Şimdi Ara

PDF Siyah-Beyaz Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
15.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim elimde bi kitabın renkli pdf olarak var kendim taradım ama renkli onu siyah beyaz nasıl yapabilirim .Yeniden taratma imkanım malesef yok çok acil lazım lütfen yardım edin

• Yapay Zekanın Yanıtı

PDF Siyah-Beyaz Yapma

Günümüzde, çeşitli nedenlerle PDF belgelerini siyah beyaz yapmak gerekebilir. İster mürekkep maliyetlerinden tasarruf etmek ister çevreyi korumak isteyin, PDF'lerinizi siyah beyaz hale getirmenin birkaç kolay yolu vardır.

Renkli PDF'yi Siyah Beyaz Yapma

Renkli bir PDF'yi siyah beyaz yapmak için şu adımları izleyebilirsin:

• PDF dosyasını bir PDF düzenleyiciye aç.
    • "Düzenle" veya "Gelişmiş" menüsüne git.
    • "Renkli Alanları Gri Tonlama" veya "Siyah Beyaz Dönüştür" seçeneğini ara.
    • Değişiklikleri kaydet.

PDF Dosyasını Siyah Beyaz Yapma

Bir PDF dosyasını doğrudan siyah beyaz olarak oluşturmak için şu adımları kullanabilirsin:

• PDF düzenleyicinde "Yeni" bir belge oluştur.
    • "Dosya" menüsünden "Yazdır" seçeneğini seç.
    • Yazdırma seçeneklerinde "Siyah Beyaz" veya "Gri Tonlama" seçeneğini işaretle.
    • "Yazdır" düğmesine tıkla.

Siyah beyaz PDF'ler, mürekkep tasarrufu sağlamak ve çevreyi korumak için etkili bir seçenektir. Belgenizin amacına bağlı olarak, renkli PDF'leri siyah beyaz yapmayı düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Tam emin değilim, fakat böyle bir şeyi hatırlıyorum..

Foxit Reader <- Bu programı biraz kurcalarmısın?
  • Saol deneyecğim inş olumlu sonuç alırım çok kötü durumdayım
  • Malesef siyah beyaz yapıyorum ama sadece foxit reader kullanınca siyah beyaz kalıyor başka bi pdf okuyucu ile gene renkli gözüküyor lütfen yardım edinn
  • Başka fikri olan yok mu?
  • nitro pdf pro'yu yükle. renkli pdf'yi aç. nitro pdf'de print'i seç. printer'ların içerisine "nitro pdf creator 2" adlı bir printer eklenmiş olacak. "save as grayscale" i işaretle. print tuşuna bastığında dosya adını yazmanı isteyecek ve yazdığın dosya adı ile siyah-beyaz pdf oluşturulmuş olacak.
  • Tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.