Şimdi Ara

Pdften yks çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene online eğitim için tablet almıştım.Bu sene de bir çok kitabın pdfini buldum ama matematikte özellikle çözsem bile tabletten tekrar yapma zor oluyor ve kendimi çözmüş gibi hissetmiyorum.Sadece sözel derslerin soru bankasını çözmeyi düşündüm. Buna çözüm bulan ya da yaşayan var mı? Ayrıca denemeleri tabletten çözsem mantıksız mı olur sizce?Sınav formatından uzak olduğu için sorun yaratır mı ? Bilemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ben kağıda çözme taraftarıyım. Bilgisayardan çözeceksem bile soruya bakıp önümdeki boş kağıda çözerim ama arkadaşım ile zoomda buluştuğumda güzel denemelerin pdfini bulup soruların altındaki boş alanlara çizimler yapıp beraber çözeriz. Bunun çok verimli olduğunu söyleyebilirim ama tek başına çözerken kağıda çözmek her zaman daha iyi bence.

• kitapları almadan önce içinde 100 pdf olan bir klasör hazırladım eleyip eleyip aldım onun dışında telefonda 2-3 tane konu anlatımı var sözel derslerin soru bankaları da var tek tük, kesinlikle pdf'ten olmaz çok hissiz oluyor, kitap dediğin şeyi elinde tutacaksın elleyeceksin sayfalarını çevireceksin üzerine kurşunla yazacaksın silgiyle sileceksin böyle, pdf'leri sadece okula gidip gelirken telefonda kullanıyorum limit'in el kitaplarını vb, onun dışında full amazon'dan alıyorum ki bayağı ucuza geliyor tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mesela x bir yayının tyt sb sinde sadece köklü sayılar kısmını çözecen diğer konuları çözmeyecen ama full kitabı aldığın için çoğu sayfası boşa gidecek o zaman pdf indirip sadece o kısmı çözmek daha mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pdf değil ama tyt biyoloji ve türkçede youtube soru cozum aciyorum. Bekir hoca tyt biyo palme cozumleri, 3D turkce cozumleri mesela. Yorgunsam uzanarak degilsem masada videoyu durdurup soruyu cozuyorum. Yanlis yaptiginda dogrusunu dinlemek kitaptan cozerken cok uzun is oluyor uygulamayi ac videoyu bul soruyu sec vs. bu sekilde cok daha pratik. Tam usengec kisilere gore yani. Ayt biyolojiyi bile boyle yapabilirim o derece.

Mat ve geo icin tavsiye etmem ama bu videodan cozme meselesini. Herhalukarda kagida cozmen gerek tablet kalemiyle cozmek sıkintılı olur. Kagida cozunce de o sekilleri vs cizmek 2 saat is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • jiijii kullanıcısına yanıt
    Evet mat için bi hocadan ilerlemeyi düşünüyorum video ders defteri çıkarıyor.Bi yandan elimin altında bulunacağı ve takıldığım yerlerde direkt bakabileceğim için almak istiyorumBi yandan da tablette pdfi olduğu için gereksiz masraf olacakmış gibi geliyor.Çok kararsız kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.