Şimdi Ara

Pebble Kullanıcıları Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
13
Favori
20.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kadar gün gitti diye bişey diyecek kadar takip yapmadım ama şarj konusunda çok iyi çok agresif kullansam bile 4 gün gidiyor. Ben diğer akıllı saatleri kullanmış biri olarak saatin şarjının iyi olduğunu söyleyebilirim. Zorlasam 7 gün gider diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    sizde hiç bildirim geldiğinde onu silmek istediğinizde reset atıyor mu saat ? bende bazen nadiren böyle bir hata oluşuyor, ios ile uyum sorunu var galiba.
  • Ben android ile kullanıyorum reset atma veya kapanma sorunu hiç yok. Biraz funboy luk gibi görünebilir şimdi söyleyeceğim ama diğer cihazlar ve fiyatları ile karşılaştırdığımda cihaz fiyatının çok üstünde iyi bence. Farklı da bir havası var.

evet biliyorum, bende bu yüzden pebble tercih ettim :) bakıcaz artık. desteğinin kesilmesi kötü oldu sadece umarım güncelleme vs. birşeyler çıkar.
    bu arada reset problemini çözdüm sanırım, saat arayüzlerinden çok beğendim hava durumunu gösteren YWeather arayüzü vardı bu uyumsuzluk yapıyor sanırım dünden beri farklı bir arayüz seçtim reset problemi hiç olmadı. keşke daha çok arayüz olsa, birçoğu eski tarihli arayüzler dolayısıyla kullanılan özellikler hep devre dışı kalmış, hava durumu gibi. Birde bu saati laptopun usb girişi ile şarj ediyorum ama telefonun 5V 2a şarj cihazı ile şarj etsem sıkıntı olur mu acaba ?
  • O konuda bilgim yok yanlış bilgi verip yanıltmak istemem.

• Bendeki pebble classic saatimi satmak istiyorum. Almak isteyen varsa pm atsın. (izmir içi olursa)

• ben aldığım saati geri iade ettim, iphone ile uyum sorunu var, bildirim geldiğinde silmek istediğimde bazen saat reset atıyor. Bazen telefon çaldığında cevap verdiğim halde saat titremeye devam ediyor. Bağlantı koptuğunda geri bağlanması için ille eşleştirmeyi silip tekrar eşleştirme istiyor yoksa LE düşük voltaj bağlantısını yapmadığı için şarjı çok çabuk boşalıyor.
  • Pebble 2 almayı düşünüyorum fitbite satılmış firmanın serverları çalışmıcak uygulamalar kapanıcak gibi söylentiler var alınırmı sizce ?
  • Ben de varım.

• seyru kullanıcısına yanıt
    Söylenti değil bunlar. Fitbit yeni akıllı saati Ionic'i duyurdu zaten. Pebble servisleri de daha ne kadar iş görür belli olmaz. Uzun vadeli bir kullanım düşünüyorsanız alternatif arayın bence.
  • Merhaba birşey sorucam arkadaşlar.bu hafta Pebble time aldım hb den. Ama ambient sensör çalışmıyor hiçbir ortamda. Yani ışığı otomatik ayarlamıyor zifiri karanlıkta bile açmıyor. Normal değil dimi bu. Geri göndermeyi düşünüyorum

• BENDE BU HAFTA HB SİTESİNDEN PEBBLE TİME MARKALI SAAT ALDIM YAKLAŞIK BİR HAFTA OLDU ŞARJI İYİ GİDİYOR YAKLAŞIK 4 VEYA 5 GÜN DYAANIYOR BANA TİTREŞİMİ UYARISI İYİ BEN İOS İLE KULLANIYORUM BÜTÜN BİLDİRİMLERİ ALIYORUM. FAKAT MENÜ GRAFİKLERİNİN YERİNE ALT ALTA BENZER AYARLAR BÖLÜMÜ GELMİŞ GALİBA SONRAKİ GÜNCELLEME İLE BÖLYLE OLMUŞ HOŞUMA GİTMEDİ BENCE ÖNCEKİ GÜNCELLEME DAHA İYİ GÖRÜNÜMÜ VARDI BİLEMEM AMA BELKİ SADECE SAATİMDE Mİ VAR. FAKAT BU SAATLE İLGİLİ BİR SORUNLA KARŞILAŞTIM GÜNDE ORTALAMA BİR KEZ BLUETTOT BAĞLANTISI KOPUYOR SİZ DE DE ÖYLE OLUYOR MU BİLMİYORM
  • ARKADAŞLAR BEN FACEDEN PEBBLE SAAT KULLANICILARI DİYE BİR SAYFA OLUŞTURDUM GELMEK İSTEYEN OLURSA BEKLERİM
  • Ali-927 A kullanıcısına yanıt
    Gear S Gear s2 ve moto 360 da kullandım emin olabilirsinki çok daha fazla bluetooth kopma durumu Söz konusu.

HAKLISIN YÜZBAŞIM AMA BEN PEBBLEYİ ARAŞTIRARAK ALDIM ÇOKDA MEMNUNUM İŞTE BİR KAÇ KERE BAĞLANTI KOPTU DİYE İADE ETMEYİ DÜŞÜNDÜM AMA SAAT ÇOK HOŞUMA GİTTİ DİYE İADE DE ETMEK İSTEMİYORUM Bİ TARAFTAN
  • 299 TL ALINabilecek en iyi akıllı saat pebble time diye düşünüyorum. benim için saate en önemli olan özellik bildirim şarj ve suya dayanıklığı. birşey soracam da bilen varsa lütfen cevaplasın benim pebble de mesajlara veya whatsaplara cevap veremiyorum ne sesli ne emojili ya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. acaba güncelleme ile kaldırılmış mı yoksa onun için özel programı mı var indirmem gerekiyor
  • Ali-927 A kullanıcısına yanıt
    iOS için Pebble ile whatsapp mesajlarına cevap verme bildiğim kadarıyla hiçbir zaman olmadı. SMS cevaplama ise yakın zamanda geldi ama sadece 4 ülkeyi destekliyor ve Türkiye aralarında yok.
    SMS veya whatsapp mesajlarına kısıtlama olmadan cevap vermek için Android telefon kullanman gerekiyor.

• bende bu bağlantı sorunu çıkıyor arkadaşlar bu sorun nasıl halolunur bilgisi olan var mı

• Ben iade ettim arkadaşlar. App taki uygulamaların çoğu çalışmıyor artık bazilarida kısırlı. Yani ileri değil giderek geri gidiyor çünkü pebble resmi olarak bitti. Zenwatch 2 sipariş ettim 650 ye 3 g0n de bir şarj ederim ama akıllı saat yani.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.