Şimdi Ara

Pdf çıktı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda abobe acrobat kurulu. Eskiden autocad yada ofis dosyalarını yazıcı bölümünden pdf oalrak çıktı alabiliyordum adobe reader ile. Ancak şimsi yazıcı bölümüne girince adobe reader hala kurulu olmasına rağmen pdf çıktı almak için kullanamıyorum yazıcılara arasındada arobat reader zaten yok. Programlar normal olarak pdf dosyalarını görüntülebiliyorum. Programlar ve windows bizim firmada orjinall lisanslı hepsi bu sebeple yasal olarak bir sıkıntı yok ama daha önceden pdf çıktı alabilirken şimdi neden alamıyorum bulamadım çözümünü..

teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PDF Çıktı Alamıyorum Sorunu

PDF çıktı alamıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyin:

• Yazıcı Sürücüsünü Kontrol Edin: Yazıcı sürücüsünün güncel ve doğru kurulu olduğundan emin olun. Yazıcı üreticinizin web sitesinden en son sürücüyü indirin ve yükleyin.

• Varsayılan Yazıcıyı Doğrulayın: Varsayılan yazıcınızın PDF çıktı alabileceğiniz bir yazıcı olduğundan emin olun. Yazıcı Ayarları'ndan doğru yazıcıyı seçin.

• Belgenin PDF Formatında Olup Olmadığını Kontrol Edin: Yazdırmaya çalıştığınız belgenin PDF formatında olduğundan emin olun. Belge başka bir formattaysa (ör. DOCX veya JPEG), önce PDF'ye dönüştürmeniz gerekebilir.

• Yazıcı Tercihlerini Kontrol Edin: Yazıcı tercihlerinizin PDF çıktı almaya izin verecek şekilde ayarlandığından emin olun. "PDF Olarak Yazdır" veya "Adobe PDF" gibi bir yazdırma seçeneği olup olmadığını kontrol edin.

• Virüsten Koruma Yazılımını Kontrol Edin: Virüsten koruma yazılımının PDF yazdırmayı engelleyip engellemediğini kontrol edin. Yazılım ayarlarında PDF yazdırmaya izin verildiğinden emin olun.

• Yazıcı Kuyruğunu Temizleyin: Yazıcı kuyruğunda biriken yazdırma işleri PDF çıktı almanızı engelleyebilir. Yazıcı kuyruğunu temizleyin ve ardından yeniden yazdırmayı deneyin.

• Yazıcıyı Yeniden Başlatın: Bazen yazıcıyı yeniden başlatmak PDF yazdırma sorunlarını çözebilir. Yazıcıyı kapatın, bir dakika bekleyin ve ardından tekrar açın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, yazıcı üreticinizle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acaba eskiden acrobat pro yüklüydü de onda yazıcı vardı şimdi readerı yüklü onda yazıcı yok o mu sebebi google da pdf yazıcı aratın bir sürü vardır birini kullanın
  • Hayır baştan beri Adobe Acrobat X kullanıyorum..
  • acrobatın pro değilse onda yazıcı yoktur genius pdf porgramında da yazıcı vardır onu kurmayı deneyebilirsin
  • Yazıcı başka programla çıktı veriyor mu? Örn. word. Belkide driver da bir sorun vardır.
  • Hayır ne word ne excell nede autocad de..
    Ama şöyle bir bilgi vereyim bizim şirketteki bilgisayarlara sistemdeki tüm mailleri otomatik olarak tanıttılar bilgisayarımıza hiç driver yüklemeden tüm yazıcılar sistemden yüklü olarak gelmekte.
  • Kardeş yandex'i indir. Sonra o adobe dosyasına sağ tıkla. Birlikte aç>Yandex'e tıkla. Çıktını öyle al o zaman oluyo. Ben adobe'den çıktı alamıyodum öyle yaptım oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.