Şimdi Ara

Pebble Kullanıcıları Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
15
Favori
19.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ali-927 A kullanıcısına yanıt
    ürün bağlantı sorunları mevcut, iphone uyumsuzluk var çünkü üretici firma desteği kesti dolayısıyla bu hata ile karşılaşmak istemiyorsanız sürekli olarak her bağlantı koptuğunda saati bluetooth dan silip tekrar eşleştirme yapmanız gerekiyor, bende de böyle oluyordu ayrıca bildirim geldiğinde silmek istediğimde saat reset atıyordu o yüzden geri iade ettim. android ile sanırım şuan düzgün çalışıyor ancak iphone ile sıkıntılı.
  • utml24 kullanıcısına yanıt
    link var mı ? zenwatch bende bi inceliyim, birde iphone ile mi kullanacaksınız ?
  • fotolarda verdiğim gibi programın üst köşesinde ünlem çıkıyor fakaT bluettot bağlantısı kopmuyor ve bildirimlerin hepsi geliyor sadece o ünlem geliyor arada bir . bildirimlere gelince ben sildiğimde reset atmıyor düzgün çaışıyor şuan. saatimi iade edecektim hatta iade başvurusunda bulundum bugün yarında kullanayım ondan sonra karar verecem böyle devam ederse iade etmem. çünkü iphone ile çalışan tek saat bu başka saatlerde dandik kullanılmaz. apple watch var o da çok pahalı ya. parasına göre en uygun en sağlam saat bence bu özellikleri bana yeterli. benim için bildirimlerin hepsini alsın şarjı iyi gitsin birde su kaçırmasın yeter başka fazla birşeyde istemiyorum
  • 299 tl alınabilecek en iyi saat bence bu diğer saatlerde dandik ios oldu mu alternatif fazla yok o yüzden bu saatten başkasınıda düşünemiyorum
  • Ali-927 A kullanıcısına yanıt
    epttavm den aldınız sanırım, peki ürün kutusu açılmış mıydı ? yoksa üzerinde bandrol vs. varmıydı ? ben oradan almıştım ve kutusu açık, hatta başka bir telefonla eşleştirilmiş durumda idi. Fakat bende de bildirim sorunu ve reset sorunu oluyordu. O bildirim hatası da şöyle oluyordu, diyelim ki bluetooth bağlantınız koptu, saat otomatik olarak ya bağlanmıyor yada bağlandığı halde bildirimler düşmüyordu. Bluetooth kısmında da iki tane cihaz gözüküyor birinin sonunda LE yazıyor o bağlanmıyordu işte, durum böyle olunca da şarjı çabucak boşalıyordu. Kullanım olarak yoksa çok güzel iphone ile iyi gidiyor sadece birçok uygulamayı desteklemiyor yada çalışmıyor. watchfaces lerde de birçoğunda artık destek kesildiği için hava durumu olanlar mesela çalışmıyor.
  • hb siesinde vavstore firmasından satın aldım şuanlık için sorun yok memnunum bağlantıları düzeldi gibi pek olmuoyor artık. cihaz kapalı kutumu geldi görmedim evdekiler cihazı açmıştı görmedim ama cihaz herhangi görsel olarak kusur yoktu.
  • şunu da açıkça söylemek gerekir ios için de pek seçenek yok ya pebble ya da apple watch
  • saati yeni alan arkadaşlar veya bilgi alışverişinde bulunmak isteyen varsa mail adresim: alii_927@hotmail.com adresim bu iletişime geçebilirler. tüm pebble severleri beklerim
  • Pebble time hala alınır mı sizce destek kesilir uygulamalarda bildirimde sorun olur mu? Pebble time 2 ön sipariş verip beklerken satıp tası tarağı toplayıp gitti adamlar resmen. Xiaomi mi band 2 aldım ama çok da hoşuma gitmedi açıkçası ekranı açmak için kolumu sallayıp duruyorum hiç pratik gelmedi. İade edip pebble time mı alsam acaba ya da ne alınabilir şarjı iyi ekranı sürekli açık olan?

    2. El temiz hesaplı pebble time 2 satmak isteyen olursa bi pm uzaktayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 7 Kasım 2017; 9:2:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pebble time en önemli özelliği şarj süresinin uzun olması ve su geçirmezliği ile ön planda. dedğiniz gibi pebble time markalı saatin ekranı sürekli açık sadece gece karanlıkta kolu sallamanız gerekiyor başka da ekranı net gözüküyor ve sürekli açık ben açıkçası çok beğendim öyle ahım şahım saatlere para vermek yerine bu saati alın uzun ömürlü saattir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar yeni pebble time aldım dün geldi dün şarja taktım 3te aldım ama şarjı az gidiyor 7 güne kadar diyor ama 2 gün gidiyor şarjı bunda mi sorun var düzelir mi zaman içinde acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apathetic

    Pebble time hala alınır mı sizce destek kesilir uygulamalarda bildirimde sorun olur mu? Pebble time 2 ön sipariş verip beklerken satıp tası tarağı toplayıp gitti adamlar resmen. Xiaomi mi band 2 aldım ama çok da hoşuma gitmedi açıkçası ekranı açmak için kolumu sallayıp duruyorum hiç pratik gelmedi. İade edip pebble time mı alsam acaba ya da ne alınabilir şarjı iyi ekranı sürekli açık olan?

