< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
ben kağıda çözme taraftarıyım. Bilgisayardan çözeceksem bile soruya bakıp önümdeki boş kağıda çözerim ama arkadaşım ile zoomda buluştuğumda güzel denemelerin pdfini bulup soruların altındaki boş alanlara çizimler yapıp beraber çözeriz. Bunun çok verimli olduğunu söyleyebilirim ama tek başına çözerken kağıda çözmek her zaman daha iyi bence. |
|
kitapları almadan önce içinde 100 pdf olan bir klasör hazırladım eleyip eleyip aldım onun dışında telefonda 2-3 tane konu anlatımı var sözel derslerin soru bankaları da var tek tük, kesinlikle pdf'ten olmaz çok hissiz oluyor, kitap dediğin şeyi elinde tutacaksın elleyeceksin sayfalarını çevireceksin üzerine kurşunla yazacaksın silgiyle sileceksin böyle, pdf'leri sadece okula gidip gelirken telefonda kullanıyorum limit'in el kitaplarını vb, onun dışında full amazon'dan alıyorum ki bayağı ucuza geliyor tavsiye ederim. |
|
test kitabı için tavsiye etmem ama mesela herhangi bir kanaldan ders çalışırken o dersin pdf dosyasını yazdırmadan direkt pdf üzerinden yazarak çalışmak kolaylık sağlıyor |
|