Bildirim
Pdf içindeki yazıyı değiştirmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ninamarok
hazır olan pdf içindeki yazılarda oynama yapabileceğim program arıyorum. yardımcı olur musunuz?
Sisteminde Microsoft Office 2007 mevcutsa İki aşamalı şöyle bir yol var;
Metinlerin tümünü seçip Word ortamına aktarıp, düzenlemeleri yaptıktan sonra "Farklı kaydet" seçeneğiyle PDF olarak kaydettirebiliyorsun.
NOT: Libre Office yazılımında pdf olarak kaydetme seçeneği mevcut değil.
Eğer Microsoft Office 2007 ya da 2010 yoksa; bu seçeneğin olabileceği ücretsiz Office yazılımı olarak "Kingsoft Office" ve "Softmaker Office 2008" yazılımları var. -
Bu şekilde yapamıyorum çünkü resim var pdf'in içinde onları kopyalamıyor
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Ninamarok
Bu şekilde yapamıyorum çünkü resim var pdf'in içinde onları kopyalamıyor
teşekkürler
Eğer çok resim yoksa ya da çok kere kopyala-yapıştır yapmak zahmetine değer diyorsan;
Adobe Reader yazılımında resme biraz yaklaşınca imlecin şekli değişiyor ve istediğimiz alanı kare şeklinde seçerek sağ tıklayıp kopyasını alabiliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper_C -- 14 Mart 2013; 11:00:18 > -
acrobat pro olur daha basiti iceni infix pdf editor olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
acrobat pro olur daha basiti iceni infix pdf editor olabilir
ne varsa eskilerde var
infix pdf en kullanışlısı. teşekkürler -
Nitro pdf pro da güzeldir. -
Wondershare Pdf Element Kullanabilirsiniz
-
ApowerPDF
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X