Şimdi Ara

Pectus Excavatum ( Kunduracı Göğsü ), Ameliyat ve Doktor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle 20 yaşındayım ve Kocaeli'de yaşıyorum. Bu hastalıktan muzdaribim önceden hep zayıftım ve bunu zayıflığıma veriyordum ama kilo alınca ve spora başlayınca çok daha belirgin oldu. Bugün doktora gittim, kendisi bunun çok fazla insanda olduğunu ama benimkinin azımsanmayacak derecede olduğunu söyledi. Yaşımda çok geçmeden ameliyat olmamı tavsiye etti ve marmara üniversitesine yönlendirdi. Türkiyeye onlar getirdi orda olman baya sağlıklı olur gibisinden konuştu. Ben forumda araştırdığımda çok fazla kişinin Mustafa Yüksele ameliyat olduğunu gördüm fakat sanırım artık kendisi ameliyat yapmayı bırakmış. Yakın zamanda olan ve tavsiye edebileceği bir doktor olan varsa veya bir tavsiyesi olan olursa lütfen yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pectus Excavatum ( Kunduracı Göğsü ), Ameliyat ve Doktor

Şaka bir yana daha önce bu forumda aynı konuda operasyon geçiren bir kişi oldu. Arama yap konuya ulaşırsın eleman açıklamıştı her adımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Şaka bir yana daha önce bu forumda aynı konuda operasyon geçiren bir kişi oldu. Arama yap konuya ulaşırsın eleman açıklamıştı her adımı.
    Sağ olun hocam. O konuyu okudum dedigim gibi konudakilerin ameliyat olduğu doktor Mustafa Yüksel ameliyat yapmayı bırakmış. Rastgele bir doktora da gitmeyeyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.