Şimdi Ara

Pebble Kullanıcıları Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
13
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 6 aydır pebble time kullanan biri olarak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

Pebble serverları kapanacak ancak bütün appstordaki uygulamaları indiren bir kaç adam var, onlardan link bulabilirseniz istediginiz app ve watchfaceyi ordan indirip kurabilirsiniz. Yeni app ve watchface çıkma ihtimali düsük fakat hali hazırda binlerce watchface ve app var herbirini 1 gün kullansanız denemeniz yıllarınızı alır.

Serverların kapanmasının kötü tarafı hava durumu ve voice bazlı işlemler artık çalışmayacak, ben ikisinide 2 3 defadan fazla kullanmamışımdır zaten.

En sevdiğim özelliği, müzik atlama ses kısma gibi özellikleri direk saatten yapıyorum. Telefonu çıkar geri sok gibi durumlar olmuyor.

Başka bir özellik çogu watchfacenin kişiselleştirilebilmesi. Renklerini falan o anki saat kordonuna göre ayarlayıp efsane gözükmesini sağlayabilirsiniz.

Muadillerle kıyaslarsak.

Amazfit bip- En güçlü ve tipi en pebble a benzeyen saat. Ancak videosunu izlerseniz menü geçişlerindeki atlama animasyonu ilk çıkan çakma çin telefonları gibi. App destegi ve watchface sayısı pebbledakinin çeyreği yok demiş bir arkadaş. Kalınlığı pebble ile aynı sayılır. En öne çikan tarafı sarjı 30 gün gidiyor deniyor.

Mi band 2 ve türevleri- ne fiyat olarak ne de özellik olarak pebble ile kiyaslanamaz bambaşka şeyler.

Apple watch-S watch serisi - Pebble bu saatlerin fiyatlarınin 5 te biri falan ama özellik olarak parasının hakkını fazlasıyla veriyor.

Özet:

Artıları- Ince tasarım, düşük fiyat, kişisellestirmeler, 7 gün sarj, tasarımı başka saatleri andırmıyor.

Eksileri- serverler gidik yani azcık bilgisayar işlerinden anlamıyorsanız sıkıntı, dokunmatik değil, garantisi yok artık üretilmiyor.

Bu arada pebble time ın üstüne 1 hafta önce pebble 2 se almış bulunmaktayım. Time bozulunca 2 yi kullanırım diye aldım köşede dursun artık üretilmiyor nede olsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pebble platformu öldü diye Garmin ile devam ettim. Tam Pebble gibi akıllı özellikleri yok ama her işimi fazlası ile görüyor. Tabi pahalı platform. Amazfit de düşünmüştüm ama uygulama geliştirme konusu sıkıntı çıkardı. En azından Garmin'e uygulama yazabiliyorum. Tabi benim ana ihtiyacım spor saati ve uzun şarj süresi idi. Bu ikisini de sağlam veren akıllı saate en yakın Garmin var...
  • fitbit firması pebble sunucuları ve diğer destekler için süreyi 30 haziran 2018 tarihine kadar uzattıgını bildirdi.

Kaynak:
    TechCrunch
    Fitbit throws Pebble owners a bone with six more months of support – TechCrunch
    https://techcrunch.com/2018/01/24/fitbit-throws-pebble-owners-a-bone-with-six-more-months-of-support/?ncid=rss

• Saati bu gün gördüm ve çok hoşuma gitmişti. Fakat sunucular kapaniyomus yani artik almaya değmez. Başka saat önerisi olan.var mi? Ekran surekli acij olmalı

• amazfit bip modeline bakabilirsiniz, çok benzer bi ürün onunda ekranı sürekli açık ve şarjı 30 güne kadar gidiyor. bir hafta kadar oluyor global sürümü de çıktı. inceleyebilirsiniz.
  • Pebble classic de ekran sürekli açık 8 saat şarjı gidiyor dediler böyle mi? Ekran kapalı 10 gün mü gidiyor?

• DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Pebble ekranları diğer saatlerin ekranı gibi değil, zaten sürekli açıktır. Hani sürekli açık 10 gün gidebilir. Ama sürekli açık 8 saat gitmesi imkansız, zaten sürekli açık ekran hani.
  • Bu saate destek neden kesildi anlamis degilim. Peble time hala asiri derecede hosuma gidiyor. İkinci eli 250 ye var. Valla cok hosuma gidiyor

• saati hala aktif kullanan bir kişi olarak tavsiyem kesinlikle almayın. destek tamamen kesildi. alırsanız düz saat gibi kullanmak zorunda kalabilirsiniz. artık arayan kişi ismi bile görünmüyor saatte...
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122377256

çünkü pebble şirketi battı ve şirket olarak tamamen (tüm yazılım ve donanım varlıklarıyla beraber) fitbit tarafından satın alındı. Satın aldıktan sonra Fitbit de pebble'ın çıkarmayı düşündüğü ve duyurularını bile yaptığı ürünleri çıkarttırmadı.
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    saati aktif kullanan başka bir kişi olarak arayan kişi isminin bile görünmemesine şaşırdım. şu anda ios cihazımdaki tüm bildirimleri (arama, uygulama, hatırlatma, vb) pebble saatimde sorunsuzca alabilmekteyim.

yazılım desteği kesilmesi sebeebiyle açık kaynak bir çalışma olan Rebble yüklediniz mi? nasıl yükleneceği aşağıdaki videoda anlatılmakta (anlatım iOS içindir):
    Rebbleyoutube
    Rebble iOS Setup Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=8Z4Jtl_0UMw

• note 8 kullanıyorum sanırım son güncellemeler ile nasıl oldu ise pebble saatime aranan kişi bilgilerini göstermiyor. rebble gelince saati kullanırken pek çok erişim izni veriyoruz, verilerimizin ne kadar güvende olabileceği konusu soru işareti gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.