Şimdi Ara

PDR Geleceği var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • felsefe ve sosyoloji mezunlarıda rehber öğ. olabiliyor artık ve bir sürü kayma olabilr dedi hocamız ve geçen seneye oranla mezun sayısı %11 artmış mezun sayısı 10bin nerdeyse coğrafya'dan fazla olmuş 10yıl öncesini düşünürsek okul öncesi öğret. 40 puanla atanıyordu şimdi 80 oldu

rehber hocamıza sordum kurs ve okuldaki tercih etme dedi 5 seneye 80 den aşağı atanan olmaz dedi

ne yapsam bilemedim

• Çöp meslek hukuk gelecek siralma ile PDR yazan tanıdığım var anlamış değilim avrupada karşılığı olmayan bir bölüm PDR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her iş yeri 1 tane pdr ci bulundurcak önemi dahada artacak
  • Şu anda ülkede ki her meslekte atanma sıkıntısı var, yani başka bir öğretmenlikte okusan fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan mersedes -- 26 Eylül 2015; 12:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

Çöp meslek hukuk gelecek siralma ile PDR yazan tanıdığım var anlamış değilim avrupada karşılığı olmayan bir bölüm PDR

PDR dahil Eşit ağırlık bölümlerine gidip ben okuduğum işi yapacağım diyenler birşey kazanamaz zaten.Bu bölümlerde okuyanlar Üniversite'de birşeyler yaparsa yapar.

(Hukuk için de geçerli ama o biraz daha istisna)

• Hiç bi mesleğin geleceği yok ki anasını satayım, onu seçme bunu seçme ne yapcaz bilmiyorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o hocan 2011 de felsefe den atanmış bence pdr yi kotuluyor yahu boun pdr mezunu sence rehber hocası mi olacak akademisyen tanıdık var pdr ci sınıf Öğrt mezunu çok açık var diyo dili halletsen yeter diyo yaw Arş gör maaşı 4 küsür ayrıca sadece Meb te istihdam alanı yok ram lar var özel şirketler insan kaynakları var üstelik senin dedin atama 1.5k açık sa 10 bin civarı devlet politikası hukuk mezunu olup 2k maaş alan avukat var dedi o tanıdık yani savci olmucak san hukuk bence boş ha zengin çevren olur o ayrı hukuk her sene 15 bin mezun veriyor savcı alımı 500 kişi en fazla üstelik mülakat ciddi mv referans lazım varsa git zengin sen git savcılık olmadı mı baba parasıyla büro acarsin ama yoksa Üzgünüm hukuk tip değil sonuçta tip olsa en kötü Dr 5 bin den az olmuyo tusu kazanamayan üstelik ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adair40 A kullanıcısına yanıt
    Hukuk her sene 15 bin değil 10 bin mezun veriyor. Geneli tabela üniversitelerinden mezun. Kalkıpta bilmem kaç yüz binden girmiş adama 2 bin bile çok. İyi avukat her yerde kazanır, savcı olmasına gerek yok. Çok bilmişlik edip PDR maaşlarını araştıracağınıza keşke devlette ki avukat maaşlarınıda araştırsaydınız. Kendi bölümünüzü yüceltmek adına geçmişi ve geleceği olan bir meslek grubunu aşağılayamazsınız.
  • Mesela ?
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    Hukuku asagilamadim farkındaysan dostum ankara hukuk mezunu tanıdık 3 kere hekimliği kazandığı halde mulakatta geçirmediler neden çünkü referans yok o yerlerde sağlam torpil gerekir mv müsteşar bakan falan bilip bilmeden konuşma pdr mezunu en kötü ihtimalle öğretmen de olsa 3 bin TL alır en az ek dersle ayrıca boğaziçi pdr okuyan biriyle herhangi sıradan hukuk fakültesi karsilastiramazsin boun pdr mezunu direk iyi şirketlerde çalışır ayrıca her ülkenin hukuku farklıdır ama psikolojik danışmanlık abd de bizden çok gelişmiş psikoloji önemli orda pdr her yerde pdr bilim dalı çünkü ama hukuk dedin şey göreceli ha bu hukuku tartışmak istemiyorum ben de hükümete yakın savci olsam ben de bunları demez kivirtirdim heralde sorun şu hocam zengin ve ya iyi geliri olmayan birisi savci olmazsa tutunamaz aç bak hukuk sitelerine bana guvenmiyosan orda Mezunlar var onlar ne diyecek sana

• Açıklayan ben, eksilenen ben. Ne yazacaksanız yazın arkadaşlar umrumda değil. Benim işime gelir Hukuk yazmamanız ama hata bende gelip anlattım.
  • hukuğa bakıyorum istanbul ankara hariö diğer yerlere gidersen bişey olmazsın diyorlar torpil çok var diyorlar çıldırıcam artık bir tek tıp mı var yani
  • Bu forumdaki insanların zihniyetini cidden anladım.Bu forumdakiler üniversiteden mezun olduğu gibi 5 haneli maaşları düşünüyor.Öyle bir dünya yok.Yıllarca it gibi çalışacaksınız ancak o zaman bu paralara kavuşacaksınız.(Belki o da)

Siz iş adamı olmayacaksınız.Meslek sahibi olacaksınız.Eğer çok uçuk paralar istiyorsanız girişimci ruhunuzu kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.