik peelinglerine para verme hiçbir işe yaramıyo karı gibi çok kullandım lancome avon mavon hepsi hikaye

acnelyse diye bir cilt soyucu var ölü deriyi atıyo.. ama doktorun yaptıgı gibi etkili değil ufak lekeler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 16 Eylül 2007; 23:35:32 >

• yaptırmak değil de ben kendim yapıyorum bazen derideki ölü hücreler atılıyormuş peelingle sivilce sonrası kalan lekeler için faydalı yani ama her cilt tipi farklıdır
  • Mutlaka bir hastanede yaptırmalısın. Ben Alman hastanesinde yaptırmıştım ama çok zaman oldu fiyatını hatırlamıyorum. 1-2 gün önünde tüp patlamış gibi yanmış ve soyulan bir suratla dolaşıyorsun ama sonunda etkisini gösteriyor cildin kötüyse tavsiye ederim ama önce bir Dr.ye danışman şart
  • bence pekte sağlıklı bir yöntem değil cilt zaten ölü hücreleri zamanı geldiğinde atıyor yapay yollarla bunu yapmak bana pek sağlıklı gelmiyor doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

bence pekte sağlıklı bir yöntem değil cilt zaten ölü hücreleri zamanı geldiğinde atıyor yapay yollarla bunu yapmak bana pek sağlıklı gelmiyor doğrusu

zaman derken ne kadar sürede?...ayrıca güzellik merkezlerinde yapılan peelinglerden değil, dermatolog kontrolünde yapılan peelinglerden söz ediyoruz..cilt ölü hücreleri atarken sende olayı hızlandırıp yardımcı olmak istemez misin?..ayrıca cilt özellikle "yüz" kendini kolay kolay yenilemeyen yani iyileşmesi için zaman gereken bir yapıya sahip...bunun sağlıklı bir çözümü varken ben niye kendisini düzeltsin diye bekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 19 Eylül 2007; 21:14:47 >

• lara_croft
  • quote:

Orjinalden alıntı: lara_croft

quote:

bence pekte sağlıklı bir yöntem değil cilt zaten ölü hücreleri zamanı geldiğinde atıyor yapay yollarla bunu yapmak bana pek sağlıklı gelmiyor doğrusu

zaman derken ne kadar sürede?...ayrıca güzellik merkezlerinde yapılan peelinglerden değil, dermatolog kontrolünde yapılan peelinglerden söz ediyoruz..cilt ölü hücreleri atarken sende olayı hızlandırıp yardımcı olmak istemez misin?..ayrıca cilt özellikle "yüz" kendini kolay kolay yenilemeyen yani iyileşmesi için zaman gereken bir yapıya sahip...bunun sağlıklı bir çözümü varken ben niye kendisini düzeltsin diye bekliyim

kişisel görüşüm olarak belirttim ..bana göre vucüdun doal sürecine hiç bir şekilde müdahale edilmemeli ancak siz aksini düşünüyorsanız kolay gelsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lara_croft

quote:

kişisel görüşüm olarak belirttim ..bana göre vucüdun doal sürecine hiç bir şekilde müdahale edilmemeli ancak siz aksini düşünüyorsanız kolay gelsin

ama bir de şöyle düşünsene...yüzünde seni rahatsız edecek düzeyde olan bir sivilce tabakası var..doğal olarak hiç hoşuna gitmiyor..sonuçta bu da bir hastalık..ya vucudun yaptığı bir mikrobik bir faaliyet ya da hormonal dengesizlik...nedeni her neyse..sonuçta kendini kötü, bakımsız hissettiğin bir durum..işte bu durumda herşeyi doğal sürecine mi bırakırsın yoksa düzelmesi için yine doğal yöntemlerle müdahale eder misin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.