    2. El temiz hesaplı pebble time 2 satmak isteyen olursa bi pm uzaktayım

    Amazfit bip pace düşünebilirsiniz hocam

    Gps, dokunmatik ekran, nabız ölçer, çok daha uzun pil ömrü, ucuz fiyat, daha iyi tasarım, güncelleme desteği gibi artıları var tabiki watchface ve uygulama desteği olarak pebble ın çeyreği etmez ama fiyatına göre rakipsiz. 57 dolara aldım ben Weloop Tommy'den geçiş yapacağım, elime ulaştığı zaman incelemesini yaparım vakit bulursam.

    Edit: Biraz geç oldu almışsınız zaten :D Hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 13 Kasım 2017; 1:41:39 >




  • apathetic kullanıcısına yanıt
    Vavstore magazasından mı aldınız ? ben daha önce ordan almıştım geri iade ettim, kutusu açıktı daha önceden başka bir iphone ile eşleştirilmişti. Ayrıca şarjı dediğiniz gibi normal kullanımda bile 2 günü ancak yetiyordu. Artık saatlerin bataryaları belli ki ömürlerini doldurmaya başlamış. Bu arada Pebble sunucuları 2018 de kapatılacağı yazıyor yani muhtemelen artık arayüz ve diğer uygulamalara erişim kalkacak.

    Kaynak:https://gizmodo.com/pebble-promises-not-to-murder-your-watch-until-2018-1790137371
  • Aynen ordan alınma şarjı 2 gün gidiyor şaka gibi 7 güne kadar diyor en kötü 5 6 gün gider diyordum bu ölme haberi de çok kötü oldu garantiye gönderme oluyor mu oraya? Sizin şarjlar kaç gün gidiyor neler yapmak gerekir şarjı uzun gitmesi için 1 haftayı nasıl kullanacağız bununla?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apathetic -- 13 Kasım 2017; 13:0:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apathetic kullanıcısına yanıt
    ben iade ettim işte baktım şarjı dayanmıyor ios ile de sorunları var, hiç zorlamaya gerek yok dedim gönderdim geri. Bataryaları muhtemelen ölmüş. piyasada da bataryası bulunmuyor bilginiz olsun. Yoksa çok güzel saat, arada bakıyorum tekrar alsam mı almasam mı diye ama genelde vazgeçiyorum. Pebble Time Steel modeli var, bataryası onun 10 gün gittiği yazıyor büyük batarya koymuşlar belki onlar daha uzun gidiyordur. Ancak onların da fiyatları oldukça pahalı.
  • ben yaklaşık 1 ay pebble time markalı saat almıştım hatta sorununu bile sayfada paylaştım aldığım o saati iade ettim yeni bir tane de daha sipariş verdim aynı saatten bu yeni gelen saatte herhangi bir sorun yok güzel bir şekilde çalışıyor tavsiye ederim şarj ve ya bağlantı da herhangi bir sorun var ise 14 gün dolmadan iade edin yeni bir tane daha sipasişi verin sıkıntı olmuyor . aynı zamanda cihazın garantisi de vardı 2 yıl boyuncu mobicom firması garantiyi veriyor. almak isteyenelre tavsiye ederim . 299 tl böyle sağlam cihaz bulamazsınız ona göre
  • Ben de pebble time alacağım.300 liraya daha iyisini bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Bende aldım 11.11 de bende bekliyorum 50$ a aldım. baya satışı var international sürümüde gelmiş yalnız bu weloop3 den biraz farklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: termomen

    Bende aldım 11.11 de bende bekliyorum 50$ a aldım. baya satışı var international sürümüde gelmiş yalnız bu weloop3 den biraz farklı

    Ben çin sürümü aldım hocam anladığım kadarıyla kullanma kılavuzu dışında international sürüm ile Çin sürüm arasında fark yok ikiside kutudan çince çıkıyor mi fit uygulamasını ingilizce açıp güncelleme yaptıktan sonra saat de ingilizce oluyor.

    Weloop Tommy 3 90 dolar civarında filan olsa alacaktım ama 130 doları kesinlikle hak etmez amazfit bip in 2.5 katı neredeyse aralarında fark da göremedim ben donanımsal olarak.

    Weloop Tommy 1 den sonra güzel bir geçiş oldu benim için daha elime ulaşmadı ama beğeniceğimi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Bende çin sürümü aldım.weloop3 hangi ara 75 $dan 130 a fırladı anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.